Публикувано Юли 31, 201312 гд Пиша с каквото искам! Нито съм казл, че се заяждаш, нито се правя на ощипана булка
Публикувано Юли 31, 201312 гд Дори и да се стартира контрол центъра, там пак има бутон на камерата и пак става бързо. Въпрос на свикване. Аз също трябва да целя камерата за да се стартира, но не виждам чак такъв проблем.
Публикувано Юли 31, 201312 гд Добре де при мен що работи ? Може при вас да е проблема. Я пробвайте да спрете паралакса. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Тц. И с него пак си е наред. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Редактирано Юли 31, 201312 гд от tozarat
Публикувано Юли 31, 201312 гд И при мен работи без проблем. Междо другото бета 4 работи доста добре при мен само дето са ми орязали опциите за паралакса и немога да слагам панорамни снимки за начален екран ,иначе работи доста пъргаво сравнение с другите бети ,даже мога да кажа спокойно че телефона фръкна
Публикувано Юли 31, 201312 гд Някой да е забелязал в бета 3 и 4 след определено време (20-30мин) дистанционните бутони на слушалките да спирт да му работят? С 2 чифта епълски все тая.
Публикувано Юли 31, 201312 гд Добре де при мен що работи ? Може при вас да е проблема. Я пробвайте да спрете паралакса. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Тц. И с него пак си е наред. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Тя си работи, въпроса е, че когато бързаш да я пуснеш и плъзнеш се отваря контрол центъра. Трябва много точно да се нацели иконата на камерата и да се плъзне, иначе постоянно отваря контрола.
Публикувано Юли 31, 201312 гд Достатъчно бързо отваря директно и при контрол+камера. Мен ме устройва.
Публикувано Юли 31, 201312 гд Мда аз съм с един калъф на speck който е точно по контурите на дисплея. И да искам няма как да плъзна пръст от долу. Ps; Не слагам препинателни знаци да не вземе некой да се обиди като колегата от по горните постове хихи Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Юли 31, 201312 гд Някой да е забелязал в бета 3 и 4 след определено време (20-30мин) дистанционните бутони на слушалките да спирт да му работят? С 2 чифта епълски все тая. При мен въобще не работят, което е много дразнещо, защото ги ползвах много. Сега може само намаляване и увеличаване на звукът.
Публикувано Юли 31, 201312 гд Относно слушалките при мен работят само увеличаване/намляне и гласовото при задържане на средния бутон. Другите функции ги няма. Поне явлението "черен екран" не се е появявало, а иначе всеки ден си беше задължително.
Публикувано Юли 31, 201312 гд Някой да може да помогне с линк за бета 4? Редактирано Юли 31, 201312 гд от gencho
Публикувано Август 1, 201312 гд Чак сега загрях, че вместо с бутона назад може да се плъзга екрана от ляво на дясно примерно в менютата на Settings
Публикувано Август 2, 201312 гд Добре де, как се слага това време в notification center да ми показва колко градуса ще е днес ? EDIT:Оправих го..Ако някой се чуди как става-пускате Location Service и сте готови Редактирано Август 2, 201312 гд от makaveli2
Публикувано Август 2, 201312 гд От четвъртата бета е иначе Асенчо. Не е от 4-тата, аз го ползвах още на първата, обаче беше доста бъгаво. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
Публикувано Август 3, 201312 гд Някой забелязал ли е, че при светлите тапети не се появяват черните точици (индикаторите на коя страница си) на хоум скрийна? Когато тапета е тъмен, точките са бели и се показват.
Публикувано Август 3, 201312 гд И един път да го кажеш ще го разберем. Отговора ми е не, но мисля е нещо незначително чак за забележка.
Публикувано Август 3, 201312 гд @BigP Написах го от телефона, през мобилната версия на форума. Тези, които не могат да го разберат и 5 пъти да напишеш едно и също пак няма да разберат. Аз питам, защото ми е интересно при всички устройства ли е така, а не защото телефона става неизползваем в случая, който описвам. Това съм забелязал от настоящата бета и това коментирам. Не като по-горе да се обясняват обяснени неща. @Victormihov става въпрос за индикатора на коя страница от springboard се намираш. Когато индикатора (заедно със статусбара, и текста под иконите) трябва да е черен, него го няма. Редактирано Август 3, 201312 гд от kike09
Публикувано Август 5, 201312 гд Ако на някой му липсва скайпа, може да си сложи "IM+ Pro" . Системата е много симпатична и бързичка, струва ми се, че и батерията държи повече. Дразни ме камерата, че е толкова малко прозорчето... Ако бяха малко прозрачни лените отгоре и отдолу щеше да е по-добре
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.