Публикувано Август 10, 201312 гд Имам проблем с нотификациите при смс-сите! Всичко е включено, но нямам нотификации. Всичко е тихо и като отворя месидж, 10 смс-а ?!
Публикувано Август 10, 201312 гд Имам проблем с нотификациите при смс-сите! Всичко е включено, но нямам нотификации. Всичко е тихо и като отворя месидж, 10 смс-а ?! Това го имаше и при бета 1, евентуално .......... рестор ............. , ама................... знаеш
Публикувано Август 10, 201312 гд Имам проблем с нотификациите при смс-сите! Всичко е включено, но нямам нотификации. Всичко е тихо и като отворя месидж, 10 смс-а ?! Имам същия проблем, но е-мейлите. Трябва да отворя "Mail", за да видя, че имам нови писма.
Публикувано Август 10, 201312 гд Пробвайте варианти с оф и он в нотификейшън центъра, както казах всичко работи добре на бета 5, само дето днеска забрлязах нещо странно- клип като отварям камерата от лок скрийна след което при преглед на клипа не се завърта на цял екран, трябва да изляза от камерата и трябва да вляза в снимки за да мога да го завъртя и гледам на цял екран? Странно! Редактирано Август 10, 201312 гд от simba4
Публикувано Август 10, 201312 гд Досега при заключен телефон получавах съобщение за получен е-mail. Сега не получавам, а навсякъде в настройките всичко е включено...
Публикувано Август 10, 201312 гд Симба, така си е това с камерата Нали не смяташ, че не съм си проверил настройките, не съм включвал и изключвал, рестартирал и т.н. преди да пиша ! Повтарям ги тези неща на хората всеки ден
Публикувано Август 10, 201312 гд Симба, така си е това с камерата Нали не смяташ, че не съм си проверил настройките, не съм включвал и изключвал, рестартирал и т.н. преди да пиша ! Повтарям ги тези неща на хората всеки ден Ама това с камерата е доста тъпо! Не съм казал нищо, просто при мен няма проблем, тествах заради вас и всичко е ок при мен! Редактирано Август 10, 201312 гд от simba4
Публикувано Август 10, 201312 гд Сега, като получа е-маил, има звуков сигнал, но не показва нищо при заключен екран...
Публикувано Август 10, 201312 гд Някой има ли Bloodmasque да провери как движи играта с бета 5 или пък евентуално за по време на игри новата настройка за този контролен център оправя нещата. Тази е играта https://itunes.apple.com/bg/app/bloodmasque/id663686291?mt=8 Мерси.
Публикувано Август 10, 201312 гд Колко пъти да ти се каже, че последно мнение не се цитира!? Да така е и при мен!
Публикувано Август 10, 201312 гд Играта е забавна, ако някой пробва на iOS7 да каже две думи дали движи тъча коректно или трябва да се върти дисплеят.
Публикувано Август 10, 201312 гд Колко интересно се получи като пробвах да изляза от една игра направо с два клика на бутона
Публикувано Август 10, 201312 гд Обърна ми кратината вертикално а не хоризонтално както би трябвало да е. И колега кое е отдавна да поясниш Редактирано Август 10, 201312 гд от cecur
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.