Публикувано Юни 12, 201312 гд Слайд на дясно в сафари е (назад), на ляво е (напред). В сетингс на дясно е (назад). Удобно
Публикувано Юни 12, 201312 гд Пък и колко ще тръгнат да слагат бета, та чак да гърми сървъра. Като гледам по форума...Доста са май
Публикувано Юни 12, 201312 гд Някой използва ли широк тапет и ако да има ли проблеми с краш на локскрийна ? Тапета си движи, обаче не се отваря нито пердето долу, горе нито позволява да се отключи. Това продължава докато се рестартира 2-3 пъти от двата хард бутона.
Публикувано Юни 12, 201312 гд Е то сървъра само за нас работи, хората по света бети не слагат Редактирано Юни 12, 201312 гд от Asen_77
Публикувано Юни 12, 201312 гд Готина е тая бета , но при мен много крашва! Респринг прави при натоварване и явно иска още рам. Иначе върви много мазно , новостите са готини. Днес телефона ми звъни обаче не мога да вдигна , давамк черен екран , хард ресет и бързичко се оправи. Сафарито е готино особенно напред назад слайда. Спотлайт сърча ми го няма , като скролна на ляво неще да захапе , дано го оправят бързо. Сири е доста зле пак и крашва. Разочароващо е пак липстата на бг меню. Има украйна майна но бг йок. Едит: Е аз имам и 3гс и 4с , та това е за 4с-а. Редактирано Юни 13, 201312 гд от liomojo
Публикувано Юни 12, 201312 гд Оправи си информацията за телефона, че ако си качил Бетата на 7-цата на 3GS ще си някакъв бог
Публикувано Юни 12, 201312 гд Спотлайт вече го има из целия спрингборд - просто трябва да слайднеш надолу, но не от горния край на дисплея. А относно българско меню, не се надявайте някога да има. А и като знам как ги превеждат, по-добре.
Публикувано Юни 12, 201312 гд Копирам си поста от епъл форума. Виждам, че някои от нещата вече са казани в тази тема. При мене се сбъгяса инсталацията (може би защото бях с 6.1+джейл) и влезе в рекоувъри след като пробвах да ъпдейтна до 7.0. В крайна сметка ресторнах+ъпдейт до 6.1.4. След това ъпдейт до 7.0 и накрая връщане на бекъп (задължително си го направете преди започване на всякакви процедури!!!). Като цяло ми харесва ОС-а. Ще кажа негативите, които съм открил засега: - вместо да стане по-щадящ батерията, точно обратното се случва. От 2ч. през нощта до 9 сутринта, батерията беше паднала с 20%! - крашва, когато се опитате да затворите едновременно 3 приложения в мултитаскинга (с 2 е ок) - не работи опцията за избор на песен за звънене при аларма - не е много доизмислено това със снимките на контактите и най-вече кръглите икони във favourites - също така се бъгва и се разтяга снимката ако я промените леко - няма опция за това какви функции да има в контрол центъра и сме ограничени до airplane, wifi, bluetooth, do not disturb, lock rotation. Много по-полезно би било ако имаше cellular data/3g, location services, vpn. Приложенията с бърз достъп в долната част на контрол центъра също не могат да се променят. За сметка на това са доста по-използваеми - фенерче, аларма, калкулатор, камера (макар че камера си я има и в локскрийна..) - анимациите и транзишъните са готини (на някои хора няма да им допаднат), но някак си правят телефона малко по-муден. - спотлайта вече не е отделен екран на спрингборда, а се достига до него от всяка страница с дърпане надолу. Голям минус е, че не може да се търси от него в гуугъл и уикипедия, както досега... - не намерих досега как да си сложа да се показва времето в нотификейшън център, може би трябва да е активирана локацията - някои приложения за момента не работят (но това