Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Не мисля ,че след 6 дни ще пуснат нова бета (макар , че и на мен ми се иска) ,ама нищо не се знае до последно. :scratch:

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Открих още една екстра в последната бета(може и от по-ранна да е) за iPhone — в Сафари, когато натисна "+" за отваряне на нов таб и слайдна нагоре, се показват линкове към всички страници, отворени в браузъра на друго ваше iУстройство. На iPad си има бутон за целта.

Редактирано от chayanne

Публикувано

Oт първата бета е още. Работи добре, за разлика от iOS 6.

Публикувано
uzy6abu9.jpg

И тук се движат,и дъжда вали когато го има....и с паралакс:) Aero в AppStore срещу 1.80лв.;)

В момента е безплатна;)

Публикувано

Сложих Бета 5 на 4S и сега имам чувството, че загрява. Някой имал ли е подобен случай?

Публикувано

При предишните бети ми загряваше чат пат, но като изключех повечето приложения се оправяше. Вероятно някое от тях го е прочинявало. Да не забравяме че това е още бета :) и е нормално да има проблеми.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Сложих Бета 5 на 4S и сега имам чувството, че загрява. Някой имал ли е подобен случай?

И на мен ми се струваше отначало, че загрява след като инсталирам бетата.

След известно време не загрява.

Да ли не е от автоматичния ъпдейт на апликации или преиндексиране на съдържанеието?

Публикувано

Отделно друг проблем. Преди бях с джейл, след ъпдейт до 7 му дадох рестор на бекъпа, да ми върне контактите, снимки и прочие. То върна и кракнати апликации, иконките на които стоят черни. Изтрих ги. После опитах да кача други неща от айтюнс, и тюнса пак синква кракнатите неща + тази една нова апликация. Не изтрих нищо и пробвах да кача още един апп, пак синква всички кракнати и чак тогава новата. От секцията аппс на телефона в тюнса гледам пише will install на кракнатите приложения, махам го, давам apply и пак почва да ги качва.... Не знам дали ме разбрахте, малко е объркващо. Общо взето за да кача 1 апп, трябва да кача и 13 други, някои по 700МБ.

Публикувано

Ами изтрий ги от iTunes де.

Публикувано

Явно така ще стане. Не искам да ги губя, само от библиотеката ще ги изтрия, не от пц-то.

Edit: Стана. Благодаря.

Редактирано от Yordan Minev

Публикувано

Не ги трий! След като почистиш телефона от боклука го закачи с iTunes, цъкни десен бутон на тела си и дай Transfrer Purchases.

be3324ffc0f2fe76.png

Редактирано от infamous

Публикувано

И какво ще стане?!

пп: Имаше и друг вариант, но отдавна не ползвам iTunes и не се сетих по-рано.

Публикувано

С какво качи бетата? :tooth:

Публикувано

Аз ще ти кажа какво е станало - ъпдейтнал е джейлнат телефон, с пачнат апсинк. Натам знаете.

Публикувано

При мен, още от бета1 през няколко разговора забива, и няма оправия освен с рестарт.

Публикувано

Аз никога не мога да си обясня от къде идват тези разминавания с бъговете...при едни ги има, при други не...

Публикувано

Как се държи бета 5 на 4S?

Публикувано

Какво са оправели при бета 6 някой да каже

Публикувано

Леки корекции на грешки, само

13.5MB.

Публикувано

Дал съм линк с промените!

Публикувано

Четворката хвръкна с бета 6 :smile:

Редактирано от arm11

Публикувано

И на бета 6 немога да подкарам панорамните снимки за декстоп а на бета 1 и 3 работеше , някой с подобен проблем на Iphone 4

Публикувано

+1

Публикувано

Ако някой го интересува

a1hb.png

http://img401.imageshack.us/img401/5969/a1hb.png

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.