Публикувано Юни 25, 201312 гд Според мен има една идея повече накъсване в анимациите от първата бета.
Публикувано Юни 25, 201312 гд iOS7 с пълната си мощ ще върви много добре вероятно чак на iPhone 6 и мисля всеки го знае. До тогава ще е добре да има Jailbreak за разнообразие и тестове.
Публикувано Юни 25, 201312 гд Не съм съгласен! Sent from my iPhone(6.1.3) not jailbroken using Tapatalk 2!
Публикувано Юни 25, 201312 гд Днес и на мен ми се случи да не работи тъча, но не забелязах дали има връзка с батерията. Освен това не мога да си изключа пин кода на сим картата. Набирам кода, натискам ОК, появява се надпис LOСKING и до там...
Публикувано Юни 25, 201312 гд Някой проблеми със звуците? Понякога писка за смс-а, понякога не...само известие седи. Не е да не съм го чул, телефона ми е в ръцете...друго 20 сега.. Редактирано Юни 25, 201312 гд от BigP
Публикувано Юни 25, 201312 гд Със звуците по принцип не съм имал проблеми, освен, че изчезва звука за заключване или отключване, но това от първата бета. Също и различни проблеми с лока, вкарване на ПИН кода и други подобни, където обикновено се оправя с двата бутона.
Публикувано Юни 25, 201312 гд При мен доста по-бавно реагира на натискане на хоум или пауър бутона когато е заключен телефона. Светването на екрана е с 2-3 сек закъснение. Един път заби и се нуждаеше от рестарт.
Публикувано Юни 25, 201312 гд Има ли начин да забраня на Safari, когато влизам в Facebook . com автоматично да ме прехвърля към app-а?
Публикувано Юни 25, 201312 гд При мен дисплея понякога не изгасва по време на разговор. Има ли още някой с този проблем?
Публикувано Юни 25, 201312 гд Днес и на мен ми се случи да не работи тъча, но не забелязах дали има връзка с батерията. Освен това не мога да си изключа пин кода на сим картата. Набирам кода, натискам ОК, появява се надпис LOСKING и до там... Спомняш ли си на колко процента ток си бил, когато ти е забил тъча? Аз бях на 16%. И не, че съм пробвал да го заредя, но след 10x палене и гасене, безсмислен разговор със Сири и малко музика просто реших да върна на 6. Ще видим за колко време ще устискам. Последния път беше 2 дена. Сега се надявам да се задържа поне до бета 3 Редактирано Юни 25, 201312 гд от kike09
Публикувано Юни 26, 201312 гд Само на мен ли ми прави впечетление, че иОС 7 смуче мобилен нет като не видяла? Ръчкам го толкова колкото и преди ама консумацията е двойна. Преди за месец правех горе долу 1гб сега на бета едно ги навъртех за 11 дни. Ресетнах го сега за да наблюдавам новата и пак на там отиват нещата. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юни 26, 201312 гд Не съм забелязал, но дори да е така, това проблем ли е!? Пак не мога да се свържа с Мака с AirPlay! Няма я и опцията за него в контрол центъра!
Публикувано Юни 26, 201312 гд Как така с Мака с ЕърПлей? При мен го има, но не съм го пробвал дали работи. А относно мобилния интернет е малко кофти щото ми източва "неограничения интернет" който е 2гб и ще трябва да се разпраям оператори. Едит: Ако имаш предвид да пуснеш нещо през ЕърПлей сега провах и си бачка даже има мироринг на АТВ-то. Което малко странно да гледаш телефона на телевизора посредата мирорнат телефона и от двете страни черни квадрати. Редактирано Юни 26, 201312 гд от midnight
Публикувано Юни 26, 201312 гд Просто отбелязах че има мироринг щото преди го нямаше. Можеше само звук през нейтив приложенията и ю тюб стриймваше видеота това това са двете неща които съм ползвал. Иначе аз не разбрах какво точно има предвид Шамана. Редактирано Юни 26, 201312 гд от midnight
Публикувано Юни 26, 201312 гд На 4s рама забива на 10-12mb и не се възстановява. На първата бета го оправях с memory doctor. Редактирано Юни 26, 201312 гд от tozarat
Публикувано Юни 26, 201312 гд Midnight, в settings/cellular има статистики за всяко приложение (вкл. системните) колко МБ е изразходвало. Провери си там кое ти се струва завишено и ще разбереш къде е проблема. Принципно фотострийм прави повечко трафик и ако снимаш много напоследък, може да е от него. Sent from my iBrain using iFingers.
Публикувано Юни 26, 201312 гд Photostream няма как да завиши трафика,ако не шерваш към някой!Нали ползва само Wi-Fi;)
Публикувано Юни 26, 201312 гд А обикновено с iOS6 вижда ли се Мака от AirPlay на телефона? Казвам без допълнителни приложения на Мака.
Публикувано Юни 26, 201312 гд Някой забелязал ли е в указателя, че не изписва вече собствения номер или е само при мен?
Публикувано Юни 26, 201312 гд Току що върнах на 6.1.3, след като ми изчезнаха контактите (добре, че само от телефона). В iCloud си останаха. Редактирано Юни 26, 201312 гд от chayanne
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.