Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Днес минах направо на BETA2 и засега смятам, че се държи страхотно.

Работи плавно, анимациите са готини, а и като цяло новите шаренийки са свежа глътка въздух. Аз бях най-много против новия интерфейс, но в крайна сметка на самия телефон изглежда страхотно.

При мен siri не работи, но за сега не е болка за умиране.

Харесва ми плейъра, фото секцията, камерата, абе въобще всичко е страхотно! А най-хубавото тепърва предстои. :biggrin:

Друг бъг- не се заключва автоматично!

Редактирано от Dean

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Ето и моите 20цента по темата.

Като цяло съм много доволен от бета2 - за последните 24 часа заби само 1 път.

Какво установих, че на работи:

Music - седи си на loading iTunes Match и до там. Освен това фона е бял и иконките от горния ред (също бели) не се виждат.

Find my phone / find friends и двете приложения не работят (тръгват и се затварят. )

За всички приложения със стария дизайн (вкл тапатолк) излиза стария дизайн на клавиатурата.

Други приложения с проблеми : Skype - забива, Abby fine reader - с вчерашния ъпдейт не забива вече, но все още камерата му не работи, roomie - не намира инсралиеаните дистанционни.

Публикувано

Вчера в рамките на половин час Сафари заби три пъти. Приложението се затваря и след повторното му отваряне се връща в последната стабилна (напълно заредена) сесия. Голям трън е това, а толкова да ми харесва сърфирането през него, особено сега както е на цял екран в портрет мода. :swear:

Публикувано

Днес ми заби тъч-а, докато не го заредих над 20% изобщо не можеше да се направи, каквото и да е по телефона.

Публикувано

Тъча забива и след като останат близо 5-6% от батерията,тогава и брайтнеса сам пада..

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Публикувано

Сега ми звъннаха и отсрещната страна не ме чуваше.

След повторно позвъняване всичко беше наред!

Публикувано

Това беше с бетите. Обратно на 6цата.

Публикувано

Това със забиването на тъча е супер дразнещо. Наистина с бета2 забива повече. Дано на 10-и да излезе 3 и тези проблеми да са оправени. Забелязвам, че и понякога много бавно осъществява разговор. Чакам около 30 сек. да даде свободно..

Sent from my iBrain using iFingers.

Публикувано

Още на 8-ми ще излезе следващата. :smile:

Публикувано

Сложих Do Not disturb да движи винаги с включен и изключен дисплей и вече не ми умира телефона в 00.00 - 00.30 часа, когато ми е нагласен да се активира в 00.00. В него е бил среднощният проблем.

Тъча ми по спомени блокира само веднъж мисля няколко часа след слагането на Бета 1.

От Бета 2 съм доста доволен, рядко респрингва в SMS/iMessage или Safari най-често. В най-лошият случай веднъж два пъти на ден.

Понякога се бъгва леко iCloud и някои от функциите му, но нищо притеснително, може и от сървъри да е.

Някои игри искат рестарт след инсталиране, че да запалят.

С две думи движи доста приятно за Бета.

Публикувано

Аз съм страшно доволен от бета-та, всичко (с изключение на сири) работи добре, или поносимо добре. Не смятам да се връщам на 6.1.4 (освен ако не излезе jailbreak) доволен съм много.

П.С-Не мога да се насладя на анимацията след отключване, страхотен ефект!

Редактирано от Dean

Публикувано

Тези Apple и л...а да пуснат,хората пак ще са доволни:)

Публикувано

Според мен бета 2 работи по-пъргаво от 1, но всеки ден правя поне по 2-3 рестарта. При бета 1 работеше мудно, но нито едно приложение не ми е забивало (като изключим някои 3rd party приложения) Забивания на тъча, някой път не ми позволява да отговоря на повикванията, music.app забива страшно много, сафари крашва, ако последната отворена страница е тежка, хоум бутона преди рестарт реагира след 2-3 секунди... и още и още. Но не е като да не се търпи... някога съм ползвал и Андроид :D

Ще видим каква ще е третата бета. Дано наистина я пуснат на 8-ми.

Публикувано

Oтдавна се каня да пиша за един проблем, който имам, откакто съм сложил 7. Мейл не работи добре, не проверява за имейли и като цяло не ми показва кога има нови писма. Като вляза в него седи няколко минути на checking... Оправя се ако рестартирам интернета (било то мобилен или ВиФи). Днес цял ден съм навън, прибирам се и гледам 6 нови писма на компа, а на телефона - нищо. На бета1 докато бях изтрих акаунта (гмейл) и го въведох пак. Правих рестарт на network settings.

Публикувано

Никакви проблеми с мейла...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

И аз нямам никакви проблеми с мейлите, а имам настроени 4 мейла - гмайл, абв, яху и служебен.

Публикувано

@DreamcatcheR ако мислиш, че е от бетата направи в gmail настройките в браузъра да ти прехвърля мейлите към iCloud и така поне ще ти идват без проблеми.

Аз също не съм имал проблеми с gmail.

Публикувано

Днес би трябвало да излезе beta 3, нямам търпение, макар че и бета 2 работи страхотно за сега при мен...

Публикувано

Я кжете като излезе бетата през ота ли да я качвам или с аитюнс. Нещо не ми се занимава да качвам приложенията на ново ;)

Публикувано

Dreamcatcher, Google спряха push-a за gmail акаунтите за 3rd party апликации. Предполагам, че това ти е проблема, тъй като си споменал само мейла си в Гугъл.
Публикувано
Я кжете като излезе бетата през ота ли да я качвам или с аитюнс. Нещо не ми се занимава да качвам приложенията на ново ;)

Може и ОТА, както ти е по-лесно. ;)

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Публикувано

Google искат да ползваш тяхното приложение. Доста кофти политика, но това е положението за момента.

Публикувано

Само като обобщение преди да съм объркал нещо здравата. 5-ца заключена към Мтел не е регистрирана като dev. Качвам iOS 7 през shift + restore, връщам към 6.1.4 през dfu ?

Публикувано

В 2 сутринта пак намерих "умрел" телефона.

Друго, което ми направи впечатление е, че ми няма рингтоните и въпреки, че тюнса ги синхронизира пак не излизат в менюто на телефона за избиране. Някой има ли проблем с това!?

Редактирано от iPhoneman

Публикувано

При мен неочаквано Siri започна да си работи и трябва да ви кажа, че работи супер пъргаво и дава всякаква информация! Или аз съм си подобрил акцента (което е малко вероятно) или siri вече разбира по-добре :D Невероятно ееее!!!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.