е разбираемо, все пак е бета и разработчиците още не са си оправили нещата), например ebay (изобщо не стартира), skype (крашва доста), sygic! (изкарва екран, че нямало налични неща за купуване и не дава достъп нито до карта, нито до нищо..) - търсачката в music е изключително тъпа. Не намира това, което търся и като цяло е бавна и не подрежда добре резултатите. Това 100% трябва да е бъг или нещо и ще бъде оправено във финалната версия. За момента е почти неизползваема. А и още нещо - като се избере песен от резултатите, тя не почва да свири! - автоматичният ъпдейт на приложения е хем удобство, хем прее*вка. Пример - току-що ми се ъпдейтна downloads lite, като промяната в новата версия е премахване на опцията за теглене на клипове от youtube. Има доста подобни примери и с други програми.. Хубавото е, че тази "екстра" може да се изключи от настройки - апп стор, автоматично изтегляне. Няколко големи плюса: - апп стора е много изгладен. Работи доста по-бързо от лагавия в иОС 6, но като цяло са запазили дизайна за търсене и на началната страница (който не ми харесва) - локсрийн-а е доста по-изчистен от преди, иконите в статусбар-а са по-малки, но и попроменени (към добро), същото важи и за екрана, когато си в разговор - нюзстенд може да се сложи в папка - всяко едно от сток приложенията е попроменено, но добре изпипано. Само ми е малко странно календара, че вече не се показват икони по самите цифри в режим месец и не знаеш кой ден имаш събития, виждат се само в режим седмица. Photos е много много добре напревено.. Групира всички панорами на едно място като албум като ги разпъва от край до край и следват една под друга; Мoments и Collections също са доста добре измислени; не ми харесват 2 неща - 1) в средата в долното меню има един таб shared, който незнайно защо Епъл си мислят, че е най-важният. Аз поне досега никога не съм правил shared photostream.. Може за други да е удобно; 2) при разглеждане на снимки, фонът е бял, а не черен както във всички версии на иОС досега през годините. На бял телефон всички тези светли елементи стоят не чак толкова лошо, но на черен това точно ще е ужасно.. В калкулатора е добавен % в портретен режим!!!! Това за мен е наистина от огромна полза! Писна ми да въртя в лендскейп, всеки божи път като трябва да го ползвам (а ми се налага често) и то бяха едни малки копченца.. В камера вече много по-удобно се преминава към панорама или хдр режим. Някак си не ме радват тези филтри и квадратен формат като опции. Ясно насочени са към инстаграм-ци. В компаса вече има нивелир Търсачката в мейл, вече е много по-умна и открива веднага мейли от преди години, няма го досадното натискане на search all. Във phone има снимки на favourites, бутоните за започване (от dial pad-a) и прекратяване на разговор са доста големи и това е удобно. В сафари новите табове са доста по-добре измислени и лесно се затварят (само с плъзване настрани) Иначе с 2 думи - красиво, по-шаренко.. На бял телефон стои добре, на черен предполагам, че не толкова.. Мислех да напиша 2 изречения, а то какво стана..
Публикувано Юни 13, 201312 гд Четох вчера едно открито писмо от разработчици срещу плоските икони. От Епъл ги били информирали да правят техните също плоски до есента. Сигурно ще има и изискване да са шарени като стока . Да каже някой има ли smart dialing в новата ос.
Публикувано Юни 13, 201312 гд Не знам дали при вас е така, но забелязах че след хард рестарт ай месйдж и фейс тайм трябва да се активират на ново.
