Публикувано Юли 8, 201312 гд При мен продължава да дава грешка не зависимо дали съм на ви фи или на мобилен нет.
Публикувано Юли 8, 201312 гд Внимавайте! Бях се върнал на 6.1.4 и чаках да излезе 3-тата бета. Преди малко реших да сложа iOS7 и да ъпдейтна до бета 3, но все ми излизаше, че съм с актуална версия (не излизаше ъпдейта) и реших да го ресетна.... след като натиснах "Erase All Content and Settings" и се рестартира ми искаше дев акаунт! Наложи се току що пак да ресторвам и ъпдейтвам пак. И все така отново не ми излиза ъпдейта.... странно :|
Публикувано Юли 8, 201312 гд Направи един рестарт на телефона Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Направих поне 3 рестарта на телефона отделно съм рестартирал рутери, модеми, къде каквото се сетя съм рестартирал неще и неще.
Публикувано Юли 8, 201312 гд Знам че си нетърпелив, но изчакай малко! Много маймуни са на клона макар, че за мен това не е нормално!
Публикувано Юли 8, 201312 гд Преди малко реших да сложа iOS7 и да ъпдейтна до бета 3, но все ми излизаше, че съм с актуална версия (не излизаше ъпдейта) Няма да можеш ако опитваш да реснеш с бета2. Направи го с вета1 и тогава прави ОТА ъпдейт.
Публикувано Юли 8, 201312 гд Имах в предвид, че сложих бета1 и през ОТА не ми излиза ъпдейт нито за бета2 нито за бета3 странно...
Публикувано Юли 8, 201312 гд Да явно ще почакам, просто исках да ви предупредя ако сте с iOS7 и натиснете "Erase All Content and Settings" след рестарта ще ви иска дев акаунт. Редактирано Юли 8, 201312 гд от child
Публикувано Юли 8, 201312 гд Мисля, че не процедираш правилно! След твоите писания - понеже бях върнал на 6.1.4 и само с ъпдейт сложих бета2 и веднага ми излезе ъпдейт на бета3 и без проблем мина всичко! Някъде бъркаш!
Публикувано Юли 8, 201312 гд При мен засега заспа. Не ми крашна камерата нито сафарито и за сега работи стабилно и доволно пу пу да не са му уруки хахаха. Даже ибей тръгна. Пак нямам свободна рам, но е стабиииуна.
Публикувано Юли 8, 201312 гд Нямам бета2 и затова слагам 1, но преди това като излезе ъпдейта за бета2 докато сложих iOS7 (бета1) и веднага ми изкара ъпдейта. Както и да е стига сме дъвкали едно и също, ако до утре не ми излезе тогава ще го мислим
Публикувано Юли 8, 201312 гд Ибей върви, откакто пуснаха последния ъпдейт. Не е от бета-та. Относно по-горния проблем с мейла - не ползвам пуш, зададено ми е да проверява на интервал. Но явно не работи.. Сега ще видим, в момента слагам бета3.
Публикувано Юли 8, 201312 гд Чак много добре не върви щот е в стадий дълбока бета, но определено е по-добре от Бета 2. За 10-15 минути ми крашнаха поне 5 стокови приложения, а рестартирах няколко пъти обаче за бета iOS от този калибър с толкова новости е приятна за използване. Добре са оправили закъснението на тъча в мултитаскинга, но пък сега като излезя иконите на приложенията ги цъкам поне по 2 пъти, че първият не откъсват. Редактирано Юли 8, 201312 гд от iPhoneman
Публикувано Юли 8, 201312 гд Да не бъркам нещо, ресторвам от Тюню с бета 2 - iPhone4,1_7.0_11A4400f_Restore и ми дава нот елиджъбъл девайс
Публикувано Юли 8, 201312 гд Имах в предвид, че сложих бета1 и през ОТА не ми излиза ъпдейт нито за бета2 нито за бета3 странно... И при мен е така. Чакаме утрото
Публикувано Юли 8, 201312 гд Да не бъркам нещо, ресторвам от Тюню с бета 2... Не знам бъркаш ли, но тук колегите споделят, че без регистриран UDID не можело да се ресторва iOS7. Ако е така, ресторвай iOS6 и ъпдейтвай.
Публикувано Юли 8, 201312 гд Поне десет пъти е казано в темата! Ако не си девелопер, Shift (за Уин)+Update Променили са прогрес бара при ъпдейт:
Публикувано Юли 8, 201312 гд Шамане и с Алт+Ъпдейт пак ми дава същата грешка не не съм елиджъбъл за билда Редактирано Юли 8, 201312 гд от profusion
Публикувано Юли 8, 201312 гд Не знам дали е бъг, но когато съм направил снимка с определен филтър на телефона я изкарва с него, а като я метна на компютъра си е съвсем нормална, а на телефона е с филтъра. Направих скрийншот на филтрираната снимка как изглежда на компютъра и как на телефона... Редактирано Юли 8, 201312 гд от Dean
Публикувано Юли 8, 201312 гд Мейлът като че ли се оправи при мен.. Хубаво е, че са върнали точките в дните в календара, когато имаш събития. Няма вече бъгове със снимките в контакти и най-вече favorites. Забелязвам обаче бъг в контактите и по-точно интеграцията с фейсбук. На определен контакт, чийто номер е въведен като работен в страница във фейсбук, ми го изкарва като името на фирмата, а не човека в recents, когато ми е звънял или аз съм го набирал. Като цяло не забелязвам да върви по-бързо новата бета, но силно се надявам да няма толкова забивания и респринг-и.. За момента всичко е 6, всички сток приложения работят нормално. Вече не ми крашва времето като изтрия добавен град. Май няма да ни огрее с настройка за смяна на опциите в контрол центъра. Тоя блутуут и самолетен режим са ми толкова ненужни... Редактирано Юли 8, 201312 гд от DreamcatcheR
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.