Публикувано Август 26, 201312 гд Да има за какво да се говори във форума...че голяма сухотия това лято Чакам новини от джейл отбора азОт Кук а дано,ама надали
Публикувано Август 26, 201312 гд Да те изненада Тим Кук? Да ме изненада с няколко милиона, ей така за спорта.
Публикувано Август 26, 201312 гд iчакай милиони ))) Sent from my iPhone(IOS 7 beta 6) using Tapatalk Pro! Редактирано Август 26, 201312 гд от simba4
Публикувано Август 27, 201312 гд Не е ли време да излиза нова бета? От 2 седмици нищо То след 13 дни излиза официалната версия, така че надали ще има още една бета до тогава.
Публикувано Август 27, 201312 гд Днеска имам усещане за бета 7! Sent from my iPhone(IOS 7 beta 6) using Tapatalk Pro!
Публикувано Август 27, 201312 гд Има време за още 2 бети и GM , предишния път излезе GM и след 2 дни официалната версия
Публикувано Август 27, 201312 гд Да идва вече, че само ви чета коментарите и ви завиждам. Да сменя най накрая това 5.1.1 Редактирано Август 27, 201312 гд от iMarto
Публикувано Август 28, 201312 гд Да идва вече, че само ви чета коментарите и ви завиждам. Да сменя най накрая това 5.1.1 Чакаме с нетърпение нещо,което другите смартфони имат от години
Публикувано Август 28, 201312 гд В случай, че iOS7 движи добре или по-добре от iOS6, в момента няма друг смарт или несмартфон, който да притежава дори само една малка част от функциите или опциите на iOS7, както желаеш го наричай. А за всичко, което може iOS7 и дума да не става, конкуренцията ще трябва да догонва няколко години.
Публикувано Август 28, 201312 гд Вярно е!Може да изтриете постовете!Каквато ОС пуснат-такаваПосле ще моделираме
Публикувано Август 28, 201312 гд Много или малко пускат от Епъл, факт е, че финалните версии работят добре и рядко има похлъцвания. На мен това ми е достатъчно при избора на ОС. Което не ми стига, си го допълвам. Здравей сидиа
Публикувано Август 28, 201312 гд Поне клипа изгледа ли,или говориш наизуст? Два пъти, вторият път до 5.10 минута, когато този многознайко взе да си говори със звездите, че контрол центъра бил разбираш ли от Android, което не е вярно. С две думи глупав клип, но ако иска някой да му вярва, негов си проблем.
Публикувано Август 28, 201312 гд Защо му се връзвате толкова? Редовно гледам клипчета на пича и въпросния клип не помня кога гледах, но го гледах два пъти. Първия път се ядосах и не бях въобще съгласен с него, но втория път... реално, той дава обективно мнение, кои от новите функции наподобяват функции, вече съществуващи на другите платформи. И да, някои неща ги казва по един такъв начин, не се е разровил малко по-дълбоко, за да види, че нещата в iOS 7 си идват от Apple, но все пак не казва, че Apple копират от другите. И както колегата се изказа "Много или малко пускат от Епъл, факт е, че финалните версии работят добре и рядко има похлъцвания." докато iOS продължава да е най-стабилната мобилна платформа, има разнообразни и ексклузивни приложения (които вървят като писани от Apple) не ме интересува колко иновативни са другите. Същото се отнася и до хардуера, докато правят iPhone идръжлив и с части, които покриват минималните изисквания на OS и apps, не ме интересува, че гнусмас имат в телефоните си N на брой ядра. Редактирано Август 28, 201312 гд от kike09
Публикувано Август 28, 201312 гд Качих си iOS 7 и аз, харесва ми като цяло, но защо не иска да ми запазва паролите в safari ? Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Публикувано Август 28, 201312 гд Както си рових из приложения и т.н от контрол центъра ми изчезна индикатора за звук следователно не мога да слушам нито музика,нито какъвто и да е било звук от айфона.Опитах чрез ресет на настройките,хард ребуут,но не помогна.Някой ако може да помогне :/ Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 28, 201312 гд Не знам има ли връзка със звукът ти, но нямаше ли един проблем с библиотеката за тези, които минават от бета 5 на 6 или нещо подобно!? Да не би от това да се е бъгнало, ако въобще твоят случай е подобен
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.