Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Горе съм дал чейндж лога...

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

При мен продължава да дава грешка не зависимо дали съм на ви фи или на мобилен нет.

Публикувано

Направи един рестарт на телефона

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Папките са по-прозрачни.

Публикувано

Внимавайте! Бях се върнал на 6.1.4 и чаках да излезе 3-тата бета. Преди малко реших да сложа iOS7 и да ъпдейтна до бета 3, но все ми излизаше, че съм с актуална версия (не излизаше ъпдейта) и реших да го ресетна.... след като натиснах "Erase All Content and Settings" и се рестартира ми искаше дев акаунт! Наложи се току що пак да ресторвам и ъпдейтвам пак. И все така отново не ми излиза ъпдейта.... странно :|

Публикувано

Направи един рестарт на телефона

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Направих поне 3 рестарта на телефона отделно съм рестартирал рутери, модеми, къде каквото се сетя съм рестартирал неще и неще.

Публикувано

Знам че си нетърпелив, но изчакай малко! Много маймуни са на клона макар, че за мен това не е нормално!

Публикувано

Преди малко реших да сложа iOS7 и да ъпдейтна до бета 3, но все ми излизаше, че съм с актуална версия (не излизаше ъпдейта)

Няма да можеш ако опитваш да реснеш с бета2. Направи го с вета1 и тогава прави ОТА ъпдейт.

Публикувано

Имах в предвид, че сложих бета1 и през ОТА не ми излиза ъпдейт нито за бета2 нито за бета3 странно...

Публикувано

Еми чакай. Както спомена някой по-горе — много са на клона.

Публикувано

Да явно ще почакам, просто исках да ви предупредя ако сте с iOS7 и натиснете "Erase All Content and Settings" след рестарта ще ви иска дев акаунт.

Редактирано от child

Публикувано

Мисля, че не процедираш правилно! След твоите писания - понеже бях върнал на 6.1.4 и само с ъпдейт сложих бета2 и веднага ми излезе ъпдейт на бета3 и без проблем мина всичко! Някъде бъркаш!

Публикувано

При мен засега заспа. Не ми крашна камерата нито сафарито и за сега работи стабилно и доволно пу пу да не са му уруки хахаха. Даже ибей тръгна. Пак нямам свободна рам, но е стабиииуна.

Публикувано

Нямам бета2 и затова слагам 1, но преди това като излезе ъпдейта за бета2 докато сложих iOS7 (бета1) и веднага ми изкара ъпдейта. Както и да е стига сме дъвкали едно и също, ако до утре не ми излезе тогава ще го мислим ;)

Публикувано

Ибей върви, откакто пуснаха последния ъпдейт. Не е от бета-та.

Относно по-горния проблем с мейла - не ползвам пуш, зададено ми е да проверява на интервал. Но явно не работи.. Сега ще видим, в момента слагам бета3.

Публикувано

Много добре върви.

Публикувано

Чак много добре не върви щот е в стадий дълбока бета, но определено е по-добре от Бета 2.

За 10-15 минути ми крашнаха поне 5 стокови приложения, а рестартирах няколко пъти обаче за бета iOS от този калибър с толкова новости е приятна за използване.

Добре са оправили закъснението на тъча в мултитаскинга, но пък сега като излезя иконите на приложенията ги цъкам поне по 2 пъти, че първият не откъсват.

Редактирано от iPhoneman

Публикувано

Да не бъркам нещо, ресторвам от Тюню с бета 2 - iPhone4,1_7.0_11A4400f_Restore и ми дава нот елиджъбъл девайс :scratch:

Публикувано

Имах в предвид, че сложих бета1 и през ОТА не ми излиза ъпдейт нито за бета2 нито за бета3 странно...

И при мен е така. Чакаме утрото :)

Публикувано

Да не бъркам нещо, ресторвам от Тюню с бета 2...

Не знам бъркаш ли, но тук колегите споделят, че без регистриран UDID не можело да се ресторва iOS7. Ако е така, ресторвай iOS6 и ъпдейтвай.

Публикувано

Поне десет пъти е казано в темата! Ако не си девелопер, Shift (за Уин)+Update

Променили са прогрес бара при ъпдейт:

post-63-1373317670,0631_thumb.jpg

Публикувано

Шамане и с Алт+Ъпдейт пак ми дава същата грешка не не съм елиджъбъл за билда

Редактирано от profusion

Публикувано

Не знам дали е бъг, но когато съм направил снимка с определен филтър на телефона я изкарва с него, а като я метна на компютъра си е съвсем нормална, а на телефона е с филтъра.

Направих скрийншот на филтрираната снимка как изглежда на компютъра и как на телефона...

6310553P.jpg

Редактирано от Dean

Публикувано

А бре, момци, я кажете къде ги снимате тези жита посред нощ?

:tooth:

Публикувано

Мейлът като че ли се оправи при мен..

Хубаво е, че са върнали точките в дните в календара, когато имаш събития. Няма вече бъгове със снимките в контакти и най-вече favorites. Забелязвам обаче бъг в контактите и по-точно интеграцията с фейсбук. На определен контакт, чийто номер е въведен като работен в страница във фейсбук, ми го изкарва като името на фирмата, а не човека в recents, когато ми е звънял или аз съм го набирал.

Като цяло не забелязвам да върви по-бързо новата бета, но силно се надявам да няма толкова забивания и респринг-и.. За момента всичко е 6, всички сток приложения работят нормално. Вече не ми крашва времето като изтрия добавен град.

Май няма да ни огрее с настройка за смяна на опциите в контрол центъра. Тоя блутуут и самолетен режим са ми толкова ненужни...

Редактирано от DreamcatcheR

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.