Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Или отбелязваш в настройките да ти сваля 50-100 мейла и набързо прочиташ тях. След това вече няма грижи с непрочетените мейли.

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Благодаря ви за вниманието.Ще опитам и ще пиша

Публикувано

Тъпото АБВ ми качва всички мейли, дори изтритите след всеки рестор. Триеш ръчно.

Махнах я и не мога да ти дам шот, ама в настройките на пощата задай като триеш, да трие и от сървъра ;)

Публикувано

Изтрих ги.Влязъх в All inboxes,там имаше един майл! Изтрий го и изчезнаха всичките

Публикувано

Не издържах на любопитството да пробвам бета 6 и трети ден съм с iOS 7 beta 6!

Последно пробвах бета 4 и забелязвам хубави неща - изтощаването на батерията е като при 6.1.3 -нормално според употребата,

а освен че iRadio не ми тръгва - друго всичко е ОК, работи много по-добре от бета 4...

Днес има ъпдейт на Puffin browser, в updates на Аpp Store го показва, но като затворя приложението не остава знак за наличен ъпдейт, което инак ме дразни :tooth: ,

все още обаче при включване на iPhone в USB на СD в колата, контрола може да се извършва само от iPhone....Убеден съм, че и това ще поправят разработчиците.

С плавно "вървене" и нормално консумиране на енергията на батерията, дизайн, с който свиквам, не виждам причина да се връщам на 6.1.3.Поне за сега :guitarred:

Телефонът, който ползвам е iPhone 4

Публикувано

При мен програмката на Google Translate крашва, някой може ли да провери?

Публикувано

И при мен крашва!

Sent from my iPhone(7.0 beta 6) not jailbroken using Tapatalk Pro!

Публикувано

Крашва..

Публикувано

О при мен крашва, и за това я изтрих

Публикувано

При някой друг?

Публикувано

Абе май на всички крашва,дано го оправят

Публикувано

На iPad 3 крашва почти всеки път, когато затворя приложение с 4 пръста. Оправя се с рестарт, но е много досадно, защото съм свикнал да не ползвам бутона изобщо.

Публикувано

Някой ще ми каже ли за да си сложа иос7 бета 6 дали трябва да слагам предните бети.Понеже пробвах и ми излиза грешка че не съм девелопар.Със айфон 5 съм.

Публикувано

Зарежи тази работа и си чакай официалната версия..

Публикувано

На iPad 3 крашва почти всеки път, когато затворя приложение с 4 пръста. Оправя се с рестарт, но е много досадно, защото съм свикнал да не ползвам бутона изобщо.

Т'ва е що не си черпил за рожденния ден :tooth:

Голям да порастнеш!

Публикувано

Следващият, постнал директен линк към бета ще се разсърди много.

Публикувано

Някой ъпдейтвал ли е iphoe 4? Един познат си е ъпдейтнал 4ката, но няма много от ефектите, които имам аз на 4S. Няма подвижни тапети, няма панорама или въобще някакви ефекти на камерата, облаците във времето не се движат и прочие... Дали по принцип е така или той е объркал нещо? :)

Публикувано

Така е, нищо не е объркал :-)

Публикувано

Ако се опитате да прочетете какво сме писали до сега, няма да се налагат излишни въпроси!

Публикувано

Ако по-важните неща бяха посъбрани в първия пост - да, ама 29 страници, пост по пост...

Публикувано

Сега за неразбралите още Iphone 4 няма да получи всички екстри като iphone 4s и iphone5

Редактирано от cecur

Публикувано

Не знам но при мен на 4-ката като го пусна се пуска по 2 3 минути.Много често забива и не можеш да мръднеш иконите докато не цъкнеш 2 пъти на хоум бутона за да се пусне swichera и чак тогаа се оправя..

Публикувано
Ако по-важните неща бяха посъбрани в първия пост - да, ама 29 страници, пост по пост...

Що аз да мога да го направя а ти не?!? Все по-малко ми се занимава именно заради подобни изказвания! Поне си мълчи като те мързи!

Публикувано

Аз да похваля нещо. Сири е подобрена супер много, сякаш по-лесно разбира и изпълнява командите от първия път. Последните два дни я ползвам яко и в 95% от случаите ипълнява от раз. Вие имате ли наблюдения?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.