Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Не цитирай предходен пост!

При мен си се движат облачетата :Д

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Спряха да движат и камерите при заключен дисплей, отваря ги, но всичко замръзнало и не се движи нищо, нито мога да снимам.

Странни неща се случват и съм инсталирал само 10 приложения, нито музика ни нищо повече. Ще го ресторвам, ако не се оправи с хардресет, че много бързах и след рестора с iOS7 забравих да го направя.

Публикувано

tozarat всичката ми музика се качи и работи перфектно

нямам проблеми с обхвата , за сега всичко се държи много добре като изключа няколо краша на приложения , но както написаха по горе е въпрос навреме да ги пренапишат за 7.

Публикувано

При мен не съм забелязал за сега нещо да не работи . Дайте предложения да пробвам нещо

Публикувано

Пробвай Skype

Публикувано

Не цитирай преходно мнение!

Влязох .. :)

И песен качих , и върви

Публикувано

1. Последно мнение не се цитира!

2. Никъде не се вижда, че си влязъл. Дай доказателство, дори на снимка.

Публикувано

И аз влизам в skype , но като искам да пиша текст , крашва.

Някой разбра ли как се спират приложенията които работят в бекграунд. Две бързи натискания на хоум бутона се появяват подобно на старата версия плюс отворена страница над тях , но как се спират?

Remote , Rowmote , Vimeo , You Tube , Celsius , Windguru , Windfinder , Citymaps . Google Earth , Novini.bg , Nova TV , Viber при мене работят перфектно. Крашват ми Skype когато искам да пиша , FB при по бързо разглеждане на снимки.Игрите още не съм ги тествал.

Публикувано

Ами буташ ги нагоре , все едно ги изхвърляш :Д

Публикувано

Бе мазня...

То бива бива бета ма тва си е разкопана нива.

Back to 6.1.4

Публикувано

Парви ми впечетление, че батерията май-май доста бързо върви на долу! Процентите се топят яката. Иначе, всичко останало си е ОК. За сега само eBay крашва.

Публикувано

При мен Скайп крашва и то когато натисна на Recent. :(

Публикувано

Papalin4o и при мен установих абсолютно същото градски ;)

Публикувано

Както и половината форум...

Публикувано

Днес сутринта като ми се включи алармата, вместо да свири цялата песен въртеше само първата секунда.

Въпросната песен е Thrift Shop на Macklemore, която започва с 1 детенце дето вика "Hey Macklemore, wanna go thrift shopping?" и се събудих от повтарянето на "Hey! Hey! Hey! Hey! Hey!". :D

Когато пренареждам иконите, изваждайки някоя от папка (като я дръпна съвсем до ръба на дисплея отстрани) телефона се рестартира.

Gmail ми крашна няколко пъти.

В Safari не работят CSS transitions.

Това съм забелязал дотук.

Публикувано

в appstore при влизане в ъпдейт, апп-овете са се ъпдейтнали, обаче си стоят там, а не изчезват.

Публикувано

Ехххх, много исках да остана на iOS7, че ми допада много, ама заради този Скайп, ще трябва да връщам на 6.1.4

Публикувано

Хубаво е установяването на всички крашове, но пускайте ги и като проблеми към Apple. За наше съжаление вероятно не четат форума за да се запознаят с всички споменати проблеми ;)

Публикувано

А аз мога ли да се върна към 6.1.3. ? Не че мисля за сега . Още не съм намерил нещо , което толкова да ме е изнервило . Скайп лично не ползвам.

Редактирано от drk89

Публикувано

Официалния подписван от Apple iOS в момента е 6.1.3. Всеки един момент можеш да се върнеш към него.

Публикувано

Добре,че съм търпелив и съм им свикнал с номерата(на Apple)!Бети,мети...без мен!Да умуват ония с джейла,че с удоволствие ще ги спонсорирам пак!

Публикувано

Хубаво е установяването на всички крашове, но пускайте ги и като проблеми към Apple. За наше съжаление вероятно не четат форума за да се запознаят с всички споменати проблеми ;)

Сигурен съм, че в бетата се записва информация за всички крашове и се пращат до Apple веднъж на денонощие.

Публикувано

Не се праща нищо без съгласието ти ;) Аз ги пращам, но на един друг адрес. Сафари не приема кукита и не можеш да си манипулираш по акаунта от телефона, както и не можах да си купя платено приложение.

Не качвайте линкове за бета в темата!!! Не искам караници с Епъл!

Публикувано

Мисля че в Settings - General - About - Diagnostics & Usage по дефолт е пусната опцията устройството да праща информация до Apple.

Публикувано

Не знам за вас, но аз искам да пробвам бетата на таблет . Надявам се, че ще има някой tweak в Cydia, който ще активира AirDrop за iPhone 4S и iPad 4 .

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.