Публикувано Юли 8, 201312 гд А бре, момци, я кажете къде ги снимате тези жита посред нощ? Ами бях да тичам и направих някоя и друга снимка.
Публикувано Юли 8, 201312 гд Имах в предвид, че сложих бета1 и през ОТА не ми излиза ъпдейт нито за бета2 нито за бета3 странно... Същото ми се случи и на мен.... Дръпнах бета 2 и от там на бета 3 с ОТА.
Публикувано Юли 8, 201312 гд Аз ъпдейтнах с бета 2 но имам проблем след рестарта си се сменя черен екран с бяла ябълка и бял екран с черна ябълка и така вече 4-5 пъти
Публикувано Юли 9, 201312 гд при мен всичко си е добре update от 6.1.4 до 7.0 и от там на сетне само OTA без проблем дори автоматично си сваля новия update , пита само за инсталация / beta 3 / iphone 5
Публикувано Юли 9, 201312 гд Аз продължавам да получавам "Unable to check for Update" в началото си мислех че са претоварени сърварите но след 8 часа опити нема промяна. Някой с идея или подобен проблем? 5-ца с бета 2 качена ОТА от бета 1. Edit: Не можах да седя и да чакам за това реших проблема със опшън+ъпдате през тунса като свалих бета 3 от нета. Редактирано Юли 9, 201312 гд от midnight
Публикувано Юли 9, 201312 гд Шамане и с Алт+Ъпдейт пак ми дава същата грешка не не съм елиджъбъл за билда Пробвай да смениш компютъра. Не знам дали е бъг, но когато съм направил снимка с определен филтър на телефона я изкарва с него, а като я метна на компютъра си е съвсем нормална, а на телефона е с филтъра. Мисля, че още от самото начало си е така. Още от 6.х.х. Миднайт, няма никакви проблеми. При теб е нещо. Направи го го през компютъра за да не си пишем цял де глупости: "не става", "става" и т.н.
Публикувано Юли 9, 201312 гд При 68% като легнах , сега на 63% с включен вифи и без да съм чистил мултитаскинг. Добре е за 7 часа батерийката. Страшен дъжд вали тук тая сутрин , че ни потопи.
Публикувано Юли 9, 201312 гд Не знам дали е бъг, но когато съм направил снимка с определен филтър на телефона я изкарва с него, а като я метна на компютъра си е съвсем нормална, а на телефона е с филтъра. Направих скрийншот на филтрираната снимка как изглежда на компютъра и как на телефона... и при бета 2 беше така.
Публикувано Юли 9, 201312 гд Рам паметта на 4s вече е в рамките на нормалното 120-130 mb. Преди телефома постоянно стоеше на 10-15 mb.
Публикувано Юли 9, 201312 гд Някой може ли да каже мнение, как се държи iOS 7 на айфон 4? Засега е по-бърза и по-стабилна от бета 2, която едва изтърпях последните няколко дни. Телефона не се е рестартирал от снощи, а с предната бета ми се случваше минимум 3 пъти на ден. Все още няма Motion, Parallax и т.н. Батерията се държи нормално.
Публикувано Юли 9, 201312 гд P.S-Фабричния тапет със звездите по никакъв начин не мога да го сложа, изписва "Loading" и крашва. :\ Жалко 'щото ми е любим. И на мен ми е любим, и на мен ми крашва. Като ти изпише Loading не зумирай тапета, за да го нагласиш, както се предполага, а просто натисни Set, докато си стои на Loading. Като го приложи, няма да ги виждаш черните рамки и тапета ще си е разтеглен. Странно е, но ... всички знаем защо. Edit: Разтегля се автоматично, ако ти е включен паралакса. (или както беше в бета 1 не си активирал Reduce Motion от Settgings, General, Accessibility) A ако ти е изключен паралакса, прилагам картинката със звездите за iPhone 5, за да си го зададеш от Photos.app На мен пък много ми хареса тази синьо розова картинка от бета 1. Действа ми много успокояващо, но за жалост май няма да просъществува. Edit2: Като цяло бета 3 се държи прекрасно, в сравнение с 1 и 2. Видимо има прогрес. Дори когато крашва, крашва светкавично! Редактирано Юли 9, 201312 гд от kike09
Публикувано Юли 9, 201312 гд Мен ми е интересно как телефона знае къде отивам за да ми каже колко ще ми отнеме? В случая сега е прав , но някой има ли идея как и при какво условия се включва това? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 9, 201312 гд Мен ми е интересно как телефона знае къде отивам за да ми каже колко ще ми отнеме? Магия.
Публикувано Юли 9, 201312 гд Това, което ме дразни в 7, е че в плеъра не мога да пусна Shuffle на всичките албуми на един изпълнител... или може би само аз не знам как.
Публикувано Юли 9, 201312 гд Мен ми е интересно как телефона знае къде отивам за да ми каже колко ще ми отнеме? В случая сега е прав , но някой има ли идея как и при какво условия се включва това? Sent from my iPhone using Tapatalk Последната функция записва местоположенията на които си бил и предлага упътване към тях или интересни места около тях. Тук са копирали малко от гугъл хихи.
Публикувано Юли 9, 201312 гд на мен не се е появил още но сега го дърпам и ще пробвам да го инсталирам ръчно
Публикувано Юли 9, 201312 гд Изтегли си бета 2 на компютъра и инсталирай през Туньо с Шифт и Ъпдейт. След това ще ти се появи ъпдейта за бета 3
Публикувано Юли 9, 201312 гд Не може да се направи свестен геймплей все още! Някои игри не тръгват изобщо, а на други поиграеш малко и си аут.. дано до 25 юли излезе бета 4, че ще има игра за превъртане тогава.
Публикувано Юли 9, 201312 гд Е аз,като съм с бета 2,защо не се появява,че има бета 3???Само ми изписва "Try again" Редактирано Юли 9, 201312 гд от R32
Публикувано Юли 9, 201312 гд Последната функция записва местоположенията на които си бил и предлага упътване към тях или интересни места около тях. Тук са копирали малко от гугъл хихи. Това е интересно, има ли нещо общо с google now ?
Публикувано Юли 9, 201312 гд А някой с бета 2 или с иОС 6.1.4 може ли да провери каква е версията на модема? на бета 3 е 4.18.02
Публикувано Юли 9, 201312 гд Смени нета. Е аз,като съм с бета 2,защо не се появява,че има бета 3???Само ми изписва "Try again"
Публикувано Юли 9, 201312 гд 3G,Wi-Fi,Data.Какво ли непробвах.И сега го мъча,но си цикли пак.На друга Wi-Fi мрежа не съм го мъчил.Всички линкове от нета ме прехвърлят за регистрация за дев.акаунт
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.