Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Сложих 7-цата и ми стои на логото. Зареди ми прогрес бара и излезе логото и до там. Рестартирах и пак не отива по-далеч. Иначе в itunes си направи бекъп и цялата процедура.

Публикувано

Като мине 20:00 влезте в Settings > General > Software Update. :)

Публикувано

Като ъпдейтнем от самия телефон дали ще ни се изтрият приложенията и снимките които имаме в момента?

Предполагам x-sim ще продължи да си работи... ще рискувам :D

Редактирано от Dean

Публикувано

Не ;)

Публикувано

Като ъпдейтнем от самия телефон дали ще ни се изтрият приложенията и снимките които имаме в момента?

Предполагам x-sim ще продължи да си работи... ще рискувам :biggrin:

Не рискувай. Бейзбанда се ъпдейтва.

Публикувано

Ужас! Ще изчакам мнения значи и тогава ще действам.. благодаря за предупреждението.

Публикувано

Екс сим подлежи на препрограмиране. Въпросът е, кой ще ти го свърши в Испания? Тук има кой.

Публикувано

Да се надяваме все пак, че няма да се стигне до там...

Публикувано

y4ese4uh.jpg

Някой друг с тази грешка? Предполагам е защото всички се засилихме на там, но пък предния път нямах проблем да ъпдейтна веднага като излезе.

едит: Нямам Дев Акаунт.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от midnight

Публикувано

Някои хора, видимо не спазват правилата за постване. Да не се разсърдите после?!

Публикувано

Е може грешката да е от това че, сървърите са понатоварени сега ;)

Вече съм на черешата ;)))

Публикувано

Known Issues

• Passwords with diacritical marks are not supported in this seed. If you have diacritical marks in your password, change it before upgrading to Seed 3 as you will be unable to unlock your device.

Notes

Weather conditions are not animated on iPhone 4.

Редактирано от iPhoneman

Публикувано

На iPad 3 не мога да отворя албум със снимки. Photos.app крашва и ме изхвърля. Скайп все още не работи. Струва ми се една идея по-пъргав, но няма да казвам голяма дума, че с предната бета беше същото в началото.

На iPhone 4 все още чакам да се инсталира. После ще споделя впечатления, но като гледах в release notes, нищо не са подобрили точно за това устройство.

Публикувано

И аз ъпнах...освен че ми тръгна най-после навигона,друго не мога да споделя.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Моят още грее, чакам резултата...

Публикувано

iPhone 5 го запалих, цъкнах да се отключи(бе без код) и замръзна. Добре започва, значи в тази са фикснали нещо повече.

Публикувано

И аз ъпнах и съм повече от доволен , на Бета 1 и 2 не ми отваряше файлове с разширение xls и doc в приложението GOOD което ползваме за фирмените мейли , сега при Бета 3 работи повече от перфектно и отваря файлове с всички разширения , както при 6.1.4 .

Речника PONS продължава да не работи на iPhone 5 , на iPhone 4S с Бета 3 работи!

Публикувано

Имаше ли Diagnostic Mode в настройки на WiFi ? Не съм го виждал преди :thinking:

Публикувано

На някой да му загрява телефонът при ползване на блутуут слушалката?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Успешен ъпдейт и при мен! Това, което забелязах е, че в LOCK screen-a надписите са с по-едър шрифт, а анимацията при отключване и заключване е по-плавна.Преди при завъртане на екрана във фото-app имах лаг, но сега е мазно и плавно, всичко останало на пръв поглед работи добре и телефона е все така пъргав.

Доста крашва при опит да сменя тапета за хоум скрийна..

Редактирано от Dean

Публикувано

Мда надписите и иконките на локскрийна са по-големи, и ми се струва че анимациите при отключване или излизане/влизане в приложение е забърнзана. В аймесъдж като се цъкне contact и е променено инфото, преди беше с текст, а сега е с иконки. Да видим дали батерията ще държи повечко :smile:

ПС: и в календара си има точки под дните със събитие:) Шрифта в imessage също е увеличен като размер.

Редактирано от trick_979

Публикувано

Във photo-app албумите вече са с квадратни иконки.

Като избираш снимка за контакт, рамката е кръгла като самата иконка на контакта! Сигурно има още нови глезотийки, но засега толкова.

Успешно проведен разговор без никакви бъгове!

Nike+ running не работи като хората, не мога да слайдвам кръгчетата в опциите на приложението.

P.S-Фабричния тапет със звездите по никакъв начин не мога да го сложа, изписва "Loading" и крашва. :\ Жалко 'щото ми е любим.

Редактирано от Dean

Публикувано

Доста дребни промени също и Музика аппто, ако не греша. Вижда се вече часовника на лока, докато слушаш музика.

Няма лаг в мултитаскинга, ако съм с динамичен тапет.

Дори ако някое стоково приложение крашне леко вече се вижда само за секунда черен тапет, но си връща този, който съм сложил. Преди оставаше черен, докато не заключа телефона.

Редактирано от iPhoneman

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.