Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

@ayl, няма smart dialing.

@Grievous, не намирам Share Widget. 2aa5fiyl.png

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Нещо интересно, което забелязах току-що. Има проверка на правописа на български както при iPad-а от 6.XX.

Публикувано

Има го от 6.x.x и на iPhone

Публикувано

Браво на мен, въобще не съм и видял....

Публикувано

Не съм забелязал в предишните версии да има но днес ми направи впечатление, че може да триеш песни директно от мюзик.апп със скролване на песента наляво излиза таб делийт.

Публикувано

От 3.х.х :tooth:

@Grievous, не намирам Share Widget.

Функцията е 5 only ;)

Публикувано

Аз съм с 5-ца, но и при мен я няма тази функция...

Публикувано

iOS 5 бре :)

Публикувано

ахахаха е как 5 онли, нали я ползвах на 6 :D Нещо не рабрах тук. Както и да е, мислех си колко ще е яко от спотлайт да постваш. Пишеш си каквото искаш и от долу да ти изскачат гугъл сърч, уики, фб пост и туит. Ще видим, явно за сега няма начин за бърз ъпдейт на статус.

Да добавя към първия си пост - IMO също не работи. Игрите крашват, когато споделят резултата от последната игра с game center. Темпъл рън 2 насича и не става за игра.

Публикувано

Аз съм с 6.1.2 и има функцията, каква 5-ца, к'ви 5 лева? :D

a4u4y2az.jpg

2aqereju.jpg

Публикувано

Представиха интеграцията на Twitter в iOS 5, в iOS 6 интегрираха и фейсбук. ;)

Публикувано

Петица устройство. Вие к'во си мислехте , iOS5??? Еми "хахахаха".

Публикувано

Пак да питам. Някой ако използва широк тапет може ли да потвърди, че тапета крашва лока или крашовете нямат връзка с видът тапет!?

Ако изпращате крашове на системата до хакерите, ще осигурите евентуално по - лесен джейл ....

Както и да го чета не виждам смисъл в това ти мнение, никак дори.

Джейл и то добър ще има, ако някой бутне експлойта на Гошо и той ни сбере приложение. 2 файла с крашовете не правят джейла, няма как.

Публикувано

Извинявай, на колко сангрии си? Минава ли ти през ум колко хора се трудят, за да може лицето xyz да открие "дупка" и да я приложи??? Аз, съм iPhone юзър от 2007-ма, активно в играта с джейла от 2009-та, така че, не ми казвай кое има смисъл и кое не.

Публикувано

Твоето изречение "прелива" от смисъл а като гледам знаеш нещо повече от нас и половината свят! Ще споделиш ли?! За джейла говоря ;)

Публикувано
Извинявай, на колко сангрии си? Минава ли ти през ум колко хора се трудят....

В никакъв случай не ти подценявам знанията, ако си останал с подобно впечатление, но не съм виждал нещо по-добро от тези на geohot, така че силно ме съмнява мойте и твоите крашовете да ми направят джейла.

Публикувано
  • Автор

Коментари свързани с джейл или друго ще бъдат премахнати!

Публикувано

Петица устройство. Вие к'во си мислехте , iOS5??? Еми "хахахаха".

Можеш ли да споделиш скрийншот с share widget на iOS 7 .. нещо май не ти се получи шегата няколко поста по-нагоре.

В допълнение на някой от всички постове по-нагоре. Относно лейърите (мърдащите икони, тапета и други системни менюта) може да се изключи от settings, general, accessibility и вкл. reduce motion. Всичко стана с една идея по-пъргаво и когато отворя 3rd party app приложението не се "намества" на екрана.

Публикувано

Мерси за "жокера" :smile:

П.П. Хич не е шега. Grievous ти е постнал шот от петица(устройство!).

П.П.2 iPhoneman, аз не приемам нищо лично, споко. За някакви пластмаси и тенеке иде реч, все пак. Два рипорта не правят джейл? А, си представи, че не са два, а стотици хиляди и един от тях съдържа ключа от бараката?! За Джордж Хоц съм съгласен - не може да има друго мнение, момчето кърти. Лично аз, съм признал че е най - големият до сега.

Публикувано

А може ли всяка следваща бета да се ъпдейтва върху предишна без да се ресторва?

Sent from my iPhone(6.1.3) not jailbroken using Tapatalk 2!

Публикувано
  • Автор

Няма логика да не може.

Публикувано

Не разбирам какво го дъвчите този Share widget от 2 страници насам... Имаше го в iOS 5/6, сега са го махнали. Няма значение какво ти е устройството.

Публикувано

Махнали са и гласовите записи, защо?

Sent from my iPhone(6.1.3) not jailbroken using Tapatalk 2!

Публикувано

Относно лейърите (мърдащите икони, тапета и други системни менюта) може да се изключи от settings, general, accessibility и вкл. reduce motion.

Пробвах за пробата, много бъгаво и не движи коректно, но мерси, не знаех за тази опция.

Все пак мен ме интересува широкият тапет, поне за момента ще го ползвам и не знам защо най-вече при него ми крашва лока.

Та бих искал да знам дали е нещо нормално, ако и друг го използва.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.