Публикувано Юни 25, 201312 гд Ами така, написал съм. Все още не са го подкарали на iPhone 4. Кое не ти е ясно? Който все още не знае, ето какво е Parallax. Мисля, че паралакса в iOS 7 е малко по-обширно понятие, което включва и това:
Публикувано Юни 25, 201312 гд На iphone4 панорамните ми снимки като тапет не ми работят .На бета 1 работеха при други има ли го този проблем Редактирано Юни 25, 201312 гд от cecur
Публикувано Юни 25, 201312 гд Мисля, че паралакса в iOS 7 е малко по-обширно понятие, ... А ти качвал ли си скоро Parallax?
Публикувано Юни 25, 201312 гд Знам много добре какво значи Паралакс, тъй като и в работата ми това в момента е много модерно понятие. Тъй като имам 4-ка, и 3D ефектите не ми работят, не знам дали Паралакса в iOS 7 включва и motion-а. Сори ако съм се объркал.
Публикувано Юни 25, 201312 гд При мен нещо се скапа. Телефона не може да се отключи, като е на локскрийна, слайдвам и нищо не става. Тъча работи, защото мога да зуумвам.
Публикувано Юни 25, 201312 гд Някъде назад, видях лендскейп на айфон? Има или няма и как се пуска, че при мене йок?!
Публикувано Юни 25, 201312 гд Алекс отвори примерно сафари и го постави в ландскейп. После два пъти хоум за милтитаскинг и трябва да излезе.
Публикувано Юни 25, 201312 гд Едни бъгове оправиха, обаче доста досадни неща пак има. Явно докато минат всички Бети ще е така.
Публикувано Юни 25, 201312 гд Разбира се, че като един дисплей свети изцяло в бяло, харчи повече ток, отколкото ако е в черно. Така че това изобщо не е причина за 'избеляването' на iOS7 спрямо предишните. По-скоро е в това, че Тим Кук ползва бял и на неговия седи по-добре така. При мен с новата бета пак има тук-таме някой респринг, но като цяло се държи малко по-добре от 1. Почвам да си мисля, че непоявата на напомняне след отхвърлянето на повиквания, не е бъг, а просто изрязана функция. Батерията ми пада по-бързо като че ли, но е на приливи и отливи. Все още не загасва екрана ако някой те е търсил. Седи си включен до безкрай. Все още не са наред бисквитките в Сафари, т.е. Free my apps и feature points още не работят (не дават точки), като се добавят на спрингборда като уеб-апп. iPad вече може да снима hdr от вградената камера.
Публикувано Юни 25, 201312 гд Не бях слушал от известно време музика с тапи и не знам що, но свири, като че ли по-силно от преди xD. Иначе в същото време не се вижда часовника на лока и все трябва да отключвам, че да гледам колко е часът. Също контролът на песните е ужасно зле. Всичко останало, както винаги освен леки подобрения в перформанса. Батерията с 4 часа(включително музика) използване на 50%, малко по-зле от iOS6 и почти никаква разлика от Бера 1. Все пак добре е да се види следващите дни. Разбира се, че като един дисплей свети изцяло в бяло, харчи повече ток, отколкото ако е в черно. Не е вярно и зависи от дисплеят. Ако при еднаква подсветка мени цветовете си харчи еднакво. Редактирано Юни 25, 201312 гд от iPhoneman
Публикувано Юни 25, 201312 гд При мен нито при 1вата нито от вчера със 2рата бета съм имал респринг. За 3-4 дни ми крашна само ФБ месинджъра при снимане през апликацията. За батерията становище не мога да дам, но ми се струва че е леко по-добре. Редактирано Юни 25, 201312 гд от hidalgo
Публикувано Юни 25, 201312 гд Всъщност при дисплея на iPhone няма никакво значение дали темата е по-тъмна или по-светла. Разликите в консумацията на енергия са толкова малки, че са пренебрежими. Тъй като OLED дисплеите работят на съвсем различен принцип, при тях колкото по-тъмна е темата и по-ниска яркостта толкова по-малко енергия харчат.
Публикувано Юни 25, 201312 гд Да се включа и аз. И с Б1 и сега с Б2 успявам да отключа телефона още преди да го извадя от джоба. Няколко пъти отказвам разговора и няколко пъти разговора беше започнал да тече. Искам да отбележа,че за първи път от 2007 година, телефона ми набира някого както е в джоба ми. Един или два пъти, чух как телефона се отключи в джоба ми докато шофирам и то благодарвние на устройството за разговор в колата. Това е най дразнещото за мен в IOS7, иначе ми харесва много. В бета 2 забелязвам, че часовника слиза надоло по дисплея и след малко се връща на мястото си.
Публикувано Юни 25, 201312 гд Така е, този проблем съществува. Аз да питам... За да сложиш панорамна снимка, трябва ти да си я снимал май, или греша?!
Публикувано Юни 25, 201312 гд Доста ограничено. И аз се опитвах, но изедниците не дават да се местят снимки в "системни" албуми.
Публикувано Юни 25, 201312 гд А и по принцип е много дразнещо, ще ми се завие свят докато го ползвам.
Публикувано Юни 25, 201312 гд В Б1 можеше да се слагат панорамни снимки и от нета но сега май неможеш поне при мен е така .Ако го оставят така и за в бъдеще ще е кофти за тези с iPhone 4 за тези с 4 S и 5 генерация телефони поне могат да снимат панорамни изгледи
Публикувано Юни 25, 201312 гд Защото е невъзможно да се угоди на всеки. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.