Публикувано Август 28, 201312 гд На мен ми се наложи да рестартирам телефона и след това заби на ябълката. Седя така поне 5 мин, докато търсих решение във форума и изведнъж сам реши да се включи. Много странно, при вас правило ли е така при рестарт?
Публикувано Август 28, 201312 гд Писах доста отдавна за досадно бавното зареждане след рестарт. При мен рестарта трае минути! Доста тегаво!
Публикувано Август 28, 201312 гд Качих си iOS 7 и аз, харесва ми като цяло, но защо не иска да ми запазва паролите в safari ? Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Включил ли си Keychain от iCloud опциите + в Safari има настройка дали да запазва пароли на сайтове, които указват да не се запазват пароли (може да ти се наложи да си сложиш passcode). gogi6, след като другите смартфони ги имат от години тези неща, защо просто не се прехвърлиш към друг производител?
Публикувано Август 28, 201312 гд Бъгче Докато пиша аймесидж от мака, от контрол сентъра пуснах еърплейн моуд, да не идват на телефона. Нъцки Телефонът продължи да пищи, докато не отворих месиджис ап - чак тогава излезе предупреждение, че видиш ли "нетът е спрян и не можете да получавате...", съответно тогава реално влезе в еърплейн.
Публикувано Август 28, 201312 гд При мен проблемът сЪС звука някак си се оправи.Аз, също обаче забелязвам,че един рестарт трае към 3-4 мин, което е много според мен. Дано се изчисти и този бъг до офишъл релийза. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Август 28, 201312 гд Пак някой ще ме скастри....ама.... Защо,по дяволите,пишеш английските думи с български? Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Август 28, 201312 гд Английската шльокавица не е забранена Точният въпрос е: защо ползваш чуждици, когато има български думи за това? Отговорът е лесен - защото е десетина годишен.
Публикувано Август 29, 201312 гд Хора бях си сложил 7цата бета 2 но явно и е изтекъл лиценза и сега иска да ме направи developer и с Тюнса не става нищо , не ми дава нито да го ресторна нито да му сложа по ниска версия .... Помогнете !!!
Публикувано Август 29, 201312 гд Мисля че стана мерси !!! Редактирано Август 29, 201312 гд от Стоян Анастасов
Публикувано Август 30, 201312 гд Имам въпрос, на който сигурно вече е отговорено, но не намерих отговора. Въпроса ми е, ако инсталирам iOS 7 GM, ще мога ли след това да ъпдейтна до официалния релийз или ще трябва да правя restore от itunes? Редактирано Август 30, 201312 гд от kike09
Публикувано Август 30, 201312 гд Автор Нищо не ти пречи да ъпдейтнеш! При проблеми, винаги може да ресторнеш.
Публикувано Август 30, 201312 гд 4S-a с iOS 7 на брат ми, който в момента е в Щатите, е бил блокиран оня дeн. Изписало му се на екрана "Please activate your phone."
Публикувано Август 30, 201312 гд С коя бета е бил брат ти в щатите? С последната ли щот ако е така странно, въпреки че четох за някои блокирани телефони с iOS7.
Публикувано Август 30, 201312 гд Да, блокнати от ФБР. И какво като е изтекла бетата! Не влизайте във филми а потърсете причината в човешкия фактор.
Публикувано Август 30, 201312 гд Не знам, кой и как, но в щатите масово пищят за брикнати недивелъпърски телефони с бети. Мой познат(който е в час) - също.
Публикувано Август 30, 201312 гд И какво като е изтекла бетата! Не влизайте във филми а потърсете причината в човешкия фактор. Като изтече някоя бета iOS 7 аз лично не знам дали се локва телефона или се ъпдейтва, но изтече ли и срока на годност не би трябвало да продължава да работи, както го прави обикновено. Вероятно е изтекла бета 3 и се е заключил, случаят на брата на колегата. edit: Със сигурност е свършила. "iOS 7.0 beta 3 (11A4414e) released to developers expires on Thursday, August 29, 2013 @ 12AM (GMT)" Редактирано Август 30, 201312 гд от iPhoneman
Публикувано Август 30, 201312 гд Имаше днес доста коментари за заключени телефони по новинарските сайтове в Америка. Аз им се чудя на тия хора как са издържали толкова време на бета 2/3. Бая бъгове си имаше... ОТА ъпдейт да не би да се прави трудно или да отнема много време? Редактирано Август 30, 201312 гд от DreamcatcheR
Публикувано Август 30, 201312 гд При мен ОТА работеше само от б1към б2 след това не пожела да тръгне . Ъпдейтите ъч ги правил като сваля целия фърмуеър. Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.