Публикувано Септември 3, 201312 гд Вероятно ще се появи още на 10-ти, но поради натовареността на сървърите ще може да се инсталира нормално на 11-ти. Въпрос на малко търпение.
Публикувано Септември 3, 201312 гд Тцъ. 18-ти, не се надявайте по - рано. Отделно, аз самият бих изчакал няколко дни, да мине зорът, че знаете какво става.
Публикувано Септември 3, 201312 гд Въздържах се от коментари по тези "iOS 7 Beta" , поне до като не ги ползвам известно време за да си направя сам заключенията. Истината според мен е че тези бети са в пъти по-добри от доста официални firmware -и ,да не говорим че от 4.3.3 на горе все си е едно горе-долу. Има иновативнос,която всички искахме, има неща като SBS Settings от Cydia -вече вградени в самото OS. Вкараха защита от DFU restore - при крадените телефони, което си е голям ++++++++++++ Сменена е визията на самата OS Не съм губил обхват при смяна от 2G-на 3G и обратно -както при 6.0 до 6.1.3-реването е голямо Батерията се държи доста добре - при това е бета Спокойно мога да кажа че това OS много ми допада - и е много стабилно. п.п Да се надяваме че след 10 -ще ни изненадат с нещо което до сега не сме виждали или ползвали
Публикувано Септември 3, 201312 гд Apple ъпдейтна някои приложения, така че може би бета тестването е към привършване.
Публикувано Септември 4, 201312 гд При мен от вчера не може нищо да се ъпдейтне или сваля през App store. Странно е, че проблема се забелязва само при някои телефони, при други всичко си е наред.
Публикувано Септември 4, 201312 гд Не знам дали някой е споменал вече, но проблема със замръзналия спрингборд се оправя с пускане на мултитаскинг.
Публикувано Септември 4, 201312 гд Да при мен няма проблем пробвах със сваляне на нови приложения 2-3 снощи а сега гледам са се ъпдейтнали сами няколко.
Публикувано Септември 4, 201312 гд Кои приложения са ъпдейтнали? Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Публикувано Септември 4, 201312 гд Закачих към компа и всичко си дойде на мястото. Ъпдейтнаха си се всички 7 приложения. Пробвах даже тегли нови.
Публикувано Септември 4, 201312 гд Deja Vu;)Първо бети-мети,после GM ,после незнам си какво....сега други притеснения започват)))Джейл и т.нДобре,че съм гърмян заек
Публикувано Септември 4, 201312 гд Кои приложения са ъпдейтнали?Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Епълските.
Публикувано Септември 4, 201312 гд Аз последно щях да правя джейл за да си изчистя lock screen. След iOS 7 не виждам лично смисъл за джейл и т.н. ( евентуално за Control center да го подобря )
Публикувано Септември 4, 201312 гд Всички знаем,че това което е в Cydia,няма как да си го купиш за 50-100$ от Apple!Но и това е спор без крайАз лично си правя телефона удобен и толкоз!Казвал съм и преди:Купуваш си Ферари с ограничение в скоростта на 60 км/чНяма как да станеА и в Cydia съм инвестирал доста $,ама с голям кеф
Публикувано Септември 4, 201312 гд Напоследък почна да ми се бъгва иконката на календара. Сега и на Photos незнайно защо излиза по-тъмна. Някой с подобен проблем?
Публикувано Септември 4, 201312 гд Мен ми писна от джейлове вече... Мисля, че със седмицата и новия айфон 5s, си струва човек да хвърли едно 50$-100$ за приложения и да не мисли повече за "хакове". Аз лично играя само птиците и тетрис и използвам това дистанционно за мака дето е скъпото ( Rowmote). Джейлва се само заради пиратски софт? Излагаш се, страшно!!!
Публикувано Септември 4, 201312 гд Напоследък почна да ми се бъгва иконката на календара. Сега и на Photos незнайно защо излиза по-тъмна. Някой с подобен проблем? Отдавна го има това с тъмните икони при мен и всеки път при различна....
Публикувано Септември 5, 201312 гд Напоследък почна да ми се бъгва иконката на календара. Сега и на Photos незнайно защо излиза по-тъмна. Някой с подобен проблем? При мен същото се случва с иконата на календара.
Публикувано Септември 5, 201312 гд Другото, което ми се случва с иконата на календара, е да показва икона на някое друго произволно приложение. Ето тук примерно:
Публикувано Септември 5, 201312 гд Напоследък почна да ми се бъгва иконката на календара. Сега и на Photos незнайно защо излиза по-тъмна. Някой с подобен проблем? Отдавна го има това с тъмните икони при мен и всеки път при различна....
Публикувано Септември 5, 201312 гд Другото, което ми се случва с иконата на календара, е да показва икона на някое друго произволно приложение. Това да го разбирам ли, че в iOS7 са ни приготвили тайна опция за смяна на иконите !? Ха дано.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.