Публикувано Септември 13, 201312 гд Опция за спиране на 3G няма още от iOS6, но според зависи от оператора и/или LTE.
Публикувано Септември 13, 201312 гд При мен пък спря да работи от бета 6 още VPN-а. Сега съм с GM и пак ми показва това.? Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 13, 201312 гд Опция за спиране на 3G няма още от iOS6, но според зависи от оператора и/или LTE. Нещо си се объркал
Публикувано Септември 13, 201312 гд Колегата може да е гледал шотове в интернет, където няма опция за 3G. Няма връзка с iOS, а с карриер ъпдейта на телефона, което идва от оператора, а не от OS. Ако оператора му ъпдейтне за LTE той вероятно няма да има опция за спиране на 3G, дори и СБсеттингс му изчезваше опцията след ъпдейта, ако има Jailbreak примерно. И не, при много iPhone няма тази опция, но България мисля в момента не е засегната, ако колегата е на български оператор.
Публикувано Септември 13, 201312 гд Я дай пример с няколко оператора, при които не може да се спре 3G на iOS 6 (па и на 7)
Публикувано Септември 13, 201312 гд Теле2 Швеция не може. Още някой, нещо? Това, че вие не сте виждали, не значи че няма. Радвахте се на дата тогъл-а в iOS4, но ат&т телефоните нямаха такава "екстра" ако се ползват с оригиналната карта.
Публикувано Септември 13, 201312 гд Четох някъде по Епъл тех-сайтовете, че Тим Кук е изпратил имейл до служителите на Епъл по магазините, обяснявайки някои неща относно 5s/c, сред които това, че iWork/iLife програмите ще бъдат безплатни само за новозакупени устройства. Изнамерих и линк: http://www.macrumors...7-to-employees/ И по-точно: "iOS 7 will ship with iTunes Radio, our free Internet radio service, and we are making our mobile iLife and iWork apps available as free downloads for anyone who buys a new iOS device so they can do amazing things with their photos, videos, documents, spreadsheets and presentations." Редактирано Септември 13, 201312 гд от DreamcatcheR
Публикувано Септември 13, 201312 гд Сега като прегледах презентацията на ново точно това казва да им се не види. Само за нови устройства, всички останали да го духат, много тъпо започват да си променят политиката към потребителите със по-стари устройства. Догодина сигурно ще искат и пари за iOS8 освен ако не си с най-новия iPhone. ПП. Откакто качих на iOS7, О!Думи не ми разпознава акаунта и ме изписва като гост от 1-во ниво. При вас така ли е? Странно, че ме логва в game center, но не ми ъпдейтва акаунта в играта.
Публикувано Септември 13, 201312 гд А ако новото устройство е iPhone 5? Закупен след 20.09 (iOs7), пак ли важи същото условие? Каква е разликата между моето устройство, закупено преди година и инсталиран iOs7 и новото такова? Вероятно нещо не сме разбрали, не може да е точно така. Има още няколко дена и ще разберем много точно.
Публикувано Септември 13, 201312 гд А бе хора направо ме убивате - значи всяка година давате по няколкостотин долара/лева/евра за нов айфон за да сте "модерни", а за едни 20 долара, с които ще си имате iWorks завинаги започвате едни дискусии....
Публикувано Септември 13, 201312 гд Проблемът не е там. Аз ще имам и iWork и iPhone 5S, но е важен критерия по който ще определят, кой "модерен" ще има и кой не.
Публикувано Септември 13, 201312 гд Доколкото се разбира ще е датата на активиране на продукта. След 01.09.13 всички ще го имат. "....are free on the App Store for qualifying iOS 7 compatible devices activated as of September 1, 2013" iPhone 4 + iPod 5 16GB + iPod 5 32GB и 64GB iPad 2 iPad retina iPad mini
Публикувано Септември 13, 201312 гд Някой пробвал ли е на ipod 4g и ще върви ли въобще. Редактирано Септември 13, 201312 гд от Cvetelin Kostadinov
Публикувано Септември 14, 201312 гд Интересно ако си купиш новия айпад след един месец като го представят, активираш го и изтеглиш безплатно офиса и айлайф и ги добавиш към акаунта си, кое би те спряло да ги инсталираш и на стария си телефон. Ако има сепариране на устройствата, всичко ще започне да изглежда като майкрософтската политика към потребителите. Ако не, е тъпо - всяко ново устройство ще ти носи безплатно двата пакета. На мен ми е все тая - аз вече ги имам. Сигурно не са се изразили като хората.
Публикувано Септември 14, 201312 гд Айде без цитати! Аз съм на ЕЕ UK LTE оператор и си имам опция за изключване както на 3G така и на LTE
Публикувано Септември 14, 201312 гд Golden master официална версия ли се води, след като е за разработчици?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.