Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

И аз се надявам днес да ни изненадат. :smile:

Да те изненада Тим Кук? :tooth:

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано
Да има за какво да се говори във форума...че голяма сухотия това лято :)

Чакам новини от джейл отбора аз;)От Кук а дано,ама надали;)

Публикувано

Да те изненада Тим Кук? :tooth:

Да ме изненада с няколко милиона, ей така за спорта. :D

Публикувано

iчакай милиони :))))

Sent from my iPhone(IOS 7 beta 6) using Tapatalk Pro!

Редактирано от simba4

Публикувано

Най-много да те изненада с кожената антена :)

Публикувано

Не, ще ни изненадат с нови по-високи цени за новия iPhone ;)

Публикувано

Не е ли време да излиза нова бета? От 2 седмици нищо :smile:

То след 13 дни излиза официалната версия, така че надали ще има още една бета до тогава.

Публикувано

Днеска имам усещане за бета 7!

Sent from my iPhone(IOS 7 beta 6) using Tapatalk Pro!

Публикувано

По скоро GM.

Публикувано

Има време за още 2 бети и GM , предишния път излезе GM и след 2 дни официалната версия ;)

Публикувано

GM на 10-ти!Каква е тази жажда за бети?!

Публикувано

Бетите не знаеш ли каква им е целта? Е те такава жажда ;)

Публикувано

Да идва вече, че само ви чета коментарите и ви завиждам.:) Да сменя най накрая това 5.1.1 :D

Редактирано от iMarto

Публикувано
Да идва вече, че само ви чета коментарите и ви завиждам.:) Да сменя най накрая това 5.1.1 :D

Чакаме с нетърпение нещо,което другите смартфони имат от години;)

Публикувано

В случай, че iOS7 движи добре или по-добре от iOS6, в момента няма друг смарт или несмартфон, който да притежава дори само една малка част от функциите или опциите на iOS7, както желаеш го наричай. А за всичко, което може iOS7 и дума да не става, конкуренцията ще трябва да догонва няколко години.

Публикувано

Поне клипа изгледа ли,или говориш наизуст?

Публикувано

Адаш, това сме го дъвкали вече;)

Публикувано

Вярно е!Може да изтриете постовете!Каквато ОС пуснат-такава;)После ще моделираме;)

Публикувано

Много или малко пускат от Епъл, факт е, че финалните версии работят добре и рядко има похлъцвания. На мен това ми е достатъчно при избора на ОС. Което не ми стига, си го допълвам. Здравей сидиа :)

Публикувано
Поне клипа изгледа ли,или говориш наизуст?

Два пъти, вторият път до 5.10 минута, когато този многознайко взе да си говори със звездите, че контрол центъра бил разбираш ли от Android, което не е вярно. С две думи глупав клип, но ако иска някой да му вярва, негов си проблем.

Публикувано

Защо му се връзвате толкова? Редовно гледам клипчета на пича и въпросния клип не помня кога гледах, но го гледах два пъти. Първия път се ядосах и не бях въобще съгласен с него, но втория път... реално, той дава обективно мнение, кои от новите функции наподобяват функции, вече съществуващи на другите платформи. И да, някои неща ги казва по един такъв начин, не се е разровил малко по-дълбоко, за да види, че нещата в iOS 7 си идват от Apple, но все пак не казва, че Apple копират от другите.

И както колегата се изказа "Много или малко пускат от Епъл, факт е, че финалните версии работят добре и рядко има похлъцвания." докато iOS продължава да е най-стабилната мобилна платформа, има разнообразни и ексклузивни приложения (които вървят като писани от Apple) не ме интересува колко иновативни са другите. Същото се отнася и до хардуера, докато правят iPhone идръжлив и с части, които покриват минималните изисквания на OS и apps, не ме интересува, че гнусмас имат в телефоните си N на брой ядра.

Редактирано от kike09

Публикувано

Качих си iOS 7 и аз, харесва ми като цяло, но защо не иска да ми запазва паролите в safari ?

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Публикувано

Както си рових из приложения и т.н от контрол центъра ми изчезна индикатора за звук следователно не мога да слушам нито музика,нито какъвто и да е било звук от айфона.Опитах чрез ресет на настройките,хард ребуут,но не помогна.Някой ако може да помогне :/jeqyta3u.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Не знам има ли връзка със звукът ти, но нямаше ли един проблем с библиотеката за тези, които минават от бета 5 на 6 или нещо подобно!? Да не би от това да се е бъгнало, ако въобще твоят случай е подобен

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.