Публикувано Септември 11, 201312 гд Хора, 5 торента вече тегля от снощи досега, всички ми спират на 99%. Моля ако някой може да ми метне GM-a за 5ца а1429 на скайп, да ми пише ЛС! edit: получих го, благодарности на rad97. Редактирано Септември 11, 201312 гд от DreamcatcheR
Публикувано Септември 11, 201312 гд И с GM-а все още нямам звук при отключване на телефона. Редактирано Септември 11, 201312 гд от hidalgo
Публикувано Септември 11, 201312 гд settings-general-accessibility-increase contrast-трябва да е на OFF.
Публикувано Септември 11, 201312 гд Хора, 5 торента вече тегля от снощи досега, всички ми спират на 99%. Моля ако някой може да ми метне GM-a за 5ца а1429 на скайп, да ми пише ЛС! Имаш лично. Избери си бързоработещ линк и за 15 мин си ок.
Публикувано Септември 11, 201312 гд Това, което не ми аресва в iOs 7е: 1. Когато отхвърля обаждане с power бутона, на локскрийна не ми остава като пропуснато повикване. 2. Когато затворя всички приложения от мултитаскинг, той остава отворен. 3. При iPad, папките можеха да ги направят 4 х 4 икони. 4. Като затворя приложение отворено от папка, да не оставам в папката, а да се връщам на хоумскрийн.
Публикувано Септември 11, 201312 гд Само да попитам някой друг освен мен успя ли да реcторне и активира с ГМ без да има девелъпърски акаунт? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 11, 201312 гд от midnight
Публикувано Септември 11, 201312 гд Днес наобед сложих GM-то и аз и искам да кажа,че се държи много добре на 4S.Някакси с една идея всичко е по бързо.. П.С Новите тапети са уникални!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 11, 201312 гд Не забелязвам никаква разлика на 4с в бързината от последната бета?!
Публикувано Септември 11, 201312 гд Исках да кажа, че и с последната бета си беше бързо и за това сега не намирам разлика...
Публикувано Септември 11, 201312 гд Сори ако този въпрос е задаван досега, но поне аз не намирам отговора му, та ако ъпдейтна на 18-ти през телефона си, а не сега с GM (както доста направиха), след това ще мога ли да сваля на по-стара версия ?
Публикувано Септември 11, 201312 гд Не забелязвам никаква разлика на 4с в бързината от последната бета?! Нормално е да няма, единствените разлики между beta 6 и GM са: * new ringtones and alerts sounds * new charge sound * new Siri mic sound * 34 new Apple wallpapers
Публикувано Септември 11, 201312 гд От бета 6 преминах на GM, за два часа нонстоп работа мога да кажа, че мааалко по-добре се държи на iPhone 4, Това, че iTunes не ми разпознава телефона за сега не ме притеснява Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 11, 201312 гд от Plovdiv
Публикувано Септември 11, 201312 гд Има осезаема разлика в бързината при 4S. Всичко хвърчи, чак такова подобрение в бързодействието честно казано не очаквах..
Публикувано Септември 11, 201312 гд Липсва опцията icloud keychain във icloud менюто? Sent from my iPhone(IOS 7 beta 6) using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 11, 201312 гд Липсва опцията icloud keychain във icloud менюто? Sent from my iPhone(IOS 7 beta 6) using Tapatalk Pro! За сега са го спряли това, евентуално с излизането на маверик ще го пуснат. инфо Редактирано Септември 11, 201312 гд от bobidi
Публикувано Септември 11, 201312 гд Аз на моя 4с не усетих нещо да е по-бързо , но си е добре. Оправи ли са бъгчето със снимките от фотос и имелването им, но не ми върна всичките снимки както трябва icloud-а като ресторнах с неговия бакъп. Половината са бели и вече 5 часа не се оправят , като чукна на тях ми дава лоудинг и така сума и време и накрая нищо.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.