Публикувано Септември 5, 201312 гд Стига де, верно ли това питаш? Чете ли нещо преди това въобще или просто си пишеш ей така?
Публикувано Септември 6, 201312 гд Очаква се на 10-ти септември тази година, когато ще има събитие на Ейпъл за представяне на нови продукти да бъде представена и официалната версия на най-новия iOS, а именно 7-ма версия. Все още няма ( а и никога не е имало преди събитието ) официална информация какво точно ще се представи, но по всичко личи, че ще се представи тази версия на софтуера на телефона. Оставаме в очакване и надежди за датата 10-ти септември да има повече неща който да ни изненадат .
Публикувано Септември 6, 201312 гд На някой работи ли му речника? При мен след като натисна Define върху някоя дума се появява празен екран. Хубавото ще бъде, че ще може да се търси в и в различни от английски речници, което до сега го нямаше. Редактирано Септември 6, 201312 гд от Ivan Kehayoff
Публикувано Септември 6, 201312 гд Трябва да изтеглиш речник от празния екран (има бутон) и след това вече работи.
Публикувано Септември 7, 201312 гд Някой с подобен проблем: Въвеждам данните отново и пак не иска. Да не са отрязали Visa-та? Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Септември 7, 201312 гд Не са, налей и малко кинти и ще ти позволи да смениш / закупиш. Това сме го писали не веднъж.
Публикувано Септември 9, 201312 гд Аз ли не разбрах,или...ще има ли blacklist или не?!На снимката се вижда,че да
Публикувано Септември 9, 201312 гд И не получаваш смс от блокирания контакт, но на него му дава че са доставени
Публикувано Септември 9, 201312 гд Добре де, чукнете се малко че тази "екстра" идва от другата подобна Do not disturb. В случая е просто персонална и играе същата роля....когато ти звъннат, отхвърля обаждането.
Публикувано Септември 9, 201312 гд Специално за входящите повиквания не съм сигурен, защото когато ми е пуснат DND съм го настроил да приема обаждания от любимите контакти и други номера не са ме притеснявали, когато е била вкл опцията. Но другите известия си идват, просто телефона не свети и не пищи. Все едно няма нищо и на сутринта си виждам всичко. Според мен и с входящите повикания се случва така (дава свободоно, просто телефона не звъни и не свети), защото иначе е глупаво цяла вечер да те търсят и на DND да дава заето....
Публикувано Септември 9, 201312 гд Утре ако пуснат GM НИЕ с бетите ще можем ли да ъпдейтенем веднага или първо ще е до по-тесен кръг? Sent from my iPhone(IOS 7 beta 6) using Tapatalk Pro! Редактирано Септември 9, 201312 гд от simba4
Публикувано Септември 10, 201312 гд В колко часа, ще е представянето или събитието по-точно! Sent from my iPhone(IOS 7 beta 6) using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 10, 201312 гд Сега погледнах в интернет-CNET, има обратно отброяване което по сметките ми излиза в 19.00? Sent from my iPhone(IOS 7 beta 6) using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 10, 201312 гд 20:00 ч. , iphone 5S идва със сензор за пръстови отпечатъци покрит със стъкло от сапфир и сребърна лента по краищата. Изпреварили са ме .. Редактирано Септември 10, 201312 гд от kosmom
Публикувано Септември 10, 201312 гд А може ли линкове, на каравана съм и имам само таблет, а ще имам достъп до добър нет към 20:00. Няма да имам време да търся! Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.