Публикувано Юли 30, 201312 гд Тозарат, така е, но преди си пишеше Паралакс. В момента ти си го спрял, обаче! Някой пробва ли с панорамните тапети?
Публикувано Юли 30, 201312 гд Имам чувството, че Apple са обявили конкурс в дизайнерския отдел, кой би измислил възможно най-простия и тъп дизайн и резултата е това... Ако разбереш, какво са ни подготвили за GM, ще започнеш като мен да посягаш по-често към алкохола.
Публикувано Юли 30, 201312 гд Ами спрях го защото получавам морска болест като ми шава тапета хихи Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Юли 30, 201312 гд Това с прекаленото зумиране на тапетите много дразни наистина! И изобщо не позволява оразмеряване или преместване. На предишната бета крашваше на всеки втори опит за смяна, но поне работеше, а сега и това развалиха. Често срещам трудност с пускане на камерата от локскрийна, постоянно се пуска тоя контрол център.. Не могат ли да мръднат леко вляво зоната на активация... Анимациите са леко забързани и това изкуствено придава усещането за по-бърз телефон, но все още има една дразнеща пауза от около секунда, в която анимацията е приключила, но иконите не могат да се пипнат. Най-вече след отключване или излизане от приложение.
Публикувано Юли 30, 201312 гд Зумирането е заради включен парлакс, за да има аванс от тапета извън видимата част на дисплея. Няма как иначе да се получи ефекта.
Публикувано Юли 30, 201312 гд Паралакс имаше и на бета 3! Ползвам същия тапет, но сега зумира повече иначе не бих го споменал! Да питам пак за панорамните тапети?!
Публикувано Юли 30, 201312 гд Панорамните си работят при мен. Не знам от коя бета е, но настройките за "Remind me at a location" са супер.
Публикувано Юли 30, 201312 гд За сега при мен не съм ги подкарал на iphone4 иначе на бета3 работеха . Някои с iphone 4 да каже дали работят За панорамните снимки става въпрос Редактирано Юли 30, 201312 гд от cecur
Публикувано Юли 30, 201312 гд При мен панорамните работят, обаче половината от тапета е зумирана, другата половина-не. Chayenne, Remind me at a location го имаше и на iOS 6. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Публикувано Юли 30, 201312 гд Имам чувството, че Apple са обявили конкурс в дизайнерския отдел, кой би измислил възможно най-простия и тъп дизайн и резултата е това... Saurik потрива пръсти)) Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Юли 30, 201312 гд При мен и при 4 бета продължава да ми минава на всеки 2мин от GPRS на WiFi и обратно
Публикувано Юли 30, 201312 гд Какви панорамни снимки? Не мога да разбера за какво става на въпрос.Може ли да кажете. Аз на 4ката не виждам настройки за паралакс,иначе държи се добре ама пак е някво лагаво на места.Питам защото това ми е първата бета която слагам (бета 4) Редактирано Юли 30, 201312 гд от makaveli2
Публикувано Юли 30, 201312 гд iPhone 4 не поддържа панорамни снимки, затова не ги виждаш. Първия модел който ги поддържа е 4S.
Публикувано Юли 30, 201312 гд Това с прекаленото зумиране на тапетите много дразни наистина! И изобщо не позволява оразмеряване или преместване. На предишната бета крашваше на всеки втори опит за смяна, но поне работеше, а сега и това развалиха. Често срещам трудност с пускане на камерата от локскрийна, постоянно се пуска тоя контрол център.. Не могат ли да мръднат леко вляво зоната на активация... Анимациите са леко забързани и това изкуствено придава усещането за по-бърз телефон, но все още има една дразнеща пауза от около секунда, в която анимацията е приключила, но иконите не могат да се пипнат. Най-вече след отключване или излизане от приложение. Просто изключи опцията и няма да се активира. П.П.-тапета наистина зумира повече. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Редактирано Юли 30, 201312 гд от infamous
Публикувано Юли 30, 201312 гд asen4o0, не това имах предвид, а че видях нова опция в настройките — при настройка на локацията има възможност за задаване на радиус на действие. Аз поне сега го видях. Може и да е по-старо.
Публикувано Юли 30, 201312 гд Просто изключи опцията и няма да се активира. П.П.-тапета наистина зумира повече. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Toва го знам, но въпросът е не да премахна контрол центъра от локскрийна, а Епъл да се сетят да намалят зоната за активация/swipe up и дясната долна част да я запазят само за камерата.
Публикувано Юли 30, 201312 гд Щом и камерата не движи добре от лока, ще се чака следващата бета, ако няма промени на 12 август излиза, което не е много време.
Публикувано Юли 31, 201312 гд При мен и камерата и всички модули работят коректно. Забелязвам че wifi се свързва по бързо при тая бета. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Юли 31, 201312 гд Ами в крайна сметка го изключих тоя контрол център на лока, щото не се търпи. Точно като бързам да пусна камерата, ми прави магарии и по 50 пъти ми стартира центъра.. И дотогава моментът е отминал.. А го слайд-вам точно най-вдясно..
Публикувано Юли 31, 201312 гд За да излезе контрола отдолу значи слайдваш от извън екрана нагоре, ако слайднеш от иконата на камерта си я отваря. Аз искам да попитам как в нотифокейшъна ви казва какво е времето? На мен само срещи ми изкарва, след колко време какви събития има и така на татък, но време не ми изписва. Също и видях, че на някой им съобщава приблизително време за достигане на дадена точка когато пътувате..... А и другото което незнам дали не си се сетил, че дори да ти излезе контрол центъра вместо да отвори камерата в него също имаш бутон за камера
Публикувано Юли 31, 201312 гд Братле, не за сефте ползваме камерата от лока! Знаем как и от къде става! При мен положението е същото като при колегата. Ползвам камерата често и все по-често изпускам моментите! То и ако отключа ми е на първа страница на спрингборда Пак са две действия
Публикувано Юли 31, 201312 гд Не мисля, че съм се заяждал за да ми пишеш с удивителни. Просто изказах мнение Редактирано Юли 31, 201312 гд от child
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.