Публикувано Юни 13, 201312 гд Във FaceTime, пуска предната камера и показва образа от нея на фона на екрана, но доста с доста голяма транспарентност и трудн се забелязва. Като призрак си виждам лицето. Иначе на 4ка въври мноооого тегаво, все едно съм със Simbian телефон
Публикувано Юни 13, 201312 гд При мен освен досега описаните бъгове намерих още някой: 1. Когато си седи телефона заключен и някой се обади след завършване на разговора остава на лок скрийн, но светнал и не изгасва докато не натисна слийп бутона. 2. Когато пусна музика през контрол центъра слайдъра за превъртане на песента не работи веднага, трябва да изчакаш няколко секунди и тогава захапва и можеш да превърташ. А самото превъртане е доста зле не е като преди мигновено и точно, ами с едни прескачания. Един плюс който забелязвам освен описаните от другите потрибетели, че WiFi се държи по добре. Редактирано Юни 13, 201312 гд от child
Публикувано Юни 13, 201312 гд Основно Скайп не ми работи само.... Някой път тръгва друг не. В по-голямата част при старт лог-ва и крашва след 2-3 сек. Като цяло всичко друго е ок. 1-2 пъти се рестартира сам, леко забива и лагва в телефонния указател и на екрана с приложенията... Като цяло иначе като за Бета 1 съм направо изненадан, че работи толкова "добре" ...Просто е леко изнервящо на Айфон 5 да ти забива понякога Готина е тая бета , но при мен много крашва! Респринг прави при натоварване и явно иска още рам. Иначе върви много мазно , новостите са готини. Днес телефона ми звъни обаче не мога да вдигна , давамк черен екран , хард ресет и бързичко се оправи. Сафарито е готино особенно напред назад слайда. Спотлайт сърча ми го няма , като скролна на ляво неще да захапе , дано го оправят бързо. Сири е доста зле пак и крашва. Разочароващо е пак липстата на бг меню. Има украйна майна но бг йок. Едит: Е аз имам и 3гс и 4с , та това е за 4с-а. На която и да е от страниците с приложенията като дадеш примерно от средата на екрана надолу с пръст и се появява спотлайта
Публикувано Юни 13, 201312 гд Абе незнам как е при вас, обаче при мен батерията лети надолу с невероятна скорост вече три дни подред…. От 8:30 сутрин издържа до към 16:30 при моето ползване, което не твърдя че е натоварващо. За сега това е единственото, което може да ме накара да се върна надолу, поне докато го оправят това в някоя от следващите бети.
Публикувано Юни 13, 201312 гд Офф...скачам и аз на бетата,че ми омръзна само да чета... Те вече хората пишат как се връщат надолу , а ти
Публикувано Юни 13, 201312 гд Винаги изчаквам. Доволен съм-върви доста мазно и приятно. До довечера мога да кажа и някакво наблюдение над батерията. Viber,Line,Tapatalk,iDMSS,TeamViewer,YouTube,iMessages си работят както трябва. Skype-а не съм го проверявал. Това,което ме дразни е,че ми пише какво е времето-но не ми показва анимацията на времето в Notif. Centre-a. Забелязах,че когато е настроено Auto-Brightness след като потъмнее екрана след това не светва отново докато не се заключи и отключи.Когато се премахне функцията,няма този проблем.
Публикувано Юни 13, 201312 гд Хора, не разбрахте ли, че бетите се пускат не на Епълски разработчици(те си имат всичко), а са за външните, за да си натъкмят приложенията към новите API-та?! Ако изпращате крашове на системата до хакерите, ще осигурите евентуално по - лесен джейл, а тези от приложенията - на съответните разработчици. Във всеки друг случай, си губите времето с глупости. Б@х тоя мерак да си осерете у - вата.
Публикувано Юни 13, 201312 гд Автор На мен вчера фейсбук месидж ми крашна , направо се рестартира телефона и снощи имаше ъпдейт. Изобщо не съжалявам, че минах на 7. Макар и тегавата работа на бета, не ми се връща на 6... А за джейла, няма какво да коментираме дали е лесен или труден. Вече догодина...
Публикувано Юни 13, 201312 гд Това ми е първа бета,която слагам-но тъй като е тотална промяната ми стана интересно. Никога не съм държал включена опцията да изпращам доклади на Apple и не мисля да го правя. Чак да го осера устройството-не мисля,пък и винаги да се върна назад все пак
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.