Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

Използвам iOS7 от beta 4 насам и не мога да открия опцията при заключен екран след два бързи клика на home-бутона да се включва music player или друг app. Предположения?

еdit: знам, че в control centre има опция да се включи музиката, просто въпроса ми е дали самата функция е премахната в iOS7?

Редактирано от denislaw

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

До преди няколко дена нямах проблем с обхвата, но сега когато го хвана с лява ръка и го стисна и чертичките падат до две понякога и до една, някой с подобен проблем на бета 6?

Sent from my iPhone(IOS 7 beta 6) using Tapatalk Pro!

Редактирано от simba4

Публикувано

Ами дръж Го само с дясната, бре :tooth:

Публикувано

Е стига де сериозно питам! Сменях микрофона и затова питам, да не би да съм разместил нещо!

Публикувано
Здравейте,

Използвам iOS7 от beta 4 насам и не мога да открия опцията при заключен екран след два бързи клика на home-бутона да се включва music player или друг app. Предположения?

еdit: знам, че в control centre има опция да се включи музиката, просто въпроса ми е дали самата функция е премахната в iOS7?

Tази опция я няма вече.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
Е стига де сериозно питам! Сменях микрофона и затова питам, да не би да съм разместил нещо!

Нямам ядове с бетата аз,поне по отношение на обхвата.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Симо, въпросът ти намирисва на "кой ми ср@ в гащите". Аз съм с бета на два телефона и няма такова нещо. Даже смея да твърдя, че досега не съм имал толкова добър сигнал - за разлика от 6.х.х, само веднъж съм имал заглъхване на разговор докато е пуснато 3г. Виж каква си я свършил около ламелата която натиска буксата на батерията.

Публикувано

Не е ли време за GM, евентуално останаха 8 дни до събитието.

Публикувано

Не е. Като дойде ще ти кажа. :D

Публикувано

10-ти.

Публикувано

Е, те още не са обявили дата на събитието. Ако утре не го обявят, може да не е на 10-ти.

Публикувано

Имам 6-7 приложения за ъпдейти не мога да ги ъпдейтна. Стои си така вече 3-ти ден. Това е от телефона, с автоматичен, без автоматичен...

До сега всичко си беше наред. Не е от интернета, пробвах на 2 различни рутера и от оператора.

Публикувано

При мен ъп-ва, само ако оставя от сетингс/стор на автоматично. После си стоят в списъка и не се махат :)

Публикувано

Забелязах следния бъг - когато добавя от Safari сайт на Home Screen и след това опитам да го отворя, просто не зарежда нищо и стои на бял екран с черна лента отгоре. Моля някой да потвърди, доста ми е полезно.

Публикувано

Бъг е, но на телефона ти. Аз нямам подобен проблем.

Публикувано

Благодаря много за бързия отговор, ще пробвам рестарт, рестор и т.н.

Публикувано

Сега проверих, нищо не мога да сваля от AppStore. За проба изтрих google maps, която имаше ъпдейт и я пуснах да се тегли, но нъцки. Пробвах и апп, който не съм имал, същото. Стои на екрана по тъмна и пише уейтинг.

Публикувано

и при мен нищо не тръгва, може би правят нещо или имат проблем. Може и нова бета да излиза днеска, не се знае - знае ли се. :)

Публикувано

И аз направих проба точно сега и свалям без проблеми а нета ми е под всякаква критика!

Публикувано

Бъгави сте, пичове. Аз теглих влц за проба. Замръзна ми хоум скрийна на първа страница, а отдолу мести точката :) Със спотлайт отворих влц и като затворих ме заведе на другата. Бета дръгел :)

Публикувано

Това със замръзналия хоум и при мен се получава след всеки разговор или набиране на номер. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Публикувано

Обявиха събитието за 10-ти

Публикувано

Това означава ли, че ъпдейта за новата iOS ще се появи на телефоните ни точно на 10ти или по-късно ?

Редактирано от peppu

Публикувано

Би трябвало да е достъпно същата вечер според мен!

Публикувано

O, ужас! Каква е тая истерия с тия бети, официални версии, GM-и, ъпдейти?! Ма дали на 9, дали на 10 или 11?! Като дойде тогава. Все едно иначе ще може да направите нещо..

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.