Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

И при мен се държи по-добре , не се е респрингвал още. Войс мемос се върнаха има и контакти вече в синхрото на gmail акунта. Сири може да си избираш с мъжки или женски глас. За сега радва.

Камерата си крашва от време на време.

Редактирано от liomojo

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

да на 4ката не избира правелният цвят винаги .Някой път избира бяло ,а някой път става черно кофти бъг дано го опрвят при 3 бета

Публикувано

А защо постоянно иска логване я в iCloud я в iTunes?

Редактирано от wabbittPG

Публикувано

Тези команди с очите само при 5 ли е или и за 4 го има.Това с цветовете на 4 ката се оправи като рестартирах тела ,работи засега добре

Редактирано от cecur

Публикувано

Не е с очите ами с главата ( на ляво или дясно ) Switch control-->switches-->select item .

Не знам обаче само за 5 ли е

Публикувано

Не са оправили когато затвориш на някой да се появява на лок скрийна пропуснато обаждане. Определено работи много по-бързо от бета 1. Сафарито е в пъти по-бързо на 4-ката спрямо бета 1.

Публикувано

iPhoneman прилича ми на онова гнусното Switch control

Това май е друга "екстра" щот и другото от преди си го има, а това не го бях виждал. Излезе като мърдам главата насам натам и цъках по дисплеят.

Публикувано

Има го и на 4-ката. От клатене на главата си изтрих вибера :(

Публикувано

Няма също новите тапети от бета 1 :mad:

Публикувано

Само при мен ли немога да слагам панорамна снимка за фон или и тази екстра са махна ли от бета 1 на 4ката

Публикувано

Не не са я махнали, сложих панорамна и вече ми няма старият тапет :mad: :mad: , поне да можеха тел. разговори да се записват с това модерно приложение, новото.

Публикувано
Има го и на 4-ката. От клатене на главата си изтрих вибера :(

Аре стига!Да се смея тук посред нощ:))))

Публикувано

Как се излиза от това със Switch Control-a верно трие всичко и немога да влезна да го спра?

Редактирано от Ceci_Loko

Публикувано

2-пъти Home бутона

Публикувано

Мерси! За да не е празен поста ще кажа, че бета 2 е поне x2 по-бърза на 4S от първата. Бъг има с цветовете както отбелязаха по-горе, понякога не, понякога да.

Публикувано

iMac казва, че .ipsw е на 3 дни, значи петък са я имали готова бетата за айфоне. Изглежда доста са фикснали за 2 седмици. Сега вече не се бъгва лока и не респрингва, когато в 24.00 ми се включи Do Not disturb, от което мисля бе един от проблемите с респринга.

едит: ааах пак не пали, точно го написах поста и сега бутнах телефона и пак за респринг. Все по едно и също време и почти всеки ден.

Редактирано от iPhoneman

Публикувано

Beta 3 -10 юли

Beta 4 -25 юли

Beta 5 -12 август

Beta 6 -30 август

Gold Master -10 септември

IOS 7 Final -20 септември

Не знам ,колко е вярна информацията,но за Beta 2 познаха,доживеем и павидим ;).

Редактирано от kosmom

Публикувано

Отгоре статус бара много дразни с неуспешната промяна на цветовете.

Публикувано

На iPad често като завъртя екрана се получава така, че остават 2 статус бара - 1 отгоре и 1 отляво, който упорито не иска да изчезне. Но това ми се случваше и на 6.1 с джейла. (по-рядко)

Публикувано

ИЗчезна ми досадния проблем с надписите горе, като иЗключих increase Contrast. И, все още немога да разбера тоз' parallax за какво е на iphone 4 и работи ли?!

Публикувано

Първите ми впечатления са добри . Липсва search-a, сирито ми разпознава командите почти безгрешно, не ми е крашвало досега нищо. Държи се стабилно. Ако някой знае как като кажа на сири да ми покаже времето да е в целзии, а не във фаренхайт . :)

Публикувано

Search се показва като дръпнеш надолу слайда ето снимка как. hy6uju3e.jpg

Публикувано

Исчезна ми досадния проблем с надписите горе като исключих increase Contrast.И все още немога да разбера тоз parallax за какво е на iphone 4 и работи ли

При мен не се оправи това с надписите. Контраста си беше изключен и пак го прави. Паралакса още не работи на iPhone 4. Иначе представлява 3D ефекта в SpringBoard, който ползва акселерометъра.

Публикувано

Който все още не знае, ето какво е Parallax.

Публикувано

За интерфейса, според мен го правят светъл навсякъде, за по-добър живот на батерията. Някъде четох, че LCD-то хаби повече енергия, за тъмните цветове, както AMOLED-a хаби за светлите.

Паралакса още не работи на iPhone 4. Иначе представлява 3D ефекта в SpringBoard, който ползва акселерометъра.

Как така паралакса не ти работи, а "представлява" 3Д ефект. Ако изключиш паралакс от настройки>общи>паралакс 3Д ефекта изчезва.

Редактирано от kike09

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.