Публикувано Юли 10, 201312 гд Ако имаш джейл,не можеш да упдейтнеш.А бетата можеш да си изтеглиш от нета.Питай Google!
Публикувано Юли 10, 201312 гд Последен пост не се цитира! Не мога да намеря в ipsw формат .. отваря ми Developer но нещо не мога да го изтегля от там .. Редактирано Юли 10, 201312 гд от Grievous
Публикувано Юли 11, 201312 гд Не искам да звучи като заяждане, но ако не можеш да намериш файла по-добре си седи на дупето. Не си създавай проблеми Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 11, 201312 гд Добре, ясно е, че като зададем светла картинка текста на спрингборда става тъмен и обратно. Сега забелязвам, че това вече работи и при лок скрийна, а преди не работеше. Нито на бета 1, нито на бета 2. Само аз ли съм? През цялото време избягвах светлите тапети на локскрийна, защото не можех да си гледам часовника.
Публикувано Юли 11, 201312 гд Някой да има проблеми с WIFI на бета3, един път ги намира и се връзва а друг път нищо не открива, дори и такива на които се е закачал преди ?
Публикувано Юли 11, 201312 гд При мен независимо от тапета, часа при лок скрийна си ми е бял! Проблеми с WiFi засега нямам. Страхотна е функцията за автоматичен ъпдейт на приложенията, евала!!! ЕДИТ: Да, променя се часа в лок скрийна като сложиш по-светъл wallpaper, явно сега като пробвах с някои не са били достатъчно светли. Редактирано Юли 11, 201312 гд от Dean
Публикувано Юли 11, 201312 гд Доста хора се затрудняват,защото в mega са свалени линковете и не работят.А пък и защо трябва да се мъчат,нали за това сме тук-да помагаме
Публикувано Юли 11, 201312 гд Някой да има проблеми с WIFI на бета3, един път ги намира и се връзва а друг път нищо не открива, дори и такива на които се е закачал преди ? Да, през половин час ми изпуска безжичния и тръгва на мобилен (бета 3)
Публикувано Юли 11, 201312 гд На мен вече 3 пъти ми спира телефонията, с airplane mode-on/off и се оправя, но единия път трябваше hard reset.
Публикувано Юли 11, 201312 гд Спри мобилния нет и няма да увисва. Новия бейзбанд е дърво, има да барат още. Ако ползвам wi-fi и телефония, едното увисва след време. С пуснат еърплейн и wi-fi - няма никакво прекъсване. Камерата ми увисва най - редовно - има образ, но са неактивни бутоните, вкл. плюсчето.
Публикувано Юли 11, 201312 гд При мен камерата въобще не работи. Досега съм искал 4-5 пъти да я ползвам и винаги крашва спрингборда, чак след като се рестартира, се отваря камерата. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Публикувано Юли 11, 201312 гд Камерата на айфоне 5 вече може да се каже, че работи с бета3. С мрежата на оператора първият ден имах проблеми, не я е губил, но нямах интернет постоянно, въпреки че беше винаги на 3G. Писах отново пролите за APN, сменях оператор на автоматично и после пак го избрах на ръка, рестартирах и се оправи, до днес без грешка. При WiFi добре, освен че тюнса и настройките на аппсторе в телефона трябваше да ги ръчкам щот не ми имсталирваше приложенията автоматично и след това не ми позволяваше да ги инсталирам от телефона. Има пак лек бъг, ако се опиташ да сложиш икона вътре в тази за вестниците, иконата не влиза, но пък не се връща на мястото си, а си я местиш насам натам и за да се оправи трябва рестарт.
Публикувано Юли 11, 201312 гд Ауто брайтнеса леко да е по-светло навън и забелязвам набузване на макс
Публикувано Юли 11, 201312 гд Трябва да го "калибрираш". Отиди някъде на тъмно (напр. в банята), изключи auto-brightness, намали го до край и после го включи. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Публикувано Юли 11, 201312 гд Нямам проблеми нито с камера, нито мрежите. Това от бета 3 насам. Споделям мнението. Вече мога да кажа , че имам телефон , нито веднъж не е забил . Бейзбанда се държи желязно- нито един прекъснал разговор , wifi-без грешка , батерията е супер, прекрасно се държи. И това е след бета 3 , бета 2 беше кошмар. Единствен бъг , който открих до сега е , че imessage крашва често като пращаш снимки. Iphone 4s. Редактирано Юли 11, 201312 гд от liomojo
Публикувано Юли 12, 201312 гд Единствен бъг, продължаващ от Б1, отключва се в джоба. Прави го обикновенно при позвъняване, получаване на съобщения (без значение от коя програма), вчера го чух че се отключи след алармата на часовника. Явно като светне дисплея някое докосване го отключва. Бейзбанда не е оправен напълно, няколко неуспешни набирания с Б3.Стои си на набиране повече от минута, при прекъсване, отново стои така до рестарт.
Публикувано Юли 12, 201312 гд IPhone 4 beta 3 вчера цял следобед е бил в полу умряло състояние. Към 19 ч. Видях че не реагира на никакви бутони и си стои на черен екран. В същото време са ми звъняли и им е давало свободно. Оправи се с хард ресет и никаква индикация за пропуснати обаждания.
Публикувано Юли 12, 201312 гд Не знам дали се е писало, но сега забелязах, че пред автоматично ъпдейтнато приложение и неотворено седи синя точка пред името
Публикувано Юли 13, 201312 гд IPhone 4 beta 3 вчера цял следобед е бил в полу умряло състояние. Към 19 ч. Видях че не реагира на никакви бутони и си стои на черен екран. В същото време са ми звъняли и им е давало свободно. Оправи се с хард ресет и никаква индикация за пропуснати обаждания. И при мен тази сутрин същото. Наложи се хард ресет.
Публикувано Юли 13, 201312 гд Все още не ми е забил нито един път, без респринг и рестарт. Всички проблеми, които описвате не съм ги изпитвал на Б3. Единствено ми се случи днес един бъг, докато бях в мултитаскинга. След излизане фонът/тапетът стана черен. Оправи се като влязох в някое приложение и излязох. Нищо тревожно.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.