Публикувано Юли 26, 201312 гд Не знам дали е бъг или нов фийчър, но на иОС7 като решиш да сложиш снимка на контакт ти изкатва кръгче и да нагласиш снимката след това като ти звъннат не ти излиза снимка на целия екран както преди а само едно малко кръгче в горния ъгъл и блърнат тапет за фон. Само при мен ли е така ? п.с. на контакти които са със сетнати снимки от преди иОС7 си излизат нормално както преди. Редактирано Юли 26, 201312 гд от midnight
Публикувано Юли 26, 201312 гд Apple is signing 6.0/6.0.1/6.0.2 right now. RESTORE RIGHT NOW IF YOU LOST YOUR JAILBREAK DUE TO 6.1.3, THIS WINDOW OF OPPORTUNITY WILL DIE.
Публикувано Юли 26, 201312 гд Нито е бъг, нито нов фийч#%£¥*%%#! Преди просто не беше кръг а квадрат. За големите снимки имаше писано някъде на дълго и широко КоЛе, искат да кажат, че работата е сериозна май Аз съм на морето баце и каквото стане, стане Пп: Сега ти видях редакцията Не е страшно
Публикувано Юли 26, 201312 гд Някой пробвал ли е да сложи 6.0.2 или е поредния fake Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Редактирано Юли 26, 201312 гд от tozarat
Публикувано Юли 26, 201312 гд При едни е станало, при други не. Вече чета мнения и, че прозореца е затворен!
Публикувано Юли 26, 201312 гд Update: Sorry guys, it looks like the window has closed and Apple is no longer signing older firmware. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Юли 26, 201312 гд Мамка му изтървах момента било е през нощта, дано пуснат и 6.1.2! Или е било грешка тяхна? Sent from my iPhone(6.1.3) not jailbroken using Tapatalk 2! Редактирано Юли 26, 201312 гд от simba4
Публикувано Юли 26, 201312 гд Не си единствения пропуснал. Най-вероятно е било грешка и едва ли ще ни огрее отново.
Публикувано Юли 26, 201312 гд на статус страницата още нищо не са подкарали https://developer.apple.com/support/system-status/ Явно доста са мазали хакерите вътре
Публикувано Юли 26, 201312 гд Преди малко за първи път от когато съм минал на бетата телефона умря, след задържане на 2-та бутона се рестартира, батеруята 45%.......странна работа
Публикувано Юли 26, 201312 гд Шашнат съм като чета от какви проблеми се оплаквате. Като пропусна недотам избараните спрямо iOS7 ъпдейти на приложенията, самата операционна рядко хълца при мен. Да, бави чат-пат, има гличове, но като цяло работи добре. На бета три имам само един документиран срив - на accountsd.
Публикувано Юли 26, 201312 гд Тъй като не намирам тема такава, прочетох че Епъл подписват всички фирмуери след 6 за всички устройства. Вярно ли е това?
Публикувано Юли 26, 201312 гд Прочети малко по-нагоре от тази страница. Поне последните постове четете който не сте прочели - не е толкова трудно. Обсъдено е вече и е прекратено от страна на ейпъл.
Публикувано Юли 26, 201312 гд Оня ден имах срив и се рестартира само с двата бутона.Никакъв друг фрапиращ проблем.
Публикувано Юли 26, 201312 гд Дев центъра се завърна, но без нова бета остава за понеделник. Да, бави чат-пат, има гличове, но като цяло работи добре. На бета три имам само един документиран срив - на accountsd. Apple са доста заети последните 10 дни, че да ти човъркат в телефона Редактирано Юли 26, 201312 гд от iPhoneman
Публикувано Юли 27, 201312 гд Тука няма да е зле да може да се чисти кеша на приложението. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Юли 27, 201312 гд И сега може, без джейл. Слагаш Phone clean (безплатна е) на PC-то и триеш.
Публикувано Юли 28, 201312 гд Дев центъра се завърна, но без нова бета остава за понеделник. Apple са доста заети последните 10 дни, че да ти човъркат в телефона Вярно , но пък ще човъркат, ако реша да им отворя портовете на рутъра
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.