Публикувано Август 22, 201312 гд Моите наблюдения още от първата бета са, че наистина разпознава по-добре, но ако не съм го ползвал скоро, му трябват 20-тина секунди, докато ми отвърне. Това се случва и на wifi, и на 3G. Sent from my iBrain using iFingers. Редактирано Август 22, 201312 гд от DreamcatcheR
Публикувано Август 22, 201312 гд Да и при мен е така! Sent from my iPhone(IOS 7 beta 6) using Tapatalk Pro!
Публикувано Август 23, 201312 гд При мен Сири си работи доста бързо и при "студен старт". Нещо, което ме дразни е, че когато набирам някой ми излиза неговата снимка за около 1 сек. и след тва става черен екрана. Друго нещо в браузера са махнали бутона с .com и за да се появи трябва да се задържа точката, което на практика обесмисля функцията му за по-бързо писане. Разбирам, че са сляли сърча и url полето, но си бях свикнал с предишното и тва леко ме дразни. При вас има ли звук при отключване, защото при мен има само при заключване, обратното не .
Публикувано Август 23, 201312 гд Здравейте, имам айфон 4с заключен който до сега ползвах с ios 7, дадох му да върне фабрични настройки и не мога да го активирам, иска ми регистрация като разработчик. Телефона ми е с Gevey Ultra S. Можете ли да ми дадете съвети как да го подкарам? Редактирано Август 23, 201312 гд от emujl4y
Публикувано Август 23, 201312 гд Като свалиш на 6.1.3 и чакаш кротко до официалната версия на 7. Или сваляш на 6.1.3 и ъпдейтваш до 7 бета 6 с shift+update в iTunes.
Публикувано Август 23, 201312 гд Незнам дали някой забелязва, но откакто съм с бета 6 нямам нито едно губене на обхват, където и да е. На места където преди съм губил сега всичко е ок! Sent from my iPhone(IOS 7 beta 6) using Tapatalk Pro!
Публикувано Август 23, 201312 гд При мен проблема с изпускането на безжичния през няколко мин. се оправи.
Публикувано Август 23, 201312 гд Аз пък забелязах че след като не ползвам телефона за неопределено време,след това Wi-Fi се бъгясва много пъти докато не направя рестарт на телефона.Друг странен проблем имам само в Twitter,там странно защо трябва да натисна много силно даден бутон за да отида на дадено място (Home,Mentions etc) просто не заработва тъча веднага,а трябва доста по силно да се докосне,а този проблем го нямам абсолютно никъде освен в Twitter.Като се абстрахирам от тези бъгове/проблеми смея да твърдя че iOS 7 се държи много много добре на 4S и според мен ще бъде още по добре след като излезе официалната версия по късно.
Публикувано Август 24, 201312 гд Няма нужда да натискаш силно! Просто е нужно само да задържиш пръст!
Публикувано Август 24, 201312 гд Вчера за първи път от първите бети насам, телефона ми направи респринг. И то без да съм му правил нищо, беше заключен и тръгнах да го пускам и веднага се показа белия екран с ябълката.. Мисля, че не направи рестарт, понеже само няколко секунди стоя на белия фон и се показа локскрийна.
Публикувано Август 24, 201312 гд При мен вчера на два пъти загуби обхват, явно проблема все още не е напълно фикснат.
Публикувано Август 24, 201312 гд Това с иконите на iPad 3 се оправя, като спреш отворените приложения в мултитаскинг.
Публикувано Август 24, 201312 гд Викторе, много в сравнение с? Пък и теб като обикновен юзър, какво те бърка колко време ще си тъкмят бетите, след като по правило ти ще ползваш готовия продукт?
Публикувано Август 24, 201312 гд Това да се оплакваш от бета версия е малко несериозно. Оплакванията,които вероятно ще ги има ще да се намират в последващата тема за официалната версия. Иначе тук-група ентусиазирани user-и си обсъждаме проблемите в бетите... Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Август 24, 201312 гд Всеки може да се оплаква-но както казах,от бета версия е много несериозено...ясно е като бял ден,че ще има бъгове.... Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Август 24, 201312 гд Иконите на айпад се оправят и като смениш ориентацията. Не мисля да си сменям ориентацията само заради едни икони.
Публикувано Август 25, 201312 гд Прегледах набързо мненията, но не открих нищо за моя проблем, а той се изразя в това, че ми изписва, че устройството не е регистрирано в developer program и съответно activation error. Устройството, на което се опитвам да стартира бетата е iPad 3.
Публикувано Август 25, 201312 гд А как инсталира бетата? С Restore или Shift + Update? С Shift + Update. Всичко се инсталира, докато не стигна до началните стъпки за настройване на iPad-а. Редактирано Август 25, 201312 гд от andro89
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.