Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

На мен ми се наложи да рестартирам телефона и след това заби на ябълката. Седя така поне 5 мин, докато търсих решение във форума и изведнъж сам реши да се включи. Много странно, при вас правило ли е така при рестарт?

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Писах доста отдавна за досадно бавното зареждане след рестарт.

При мен рестарта трае минути! Доста тегаво!
Публикувано

Качих си iOS 7 и аз, харесва ми като цяло, но защо не иска да ми запазва паролите в safari ?

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Включил ли си Keychain от iCloud опциите + в Safari има настройка дали да запазва пароли на сайтове, които указват да не се запазват пароли (може да ти се наложи да си сложиш passcode).

gogi6, след като другите смартфони ги имат от години тези неща, защо просто не се прехвърлиш към друг производител? ;)

Публикувано

Бъгче :smile:

Докато пиша аймесидж от мака, от контрол сентъра пуснах еърплейн моуд, да не идват на телефона. Нъцки :smile: Телефонът продължи да пищи, докато не отворих месиджис ап - чак тогава излезе предупреждение, че видиш ли "нетът е спрян и не можете да получавате...", съответно тогава реално влезе в еърплейн.

Публикувано

При мен проблемът сЪС звука някак си се оправи.Аз, също обаче забелязвам,че един рестарт трае към 3-4 мин, което е много според мен. Дано се изчисти и този бъг до офишъл релийза. :smile:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Пак някой ще ме скастри....ама....

Защо,по дяволите,пишеш английските думи с български?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Английската шльокавица не е забранена ;)

Точният въпрос е: защо ползваш чуждици, когато има български думи за това? Отговорът е лесен - защото е десетина годишен.

Публикувано

Набързо "скастрихте" ентусиазма на момчето.

Публикувано

Хора бях си сложил 7цата бета 2 но явно и е изтекъл лиценза и сега иска да ме направи developer и с Тюнса не става нищо , не ми дава нито да го ресторна нито да му сложа по ниска версия .... Помогнете !!!

Публикувано

За ДФУ да си чувал?

Публикувано

Мисля че стана мерси !!!

Редактирано от Стоян Анастасов

Публикувано

Имам въпрос, на който сигурно вече е отговорено, но не намерих отговора. Въпроса ми е, ако инсталирам iOS 7 GM, ще мога ли след това да ъпдейтна до официалния релийз или ще трябва да правя restore от itunes?

Редактирано от kike09

Публикувано
  • Автор

Нищо не ти пречи да ъпдейтнеш! При проблеми, винаги може да ресторнеш.

Публикувано

4S-a с iOS 7 на брат ми, който в момента е в Щатите, е бил блокиран оня дeн. Изписало му се на екрана "Please activate your phone."

Публикувано

Сложил е друга карта

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

С коя бета е бил брат ти в щатите? С последната ли щот ако е така странно, въпреки че четох за някои блокирани телефони с iOS7.

Публикувано

С втората или третата.

Публикувано

Нормално е да се блокира, изтекла е бетата.

Публикувано

Да, блокнати от ФБР. И какво като е изтекла бетата! Не влизайте във филми а потърсете причината в човешкия фактор.

Публикувано

Не знам, кой и как, но в щатите масово пищят за брикнати недивелъпърски телефони с бети. Мой познат(който е в час) - също.

Публикувано

Може и ЦРУ да е, и аз не знам. Просто споделям. ;)

Публикувано

Аз чета доста, но не съм чул за масов проблем.

Публикувано
И какво като е изтекла бетата! Не влизайте във филми а потърсете причината в човешкия фактор.

Като изтече някоя бета iOS 7 аз лично не знам дали се локва телефона или се ъпдейтва, но изтече ли и срока на годност не би трябвало да продължава да работи, както го прави обикновено. Вероятно е изтекла бета 3 и се е заключил, случаят на брата на колегата.

edit: Със сигурност е свършила.

"iOS 7.0 beta 3 (11A4414e) released to developers expires on Thursday, August 29, 2013 @ 12AM (GMT)"

Редактирано от iPhoneman

Публикувано

Имаше днес доста коментари за заключени телефони по новинарските сайтове в Америка. Аз им се чудя на тия хора как са издържали толкова време на бета 2/3. Бая бъгове си имаше... ОТА ъпдейт да не би да се прави трудно или да отнема много време?

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

При мен ОТА работеше само от б1към б2 след това не пожела да тръгне . Ъпдейтите ъч ги правил като сваля целия фърмуеър.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.