Публикувано Юни 24, 201312 гд И при мен се държи по-добре , не се е респрингвал още. Войс мемос се върнаха има и контакти вече в синхрото на gmail акунта. Сири може да си избираш с мъжки или женски глас. За сега радва. Камерата си крашва от време на време. Редактирано Юни 24, 201312 гд от liomojo
Публикувано Юни 24, 201312 гд да на 4ката не избира правелният цвят винаги .Някой път избира бяло ,а някой път става черно кофти бъг дано го опрвят при 3 бета
Публикувано Юни 24, 201312 гд А защо постоянно иска логване я в iCloud я в iTunes? Редактирано Юни 24, 201312 гд от wabbittPG
Публикувано Юни 24, 201312 гд Тези команди с очите само при 5 ли е или и за 4 го има.Това с цветовете на 4 ката се оправи като рестартирах тела ,работи засега добре Редактирано Юни 24, 201312 гд от cecur
Публикувано Юни 24, 201312 гд Не е с очите ами с главата ( на ляво или дясно ) Switch control-->switches-->select item . Не знам обаче само за 5 ли е
Публикувано Юни 24, 201312 гд Не са оправили когато затвориш на някой да се появява на лок скрийна пропуснато обаждане. Определено работи много по-бързо от бета 1. Сафарито е в пъти по-бързо на 4-ката спрямо бета 1.
Публикувано Юни 24, 201312 гд iPhoneman прилича ми на онова гнусното Switch control Това май е друга "екстра" щот и другото от преди си го има, а това не го бях виждал. Излезе като мърдам главата насам натам и цъках по дисплеят.
Публикувано Юни 24, 201312 гд Само при мен ли немога да слагам панорамна снимка за фон или и тази екстра са махна ли от бета 1 на 4ката
Публикувано Юни 24, 201312 гд Не не са я махнали, сложих панорамна и вече ми няма старият тапет :mad: , поне да можеха тел. разговори да се записват с това модерно приложение, новото.
Публикувано Юни 24, 201312 гд Има го и на 4-ката. От клатене на главата си изтрих вибера Аре стига!Да се смея тук посред нощ)))
Публикувано Юни 24, 201312 гд Как се излиза от това със Switch Control-a верно трие всичко и немога да влезна да го спра? Редактирано Юни 24, 201312 гд от Ceci_Loko
Публикувано Юни 24, 201312 гд Мерси! За да не е празен поста ще кажа, че бета 2 е поне x2 по-бърза на 4S от първата. Бъг има с цветовете както отбелязаха по-горе, понякога не, понякога да.
Публикувано Юни 24, 201312 гд iMac казва, че .ipsw е на 3 дни, значи петък са я имали готова бетата за айфоне. Изглежда доста са фикснали за 2 седмици. Сега вече не се бъгва лока и не респрингва, когато в 24.00 ми се включи Do Not disturb, от което мисля бе един от проблемите с респринга. едит: ааах пак не пали, точно го написах поста и сега бутнах телефона и пак за респринг. Все по едно и също време и почти всеки ден. Редактирано Юни 24, 201312 гд от iPhoneman
Публикувано Юни 25, 201312 гд Beta 3 -10 юли Beta 4 -25 юли Beta 5 -12 август Beta 6 -30 август Gold Master -10 септември IOS 7 Final -20 септември Не знам ,колко е вярна информацията,но за Beta 2 познаха,доживеем и павидим . Редактирано Юни 25, 201312 гд от kosmom
Публикувано Юни 25, 201312 гд На iPad често като завъртя екрана се получава така, че остават 2 статус бара - 1 отгоре и 1 отляво, който упорито не иска да изчезне. Но това ми се случваше и на 6.1 с джейла. (по-рядко)
Публикувано Юни 25, 201312 гд ИЗчезна ми досадния проблем с надписите горе, като иЗключих increase Contrast. И, все още немога да разбера тоз' parallax за какво е на iphone 4 и работи ли?!
Публикувано Юни 25, 201312 гд Първите ми впечатления са добри . Липсва search-a, сирито ми разпознава командите почти безгрешно, не ми е крашвало досега нищо. Държи се стабилно. Ако някой знае как като кажа на сири да ми покаже времето да е в целзии, а не във фаренхайт .
Публикувано Юни 25, 201312 гд Исчезна ми досадния проблем с надписите горе като исключих increase Contrast.И все още немога да разбера тоз parallax за какво е на iphone 4 и работи ли При мен не се оправи това с надписите. Контраста си беше изключен и пак го прави. Паралакса още не работи на iPhone 4. Иначе представлява 3D ефекта в SpringBoard, който ползва акселерометъра.
Публикувано Юни 25, 201312 гд За интерфейса, според мен го правят светъл навсякъде, за по-добър живот на батерията. Някъде четох, че LCD-то хаби повече енергия, за тъмните цветове, както AMOLED-a хаби за светлите. Паралакса още не работи на iPhone 4. Иначе представлява 3D ефекта в SpringBoard, който ползва акселерометъра. Как така паралакса не ти работи, а "представлява" 3Д ефект. Ако изключиш паралакс от настройки>общи>паралакс 3Д ефекта изчезва. Редактирано Юни 25, 201312 гд от kike09
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.