Публикувано Юли 29, 201312 гд Пуснаха бета 4. Дано тоя път са оправили повече неща, отколкото са счупили.
Публикувано Юли 29, 201312 гд На първо виждане забелязах, че "Slide to unlock" надписа "свети" в тон с цветовете на wallpaper-a. Бъговете при смяна на тапета са оправени и няма вече крашове. Квадратчето показващо фокуса на камерата вече е в ярко-жълт цвят. Игри които преди не можех да подкарам, сега си вървят добре. Известието от "Game center" се махна най-после без проблем. Това забелязах за сега P.S-Като цяло всичко ми се струва по-пъргаво от преди. Редактирано Юли 29, 201312 гд от Dean
Публикувано Юли 29, 201312 гд Аз продължавам да изпитвам проблеми с ОТА както и при предната бета и нямам обеснение защо е така. Ако някой докопа фърмуеър да драсне едно лично, че явно пак ще е по втория начин. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Юли 29, 201312 гд Някой има ли Bloodmasque да опита движи ли коректно с бета 4 ? Мерси. А да и новият тюнс дали движи ОК извън US. Както и радиото. Редактирано Юли 29, 201312 гд от iPhoneman
Публикувано Юли 29, 201312 гд Тук има целия лист с промените. Източник: iclarified /English Edit: Ако някой се сдобие iTunes 11.1 бета може ли да ми я сподели на лично 10x Edit 2 След малко търсене я намерих ако някой се интересува да казва Само за MAC e. Редактирано Юли 29, 201312 гд от ML16
Публикувано Юли 29, 201312 гд На мен ми е много бъгаво...бета 3 определено беше по-добре. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Юли 29, 201312 гд И аз съм много по-доволен сега. Вече е поносимо, човек спокойно може да си кара с B4.
Публикувано Юли 29, 201312 гд Само да попитам като няма от къде да сваля бета 4, да си кача бета 3 и от телефона да направя ъпдейт?.Без джейл съм 6.1.3
Публикувано Юли 30, 201312 гд Много разпъва снимките за тапет! После не позволява да ги събереш. Бутона за HDR, в Камера е преместен горе. Бутон Cancel в Spotlight. Нотификации за завършен ъплоад! Плъзгане между секциите в Notification Center. Нови предложения в Siri.
Публикувано Юли 30, 201312 гд Жалко, че промениха бутоните за вдигане и затваряне на разговор...много ми допадаха Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Юли 30, 201312 гд Като гледам май paralaxa го няма при мен при вас как е за бета 4 става въпрос
Публикувано Юли 30, 201312 гд На 4S някой може ли да погледне в Settings и ми каже каква е версията на софтуера.
Публикувано Юли 30, 201312 гд Имам чувството, че Apple са обявили конкурс в дизайнерския отдел, кой би измислил възможно най-простия и тъп дизайн и резултата е това...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.