Публикувано Юни 24, 201312 гд И все пак, не ми се вярва да стоят на бета 1 в продължение на 6 седмици.
Публикувано Юни 24, 201312 гд Дано днес излезе и за iPad, че ще е интересно да се разбере какво са подготвили и защо се бавиха. Сайта на Аппле още не е актуализиран и за момента няма линкове за FW. Само ОТА.
Публикувано Юни 24, 201312 гд Да попитам, ОТА ъпдейт без дев акаунт възможен ли е, при инсталирана първата бета?
Публикувано Юни 24, 201312 гд Ако някой може да ми обясни каква е разликата между iPad (4th generation Model A1458) iPad (4th generation Model A1459) iPad (4th generation Model A1460) тези три модела и за iPad-a от профила ми кой фирмуер трябва да сваля, ще съм му много благодарен .
Публикувано Юни 24, 201312 гд А бързина това онова, по добре ли е а визуално с променените фонове? Sent from my iPhone(6.1.3) not jailbroken using Tapatalk 2!
Публикувано Юни 24, 201312 гд Бързината драстично се забелязва, Voice Memos също е добавен с нов дизайн (даже не забелязах, че липсва )
Публикувано Юни 24, 201312 гд Някой може ли да ми прати линк на лично за iPad (4th generation Model A1458), че не мога да намеря в нета .
Публикувано Юни 24, 201312 гд Сега се държи осезаемо по - добре. Литка, в сравнение с първата. ОТА, на зарядно.
Публикувано Юни 24, 201312 гд Държи се доста по-стабилно. Бях сигурен,че ще изгладят бързината в следващите бети. Прозрачноста при контактите в горната лента вече е оправена,както и шрифта вече е наистина малък. П.П. Някой да има този проблем с тапаталк: Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Юни 24, 201312 гд За сега не виждам разлика с първата бета. Утре ще го видя как се държи. Дрейна на батерията ми е сериозен. Днес като се прибрах вкъщи усетих че джоба ми се затопля - телефона беше започнал да си ъпдейтва приложения. За сравнение 10 състезания в CSR racing (около 5-6 минути) при iOS6 ми сваляше 1-2, максимум 3% от батерията. С iOS7 са 10-11%. Но както е тръгнало, май нещата при мен отиват към доунгрейд.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.