Публикувано Юни 24, 201312 гд Не Skype не работи Да Tapatalk се прецака сега Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Юни 24, 201312 гд Дайте, моля един линк на лично съобщение за втората бета, че и аз да се update-на с нея. То май не останаха телефони с iOS 6 ще взема много да изостана хи хи.
Публикувано Юни 24, 201312 гд Не софтуеурът се настройва към проложенията, а приложенията към софтуеърът! Няма да проработи нищо перфектно докато девелопърите не си настроят приложенията към новият ОС! Sent from my iPhone(6.1.3) not jailbroken using Tapatalk 2!
Публикувано Юни 24, 201312 гд Ок това е моята гледна точка! Ако греша ме поправете! Sent from my iPhone(6.1.3) not jailbroken using Tapatalk 2!
Публикувано Юни 24, 201312 гд Разбира се, че за да заработи скапания Скайп например, те ще трябва да се размърдат а не Apple.
Публикувано Юни 24, 201312 гд Писах си APN сега, че бях зает. Забелязахте ли разлика при писане или аз не съм в час, добре изглежда.
Публикувано Юни 24, 201312 гд И контролите с лицето или главата как ви се струват, ако е това което мисля Самсунг ще им е кофти xD edit: Някакви яки софт бутони има тук, как движи всичко това, някой знае ли ? Редактирано Юни 24, 201312 гд от iPhoneman
Публикувано Юни 24, 201312 гд този паралакс за какво е искам да питам че ми се появи на iphone 4 ката и се чудя за какво е с иос 7 бета 2 съм
Публикувано Юни 24, 201312 гд Няма смисъл да се слага,няколко промени и това,самата 7-ца без бъгове и т.н можем да я очакваме чак "this fall"
Публикувано Юни 24, 201312 гд Клатя главата и се командва това онова, горе долу ще му свикна, не е никак зле замислено, но сложно изглежда.
Публикувано Юни 24, 201312 гд Това на шега ми изглежда )) Sent from my iPhone(6.1.3) not jailbroken using Tapatalk 2!
Публикувано Юни 24, 201312 гд Аз ужасно съжалявам че смениха хубавият черен дизайн с това бяло.. но квото е.
Публикувано Юни 24, 201312 гд Жестовете от се пускат от където се пускаше софт бутона, обаче ме заболя врата. Също може да ги сложиш да се пускат с тройно натискане на Home бутона.
Публикувано Юни 24, 201312 гд На iPhone 4 телефона е осезаемо по-бърз. Вече пак има CSS transitions в Safari. Табовете в браузъра се скролват гладко - в предната бета бяха с 2 кадъра в секунда. Док-а вече е полу-прозрачен. Все още, когато отварям папка от док-а няма анимация. Също, статус бар-а на SpringBoard понякога не избира правилен цвят на текста. На шота долу се вижда, че всичко е черно, а всъщност трябва да е бяло.
Публикувано Юни 24, 201312 гд Постоянно ме кара да се логвам в iCloud. Май ще пробвам да изляза и пак да се логна.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.