Публикувано Август 19, 201312 гд Или отбелязваш в настройките да ти сваля 50-100 мейла и набързо прочиташ тях. След това вече няма грижи с непрочетените мейли.
Публикувано Август 19, 201312 гд Тъпото АБВ ми качва всички мейли, дори изтритите след всеки рестор. Триеш ръчно. Махнах я и не мога да ти дам шот, ама в настройките на пощата задай като триеш, да трие и от сървъра
Публикувано Август 19, 201312 гд Изтрих ги.Влязъх в All inboxes,там имаше един майл! Изтрий го и изчезнаха всичките
Публикувано Август 20, 201312 гд Не издържах на любопитството да пробвам бета 6 и трети ден съм с iOS 7 beta 6! Последно пробвах бета 4 и забелязвам хубави неща - изтощаването на батерията е като при 6.1.3 -нормално според употребата, а освен че iRadio не ми тръгва - друго всичко е ОК, работи много по-добре от бета 4... Днес има ъпдейт на Puffin browser, в updates на Аpp Store го показва, но като затворя приложението не остава знак за наличен ъпдейт, което инак ме дразни , все още обаче при включване на iPhone в USB на СD в колата, контрола може да се извършва само от iPhone....Убеден съм, че и това ще поправят разработчиците. С плавно "вървене" и нормално консумиране на енергията на батерията, дизайн, с който свиквам, не виждам причина да се връщам на 6.1.3.Поне за сега Телефонът, който ползвам е iPhone 4
Публикувано Август 20, 201312 гд При мен програмката на Google Translate крашва, някой може ли да провери?
Публикувано Август 20, 201312 гд И при мен крашва! Sent from my iPhone(7.0 beta 6) not jailbroken using Tapatalk Pro!
Публикувано Август 20, 201312 гд На iPad 3 крашва почти всеки път, когато затворя приложение с 4 пръста. Оправя се с рестарт, но е много досадно, защото съм свикнал да не ползвам бутона изобщо.
Публикувано Август 20, 201312 гд Някой ще ми каже ли за да си сложа иос7 бета 6 дали трябва да слагам предните бети.Понеже пробвах и ми излиза грешка че не съм девелопар.Със айфон 5 съм.
Публикувано Август 20, 201312 гд На iPad 3 крашва почти всеки път, когато затворя приложение с 4 пръста. Оправя се с рестарт, но е много досадно, защото съм свикнал да не ползвам бутона изобщо. Т'ва е що не си черпил за рожденния ден Голям да порастнеш!
Публикувано Август 21, 201312 гд Някой ъпдейтвал ли е iphoe 4? Един познат си е ъпдейтнал 4ката, но няма много от ефектите, които имам аз на 4S. Няма подвижни тапети, няма панорама или въобще някакви ефекти на камерата, облаците във времето не се движат и прочие... Дали по принцип е така или той е объркал нещо?
Публикувано Август 21, 201312 гд Ако се опитате да прочетете какво сме писали до сега, няма да се налагат излишни въпроси!
Публикувано Август 21, 201312 гд Ако по-важните неща бяха посъбрани в първия пост - да, ама 29 страници, пост по пост...
Публикувано Август 21, 201312 гд Сега за неразбралите още Iphone 4 няма да получи всички екстри като iphone 4s и iphone5 Редактирано Август 21, 201312 гд от cecur
Публикувано Август 21, 201312 гд Не знам но при мен на 4-ката като го пусна се пуска по 2 3 минути.Много често забива и не можеш да мръднеш иконите докато не цъкнеш 2 пъти на хоум бутона за да се пусне swichera и чак тогаа се оправя..
Публикувано Август 21, 201312 гд Ако по-важните неща бяха посъбрани в първия пост - да, ама 29 страници, пост по пост... Що аз да мога да го направя а ти не?!? Все по-малко ми се занимава именно заради подобни изказвания! Поне си мълчи като те мързи!
Публикувано Август 22, 201312 гд Аз да похваля нещо. Сири е подобрена супер много, сякаш по-лесно разбира и изпълнява командите от първия път. Последните два дни я ползвам яко и в 95% от случаите ипълнява от раз. Вие имате ли наблюдения? Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.