Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано
  • Автор

Сега погледнах крашовете. LowMemory на 4S....

Така като гледам към 4 ядра с 4 рам отиват нещата...

Днес телефона се побърка буквално. Някои опции ту работят ту изчезват и ме навява на мисълта, че Епъл може да си контролират функциите в iOS7 отдалечено.Звучи странно, но е възможно...

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

low memory и SpringBoard крашове при мен (iphone 4) . От тази сутрин до сега - respring поне 6-7 пъти. Телефона "откачи". Връщам се на 6.1.3 !!!

Редактирано от R3trO

Публикувано

Под 5 на всички ще им е трудно явно.

Чакайте следващата бета. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Ако трябва да съм честен и на петицата се усеща лек лаг. Създава усещането като при работа с андроид, колкото и да ми е тъжно да го кажа!

Публикувано

При мен само вчера веднага след инсталацията имаше крашове , днес нямам нищо. (айфоня е 4S)

Публикувано

Тцъ, за А4 6.1.3 може. Имам само един краш на спрингборда за 24 часа.

Публикувано
  • Автор

Телефона ако си седи без да го ползвам няма никакви ядове. Но днеска нали трябваше да се ровичкам , и за 2 часа ползване нонстоп стана доста мазало. Лично на мен ми допада 7, но ако продължава така, ще се чака....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Съгласен. Същата работа и при мен.

Публикувано

При мен крашват само тежки 3D игри, като например Gangstar Rio. Спрингборда ми е крашвал веднъж и имам само един краш заради малко рам(a.k.a. low memory), всички други крашове са stacks. Някой знае ли какво е това?

П.П. Background app refresh е спряно.

Редактирано от asen4o0

Публикувано

При мен се държи сравнително стабилно. Като изключим "наместването" на приложенията, когато се отварят. И като изключим скайп (трябва да пробвам имо как се държи) всичко останало работи доста добре. Не е толкова пъргаво, колкото при 6.1.3, но има време да стане такова.

Не съм имал проблеми с обхвата и не съм забелязвал гличове в приложенията и центровете за контрол/известия.

iTunes Radio работи, както се очаква и нямам проблем със синхронизирането и слушането на музика.

Като цяло 7 страшно много ми допада, само се надявам да добавят суич за вкл/изкл тия лейъри, защото с това мърдане на картинката и иконите получавам морска болест... хах. Не, но определено не ми създава усещане за солидност и стабилност.

Нещо, което ми липсва (или аз съм тъп и не мога да го намеря) е tap to post и tap to tweet в NC. Ако някой знае къде да ги открия на 7, ще се радвам да сподели.

Публикувано

Доста лагва при мен, особено при отваряне на "phone app" голямо забавяне си е.

Публикувано

За един час батерията ми пада с 15% на Airplane mode на четворката.

Наиграх се. Дано нямам проблем с връщането на 6.1.3.

Публикувано

За 4 часа с 25 % падна батерията ... мисля , че е нормално. Не съм играл игри , но разцъквах из екстрите и настройките .

Публикувано

От вчера до днес - 68% :) Не е зле.

Публикувано
Нещо, което ми липсва (или аз съм тъп и не мога да го намеря) е tap to post и tap to tweet в NC. Ако някой знае къде да ги открия на 7, ще се радвам да сподели.

Включи Share Widget в Notifications.

Публикувано

При мен нищо засега не е крашвало освен скакп, батерията се държи много по-добре от 6.1.3 от 2 часа днес на обяд до сега батерията е паднала от 100% до 76% като гледах постоянно клипове или слушах радио и играех игри, доста добре за бета версия според мен. А и приложенията ми се теглят 2 пъти по бързо.

Публикувано

Според мен за първа beta не е хич зле,за крашовете които говорите при напълно нова OS е напълно нормално.

Ще има доста beta ъпдейти, а след това и 7.01 или 7.1 , с което ще се опитат да изчистат всички бъгове-това е нормално явление поне според мен ;)

За всички които имат проблем с рестор към 6.1.4 за iphone 5 ,или 6.1.3 за останалите.

Просто вкарайте устройството в DFU режим и му дайте чист рестор ! То автоматично ще качи последната подпистваща се версия от Apple 6.1.4 или 6.1.3 в зависимост от вашето устройство.

Публикувано

Какъв точно може да е проблема им с рестора до последния актуален ;)

Публикувано

Има доста оплаквания в интернет , че немогат да върнат към по стар фърм,което ми се струва малко вероятно,но за това го и написах :)

Не с лоши мисли :)

Публикувано

Значи си искал да напишеш даунгрейд, защото рестора до последна актуална преди 7 е наложителен и безпроблемен.

Публикувано

Много е важно да имате свободно място на телефона, преди да тръгнете да ъпдейтвате до бета 7. Ако имате по-малко от 2.5-3 GB, ще се сблъскате с грешка (-1). Друго обяснение нямам.

iOS 7 е с големина малко над 1GB и е необходимо да разполагате с още толкова за ъпдейт (подобно на игрите). Градски удари на камък и стигнахме до този извод. Той разполагаше с по-малко от 1GB на iPhone 5, който не знае що е това джейлбрейк. Така че, преди да пуснете ъпдейта махнете малко снимки/видео/музика, или някоя голяма игра, че да имате повод за маса след това. :smile:

П.С. Сега повтаря и след малко ще споделя дали това е причината.

Публикувано
  • Автор

Аз имах 33Гб свободно и пак ми даде грешка 1. Не е от това. Като истеглих фирмуера отново се ресторна без грешка.

Публикувано

Успешно се върнах на 6.1.3. Просто батерията отиде от 100% до 21% за около 2 часа! Без музика, игри и т.н. Само мейли и разговори! Ще изчакам до есента:)

Публикувано

Сървъра на ябълките се срива и не успява да подпише ББ - оттам са единиците ;)

При Uomoto 1 се дължи на непълно изтеглен фърмуер - ББ dmg не е минало хаш чека, т.е. след рестора тюнсът го отчита като липсващ/неъпдейтнат.

Публикувано

Здравейте - аз съм този който удари на камък преди малко :smile:

След гредата ресторнах 6.1.4 на чисто за да имам свободно място и се ъпдейтна до 7.0 бета без проблем със същия ipsw.

Мисля ,че вече беше минало подписването като ми даде грешката(но не съм сигурен)

P.S.мое лично мнение - Мисля ,че Grievous е прав.

Редактирано от viktorantrov

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.