Публикувано Август 31, 201312 гд Здравейте, Използвам iOS7 от beta 4 насам и не мога да открия опцията при заключен екран след два бързи клика на home-бутона да се включва music player или друг app. Предположения? еdit: знам, че в control centre има опция да се включи музиката, просто въпроса ми е дали самата функция е премахната в iOS7? Редактирано Август 31, 201312 гд от denislaw
Публикувано Август 31, 201312 гд До преди няколко дена нямах проблем с обхвата, но сега когато го хвана с лява ръка и го стисна и чертичките падат до две понякога и до една, някой с подобен проблем на бета 6? Sent from my iPhone(IOS 7 beta 6) using Tapatalk Pro! Редактирано Август 31, 201312 гд от simba4
Публикувано Август 31, 201312 гд Е стига де сериозно питам! Сменях микрофона и затова питам, да не би да съм разместил нещо! Sent from my iPhone(IOS 7 beta 6) using Tapatalk Pro!
Публикувано Август 31, 201312 гд Здравейте,Използвам iOS7 от beta 4 насам и не мога да открия опцията при заключен екран след два бързи клика на home-бутона да се включва music player или друг app. Предположения? еdit: знам, че в control centre има опция да се включи музиката, просто въпроса ми е дали самата функция е премахната в iOS7? Tази опция я няма вече. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 1, 201312 гд Е стига де сериозно питам! Сменях микрофона и затова питам, да не би да съм разместил нещо!Sent from my iPhone(IOS 7 beta 6) using Tapatalk Pro! Нямам ядове с бетата аз,поне по отношение на обхвата. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Септември 1, 201312 гд Симо, въпросът ти намирисва на "кой ми ср@ в гащите". Аз съм с бета на два телефона и няма такова нещо. Даже смея да твърдя, че досега не съм имал толкова добър сигнал - за разлика от 6.х.х, само веднъж съм имал заглъхване на разговор докато е пуснато 3г. Виж каква си я свършил около ламелата която натиска буксата на батерията.
Публикувано Септември 2, 201312 гд Е, те още не са обявили дата на събитието. Ако утре не го обявят, може да не е на 10-ти.
Публикувано Септември 3, 201312 гд Имам 6-7 приложения за ъпдейти не мога да ги ъпдейтна. Стои си така вече 3-ти ден. Това е от телефона, с автоматичен, без автоматичен... До сега всичко си беше наред. Не е от интернета, пробвах на 2 различни рутера и от оператора.
Публикувано Септември 3, 201312 гд При мен ъп-ва, само ако оставя от сетингс/стор на автоматично. После си стоят в списъка и не се махат
Публикувано Септември 3, 201312 гд Забелязах следния бъг - когато добавя от Safari сайт на Home Screen и след това опитам да го отворя, просто не зарежда нищо и стои на бял екран с черна лента отгоре. Моля някой да потвърди, доста ми е полезно.
Публикувано Септември 3, 201312 гд Благодаря много за бързия отговор, ще пробвам рестарт, рестор и т.н.
Публикувано Септември 3, 201312 гд Сега проверих, нищо не мога да сваля от AppStore. За проба изтрих google maps, която имаше ъпдейт и я пуснах да се тегли, но нъцки. Пробвах и апп, който не съм имал, същото. Стои на екрана по тъмна и пише уейтинг.
Публикувано Септември 3, 201312 гд и при мен нищо не тръгва, може би правят нещо или имат проблем. Може и нова бета да излиза днеска, не се знае - знае ли се.
Публикувано Септември 3, 201312 гд И аз направих проба точно сега и свалям без проблеми а нета ми е под всякаква критика!
Публикувано Септември 3, 201312 гд Бъгави сте, пичове. Аз теглих влц за проба. Замръзна ми хоум скрийна на първа страница, а отдолу мести точката Със спотлайт отворих влц и като затворих ме заведе на другата. Бета дръгел
Публикувано Септември 3, 201312 гд Това със замръзналия хоум и при мен се получава след всеки разговор или набиране на номер. Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Публикувано Септември 3, 201312 гд Това означава ли, че ъпдейта за новата iOS ще се появи на телефоните ни точно на 10ти или по-късно ? Редактирано Септември 3, 201312 гд от peppu
Публикувано Септември 3, 201312 гд O, ужас! Каква е тая истерия с тия бети, официални версии, GM-и, ъпдейти?! Ма дали на 9, дали на 10 или 11?! Като дойде тогава. Все едно иначе ще може да направите нещо..
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.