Публикувано Юли 22, 201312 гд Дано да пуснат бета 4 днес, защото проблема с черния екран не се търпи вече. Днес се оспах за работа защото не ми е звъннала алармата.
Публикувано Юли 22, 201312 гд Ако бета 3 свършва на 29.08 и уж бета 4 излиза един месец преди този срок, не би трябвало да излезе днес. В случай, че се смята по този начин.
Публикувано Юли 22, 201312 гд Първите 4-5 бети винаги са през 2 седмици. Когато станат достатъчно стабилни сроковете се удължават.
Публикувано Юли 22, 201312 гд Явно днес няма да ни огрее. Обаче се очаква да е страхотна. Редактирано Юли 22, 201312 гд от Dean
Публикувано Юли 22, 201312 гд Трябва преди това да се справят с по-големия проблем, след това ще пуснат iOS 7 бета 4! http://www.kaldata.com/IT-%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%A1%D0%B0%D0%B9%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D1%87%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-Apple-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D1%80%D0%B0-81019.html
Публикувано Юли 22, 201312 гд lol новините от калдата са много хипарско представени хората влезли и си взели информация. Какви са тези "опит да извлече" и "че информацията им е останала непокътната". Между другото тези с мечти за бета 4 днес, как точно сметнахте, че днес е излизането на Бета 4 ? Много писане, но никой не спомена защо точно трябва да е днес.
Публикувано Юли 22, 201312 гд Щото математиката им е като за трети клас - без неизвестно в уравненията
Публикувано Юли 22, 201312 гд Аз я очаквах днес 'щото в най-голямата страница на iOS7 се говореше така, а предния път бяха прави за B3. Редактирано Юли 22, 201312 гд от Dean
Публикувано Юли 22, 201312 гд Една бета преди време излезе в полунощ наше време, така че не е късно и има шанс да е днес, обаче не разбрах що точно днес. Някъде се бях зачел, че излизали 30 дни преди крайният срок на предишна бета, което може и да е някакво решение, но това , че е така си излизат през понеделник нещо не го разбирам.
Публикувано Юли 22, 201312 гд Тепърва все по-малко ще ги разбираме, но пък може би ще се изненадваме все повече
Публикувано Юли 24, 201312 гд Apple has begun bricking devices and banning Apple ID's to the users who don't have their UDID registered. There has been quite an explosion of tweets about this on twitter. If you're on iOS 7 without your UDID Regiostered, you might want to downgrade now. Лошо!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Юли 24, 201312 гд Леле, ся си е*а майката. Ако си стоя с iOS7 може да ми деактивират телефона, така ли?
Публикувано Юли 24, 201312 гд Много неправдоподобно ми звучи това.. Може би да могат да принудят да се свали на 6, но да брикват телефони?! Нали ще им подпалят гъзовете от дела след това..
Публикувано Юли 24, 201312 гд Може би става въпрос, ОТНОВО за търговията с акаунти. При условие, че намирам в нета някакъв фирмуер, в случая 7 и без каквито и да е машинации си ъпдейтвам през iTunes, мисля, че няма какво да ми търсят! Да му мислят тези, които са платили за дев акаунти!
Публикувано Юли 24, 201312 гд Леле, ся си е*а майката. Ако си стоя с iOS7 може да ми деактивират телефона, така ли? Много ме съмнява Apple да ти деактивират телефона, да ти го брикнат или баннат акаунта на теб или на някой друг щот става много сложно. Не казвам, че е невъзможно, но не вярвам да им се отрази добре нещо подобно, особено баннат акаунт. @The Shaman Знаеш, че не си прав, но не мисля да спорим, споменавам само. Ясно се вижда, че FW iOS7 е бета и е за определени цели. Всеки може да си го сложи щот iTunes го поддържа без да се желае ъпдейт на тюнса, така че Apple са го обмислили вярвам добре. edit: "We plan to roll out our updated systems, starting with Certificates, Identifiers & Profiles, Apple Developer Forums, Bug Reporter, pre-release developer libraries, and videos first. Next, we will restore software downloads, so that the latest betas of iOS 7, Xcode 5, and OS X Mavericks will once again be available to program members. We’ll then bring the remaining systems online. To keep you up to date on our progress, we’ve created a status page to display the availability of our systems." Редактирано Юли 24, 201312 гд от iPhoneman
Публикувано Юли 25, 201312 гд Къде точно си видял изрично забрана за ползване на бети? Както и да е де, важното е, че сме на едно мнение по основния казус. Основанията да не се случи са без значение
Публикувано Юли 25, 201312 гд Здравейте...току що вънах на 6.1.4 Iphone 5 и немога да го активирам...тел. е глобулски ..беше на ios 7 b3 някой има ли идея какво да направя
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.