Публикувано Август 12, 201312 гд Не мисля ,че след 6 дни ще пуснат нова бета (макар , че и на мен ми се иска) ,ама нищо не се знае до последно.
Публикувано Август 13, 201312 гд Открих още една екстра в последната бета(може и от по-ранна да е) за iPhone — в Сафари, когато натисна "+" за отваряне на нов таб и слайдна нагоре, се показват линкове към всички страници, отворени в браузъра на друго ваше iУстройство. На iPad си има бутон за целта. Редактирано Август 13, 201312 гд от chayanne
Публикувано Август 13, 201312 гд И тук се движат,и дъжда вали когато го има....и с паралакс Aero в AppStore срещу 1.80лв. В момента е безплатна
Публикувано Август 14, 201312 гд Сложих Бета 5 на 4S и сега имам чувството, че загрява. Някой имал ли е подобен случай?
Публикувано Август 14, 201312 гд При предишните бети ми загряваше чат пат, но като изключех повечето приложения се оправяше. Вероятно някое от тях го е прочинявало. Да не забравяме че това е още бета и е нормално да има проблеми. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 14, 201312 гд Сложих Бета 5 на 4S и сега имам чувството, че загрява. Някой имал ли е подобен случай? И на мен ми се струваше отначало, че загрява след като инсталирам бетата. След известно време не загрява. Да ли не е от автоматичния ъпдейт на апликации или преиндексиране на съдържанеието?
Публикувано Август 14, 201312 гд Отделно друг проблем. Преди бях с джейл, след ъпдейт до 7 му дадох рестор на бекъпа, да ми върне контактите, снимки и прочие. То върна и кракнати апликации, иконките на които стоят черни. Изтрих ги. После опитах да кача други неща от айтюнс, и тюнса пак синква кракнатите неща + тази една нова апликация. Не изтрих нищо и пробвах да кача още един апп, пак синква всички кракнати и чак тогава новата. От секцията аппс на телефона в тюнса гледам пише will install на кракнатите приложения, махам го, давам apply и пак почва да ги качва.... Не знам дали ме разбрахте, малко е объркващо. Общо взето за да кача 1 апп, трябва да кача и 13 други, някои по 700МБ.
Публикувано Август 14, 201312 гд Явно така ще стане. Не искам да ги губя, само от библиотеката ще ги изтрия, не от пц-то. Edit: Стана. Благодаря. Редактирано Август 14, 201312 гд от Yordan Minev
Публикувано Август 14, 201312 гд Не ги трий! След като почистиш телефона от боклука го закачи с iTunes, цъкни десен бутон на тела си и дай Transfrer Purchases. Редактирано Август 14, 201312 гд от infamous
Публикувано Август 14, 201312 гд И какво ще стане?! пп: Имаше и друг вариант, но отдавна не ползвам iTunes и не се сетих по-рано.
Публикувано Август 14, 201312 гд Аз ще ти кажа какво е станало - ъпдейтнал е джейлнат телефон, с пачнат апсинк. Натам знаете.
Публикувано Август 15, 201312 гд При мен, още от бета1 през няколко разговора забива, и няма оправия освен с рестарт.
Публикувано Август 15, 201312 гд Аз никога не мога да си обясня от къде идват тези разминавания с бъговете...при едни ги има, при други не...
Публикувано Август 16, 201312 гд Ти докато се престрашиш, ще излезе 8! http://developer.apple.com/ios7/release-notes/
Публикувано Август 16, 201312 гд Четворката хвръкна с бета 6 Редактирано Август 16, 201312 гд от arm11
Публикувано Август 16, 201312 гд И на бета 6 немога да подкарам панорамните снимки за декстоп а на бета 1 и 3 работеше , някой с подобен проблем на Iphone 4
Публикувано Август 16, 201312 гд Ако някой го интересува http://img401.imageshack.us/img401/5969/a1hb.png
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.