Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Вероятно ще се появи още на 10-ти, но поради натовареността на сървърите ще може да се инсталира нормално на 11-ти. Въпрос на малко търпение.

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Тцъ. 18-ти, не се надявайте по - рано. Отделно, аз самият бих изчакал няколко дни, да мине зорът, че знаете какво става.

Публикувано

Въздържах се от коментари по тези "iOS 7 Beta" , поне до като не ги ползвам известно време за да си направя сам заключенията.

Истината според мен е че тези бети са в пъти по-добри от доста официални firmware -и ,да не говорим че от 4.3.3 на горе все си е едно горе-долу.

Има иновативнос,която всички искахме, има неща като SBS Settings от Cydia -вече вградени в самото OS.

Вкараха защита от DFU restore - при крадените телефони, което си е голям ++++++++++++

Сменена е визията на самата OS

Не съм губил обхват при смяна от 2G-на 3G и обратно -както при 6.0 до 6.1.3-реването е голямо

Батерията се държи доста добре - при това е бета

Спокойно мога да кажа че това OS много ми допада - и е много стабилно.

п.п Да се надяваме че след 10 -ще ни изненадат с нещо което до сега не сме виждали или ползвали :)

Публикувано

Винаги има изненада, но рядко е видима за всички ;)

Публикувано

Apple ъпдейтна някои приложения, така че може би бета тестването е към привършване.

Публикувано

При мен от вчера не може нищо да се ъпдейтне или сваля през App store. Странно е, че проблема се забелязва само при някои телефони, при други всичко си е наред.

Публикувано

Не знам дали някой е споменал вече, но проблема със замръзналия спрингборд се оправя с пускане на мултитаскинг.

Публикувано

Да при мен няма проблем пробвах със сваляне на нови приложения 2-3 снощи а сега гледам са се ъпдейтнали сами няколко.

Публикувано

Кои приложения са ъпдейтнали?

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Публикувано

Закачих към компа и всичко си дойде на мястото. Ъпдейтнаха си се всички 7 приложения. Пробвах даже тегли нови.

Публикувано

Pod2g

"Something on Apple But Not a Jailbreak for Once"

Публикувано

Deja Vu;)Първо бети-мети,после GM ,после незнам си какво....сега други притеснения започват:))))Джейл и т.н:)Добре,че съм гърмян заек:)

Публикувано
Кои приложения са ъпдейтнали?

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Епълските.

Публикувано

Абе...едно време още бетите "чупехме".

Публикувано

Аз последно щях да правя джейл за да си изчистя lock screen. След iOS 7 не виждам лично смисъл за джейл и т.н. ( евентуално за Control center да го подобря )

Публикувано

Всички знаем,че това което е в Cydia,няма как да си го купиш за 50-100$ от Apple!Но и това е спор без край:)Аз лично си правя телефона удобен и толкоз!Казвал съм и преди:Купуваш си Ферари с ограничение в скоростта на 60 км/ч;)Няма как да стане:)А и в Cydia съм инвестирал доста $,ама с голям кеф;)

Публикувано

Напоследък почна да ми се бъгва иконката на календара. Сега и на Photos незнайно защо излиза по-тъмна. Някой с подобен проблем?

post-5071-0-05218400-1378327506_thumb.pn

Публикувано

Мен ми писна от джейлове вече...

Мисля, че със седмицата и новия айфон 5s, си струва човек да хвърли едно 50$-100$ за приложения и да не мисли повече за "хакове".

Аз лично играя само птиците и тетрис и използвам това дистанционно за мака дето е скъпото ( Rowmote).

Джейлва се само заради пиратски софт? Излагаш се, страшно!!!

Публикувано
Напоследък почна да ми се бъгва иконката на календара. Сега и на Photos незнайно защо излиза по-тъмна. Някой с подобен проблем?

Отдавна го има това с тъмните икони при мен и всеки път при различна....

Публикувано

При мен същото се случва с иконата на календара.

Публикувано

Другото, което ми се случва с иконата на календара, е да показва икона на някое друго произволно приложение. Ето тук примерно:

post-5071-0-01817700-1378365246_thumb.pn

Публикувано

Отдавна го има това с тъмните икони при мен и всеки път при различна....

Публикувано

При мен не съществува нито един от посочените проблеми с иконите.

Публикувано
Другото, което ми се случва с иконата на календара, е да показва икона на някое друго произволно приложение.

Това да го разбирам ли, че в iOS7 са ни приготвили тайна опция за смяна на иконите !? Ха дано.

Публикувано

Няма наполовина ;):tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.