Публикувано Юни 12, 201312 гд Спряха да движат и камерите при заключен дисплей, отваря ги, но всичко замръзнало и не се движи нищо, нито мога да снимам. Странни неща се случват и съм инсталирал само 10 приложения, нито музика ни нищо повече. Ще го ресторвам, ако не се оправи с хардресет, че много бързах и след рестора с iOS7 забравих да го направя.
Публикувано Юни 12, 201312 гд tozarat всичката ми музика се качи и работи перфектно нямам проблеми с обхвата , за сега всичко се държи много добре като изключа няколо краша на приложения , но както написаха по горе е въпрос навреме да ги пренапишат за 7.
Публикувано Юни 12, 201312 гд При мен не съм забелязал за сега нещо да не работи . Дайте предложения да пробвам нещо
Публикувано Юни 12, 201312 гд 1. Последно мнение не се цитира! 2. Никъде не се вижда, че си влязъл. Дай доказателство, дори на снимка.
Публикувано Юни 12, 201312 гд И аз влизам в skype , но като искам да пиша текст , крашва. Някой разбра ли как се спират приложенията които работят в бекграунд. Две бързи натискания на хоум бутона се появяват подобно на старата версия плюс отворена страница над тях , но как се спират? Remote , Rowmote , Vimeo , You Tube , Celsius , Windguru , Windfinder , Citymaps . Google Earth , Novini.bg , Nova TV , Viber при мене работят перфектно. Крашват ми Skype когато искам да пиша , FB при по бързо разглеждане на снимки.Игрите още не съм ги тествал.
Публикувано Юни 12, 201312 гд Бе мазня... То бива бива бета ма тва си е разкопана нива. Back to 6.1.4
Публикувано Юни 12, 201312 гд Парви ми впечетление, че батерията май-май доста бързо върви на долу! Процентите се топят яката. Иначе, всичко останало си е ОК. За сега само eBay крашва.
Публикувано Юни 12, 201312 гд Днес сутринта като ми се включи алармата, вместо да свири цялата песен въртеше само първата секунда. Въпросната песен е Thrift Shop на Macklemore, която започва с 1 детенце дето вика "Hey Macklemore, wanna go thrift shopping?" и се събудих от повтарянето на "Hey! Hey! Hey! Hey! Hey!". Когато пренареждам иконите, изваждайки някоя от папка (като я дръпна съвсем до ръба на дисплея отстрани) телефона се рестартира. Gmail ми крашна няколко пъти. В Safari не работят CSS transitions. Това съм забелязал дотук.
Публикувано Юни 12, 201312 гд в appstore при влизане в ъпдейт, апп-овете са се ъпдейтнали, обаче си стоят там, а не изчезват.
Публикувано Юни 12, 201312 гд Ехххх, много исках да остана на iOS7, че ми допада много, ама заради този Скайп, ще трябва да връщам на 6.1.4
Публикувано Юни 12, 201312 гд Хубаво е установяването на всички крашове, но пускайте ги и като проблеми към Apple. За наше съжаление вероятно не четат форума за да се запознаят с всички споменати проблеми
Публикувано Юни 12, 201312 гд А аз мога ли да се върна към 6.1.3. ? Не че мисля за сега . Още не съм намерил нещо , което толкова да ме е изнервило . Скайп лично не ползвам. Редактирано Юни 12, 201312 гд от drk89
Публикувано Юни 12, 201312 гд Официалния подписван от Apple iOS в момента е 6.1.3. Всеки един момент можеш да се върнеш към него.
Публикувано Юни 12, 201312 гд Добре,че съм търпелив и съм им свикнал с номерата(на Apple)!Бети,мети...без мен!Да умуват ония с джейла,че с удоволствие ще ги спонсорирам пак!
Публикувано Юни 12, 201312 гд Хубаво е установяването на всички крашове, но пускайте ги и като проблеми към Apple. За наше съжаление вероятно не четат форума за да се запознаят с всички споменати проблеми Сигурен съм, че в бетата се записва информация за всички крашове и се пращат до Apple веднъж на денонощие.
Публикувано Юни 12, 201312 гд Не се праща нищо без съгласието ти Аз ги пращам, но на един друг адрес. Сафари не приема кукита и не можеш да си манипулираш по акаунта от телефона, както и не можах да си купя платено приложение. Не качвайте линкове за бета в темата!!! Не искам караници с Епъл!
Публикувано Юни 12, 201312 гд Мисля че в Settings - General - About - Diagnostics & Usage по дефолт е пусната опцията устройството да праща информация до Apple.
Публикувано Юни 12, 201312 гд Не знам за вас, но аз искам да пробвам бетата на таблет . Надявам се, че ще има някой tweak в Cydia, който ще активира AirDrop за iPhone 4S и iPad 4 .
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.