Публикувано Юли 8, 201312 гд Сложих 7-цата и ми стои на логото. Зареди ми прогрес бара и излезе логото и до там. Рестартирах и пак не отива по-далеч. Иначе в itunes си направи бекъп и цялата процедура.
Публикувано Юли 8, 201312 гд Като ъпдейтнем от самия телефон дали ще ни се изтрият приложенията и снимките които имаме в момента? Предполагам x-sim ще продължи да си работи... ще рискувам Редактирано Юли 8, 201312 гд от Dean
Публикувано Юли 8, 201312 гд Като ъпдейтнем от самия телефон дали ще ни се изтрият приложенията и снимките които имаме в момента? Предполагам x-sim ще продължи да си работи... ще рискувам Не рискувай. Бейзбанда се ъпдейтва.
Публикувано Юли 8, 201312 гд Ужас! Ще изчакам мнения значи и тогава ще действам.. благодаря за предупреждението.
Публикувано Юли 8, 201312 гд Екс сим подлежи на препрограмиране. Въпросът е, кой ще ти го свърши в Испания? Тук има кой.
Публикувано Юли 8, 201312 гд Някой друг с тази грешка? Предполагам е защото всички се засилихме на там, но пък предния път нямах проблем да ъпдейтна веднага като излезе. едит: Нямам Дев Акаунт. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юли 8, 201312 гд от midnight
Публикувано Юли 8, 201312 гд Някои хора, видимо не спазват правилата за постване. Да не се разсърдите после?!
Публикувано Юли 8, 201312 гд Е може грешката да е от това че, сървърите са понатоварени сега Вече съм на черешата ))
Публикувано Юли 8, 201312 гд Known Issues Passwords with diacritical marks are not supported in this seed. If you have diacritical marks in your password, change it before upgrading to Seed 3 as you will be unable to unlock your device. Notes Weather conditions are not animated on iPhone 4. Редактирано Юли 8, 201312 гд от iPhoneman
Публикувано Юли 8, 201312 гд На iPad 3 не мога да отворя албум със снимки. Photos.app крашва и ме изхвърля. Скайп все още не работи. Струва ми се една идея по-пъргав, но няма да казвам голяма дума, че с предната бета беше същото в началото. На iPhone 4 все още чакам да се инсталира. После ще споделя впечатления, но като гледах в release notes, нищо не са подобрили точно за това устройство.
Публикувано Юли 8, 201312 гд И аз ъпнах...освен че ми тръгна най-после навигона,друго не мога да споделя. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Юли 8, 201312 гд iPhone 5 го запалих, цъкнах да се отключи(бе без код) и замръзна. Добре започва, значи в тази са фикснали нещо повече.
Публикувано Юли 8, 201312 гд И аз ъпнах и съм повече от доволен , на Бета 1 и 2 не ми отваряше файлове с разширение xls и doc в приложението GOOD което ползваме за фирмените мейли , сега при Бета 3 работи повече от перфектно и отваря файлове с всички разширения , както при 6.1.4 . Речника PONS продължава да не работи на iPhone 5 , на iPhone 4S с Бета 3 работи!
Публикувано Юли 8, 201312 гд На някой да му загрява телефонът при ползване на блутуут слушалката? Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Юли 8, 201312 гд Успешен ъпдейт и при мен! Това, което забелязах е, че в LOCK screen-a надписите са с по-едър шрифт, а анимацията при отключване и заключване е по-плавна.Преди при завъртане на екрана във фото-app имах лаг, но сега е мазно и плавно, всичко останало на пръв поглед работи добре и телефона е все така пъргав. Доста крашва при опит да сменя тапета за хоум скрийна.. Редактирано Юли 8, 201312 гд от Dean
Публикувано Юли 8, 201312 гд Мда надписите и иконките на локскрийна са по-големи, и ми се струва че анимациите при отключване или излизане/влизане в приложение е забърнзана. В аймесъдж като се цъкне contact и е променено инфото, преди беше с текст, а сега е с иконки. Да видим дали батерията ще държи повечко ПС: и в календара си има точки под дните със събитие Шрифта в imessage също е увеличен като размер. Редактирано Юли 8, 201312 гд от trick_979
Публикувано Юли 8, 201312 гд Във photo-app албумите вече са с квадратни иконки. Като избираш снимка за контакт, рамката е кръгла като самата иконка на контакта! Сигурно има още нови глезотийки, но засега толкова. Успешно проведен разговор без никакви бъгове! Nike+ running не работи като хората, не мога да слайдвам кръгчетата в опциите на приложението. P.S-Фабричния тапет със звездите по никакъв начин не мога да го сложа, изписва "Loading" и крашва. :\ Жалко 'щото ми е любим. Редактирано Юли 8, 201312 гд от Dean
Публикувано Юли 8, 201312 гд Доста дребни промени също и Музика аппто, ако не греша. Вижда се вече часовника на лока, докато слушаш музика. Няма лаг в мултитаскинга, ако съм с динамичен тапет. Дори ако някое стоково приложение крашне леко вече се вижда само за секунда черен тапет, но си връща този, който съм сложил. Преди оставаше черен, докато не заключа телефона. Редактирано Юли 8, 201312 гд от iPhoneman
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.