Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Аз да попитам, вярно ли е, че няма опция за спиране на 3G-то ?

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

y5ubury4.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Публикувано

Опция за спиране на 3G няма още от iOS6, но според зависи от оператора и/или LTE.

Публикувано

Ко речи?!

Публикувано

При мен пък спря да работи от бета 6 още VPN-а. Сега съм с GM и пак ми показва това.?

ba4a4a3u.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Опция за спиране на 3G няма още от iOS6, но според зависи от оператора и/или LTE.

Нещо си се объркал

Публикувано

Никак дори.

Публикувано

Има такава опция,естествено!!!

Публикувано

Колегата може да е гледал шотове в интернет, където няма опция за 3G. Няма връзка с iOS, а с карриер ъпдейта на телефона, което идва от оператора, а не от OS.

Ако оператора му ъпдейтне за LTE той вероятно няма да има опция за спиране на 3G, дори и СБсеттингс му изчезваше опцията след ъпдейта, ако има Jailbreak примерно.

И не, при много iPhone няма тази опция, но България мисля в момента не е засегната, ако колегата е на български оператор.

Публикувано

Я дай пример с няколко оператора, при които не може да се спре 3G на iOS 6 (па и на 7) ;)

Публикувано

В Зимбабве:)

Публикувано

Теле2 Швеция не може. Още някой, нещо? Това, че вие не сте виждали, не значи че няма. Радвахте се на дата тогъл-а в iOS4, но ат&т телефоните нямаха такава "екстра" ако се ползват с оригиналната карта.

Публикувано

Четох някъде по Епъл тех-сайтовете, че Тим Кук е изпратил имейл до служителите на Епъл по магазините, обяснявайки някои неща относно 5s/c, сред които това, че iWork/iLife програмите ще бъдат безплатни само за новозакупени устройства.

Изнамерих и линк: http://www.macrumors...7-to-employees/

И по-точно:

"iOS 7 will ship with iTunes Radio, our free Internet radio service, and we are making our mobile iLife and iWork apps available as free downloads for anyone who buys a new iOS device so they can do amazing things with their photos, videos, documents, spreadsheets and presentations."

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

Сега като прегледах презентацията на ново точно това казва да им се не види. Само за нови устройства, всички останали да го духат, много тъпо започват да си променят политиката към потребителите със по-стари устройства. Догодина сигурно ще искат и пари за iOS8 освен ако не си с най-новия iPhone.

ПП. Откакто качих на iOS7, О!Думи не ми разпознава акаунта и ме изписва като гост от 1-во ниво. При вас така ли е? Странно, че ме логва в game center, но не ми ъпдейтва акаунта в играта. :mad:

Публикувано

А ако новото устройство е iPhone 5? Закупен след 20.09 (iOs7), пак ли важи същото условие? Каква е разликата между моето устройство, закупено преди година и инсталиран iOs7 и новото такова? Вероятно нещо не сме разбрали, не може да е точно така. Има още няколко дена и ще разберем много точно.

Публикувано

А бе хора направо ме убивате - значи всяка година давате по няколкостотин долара/лева/евра за нов айфон за да сте "модерни", а за едни 20 долара, с които ще си имате iWorks завинаги започвате едни дискусии.... ;)

Публикувано

Обаче с iWork не си модерен.

Публикувано

Ми кажи го на Тим Кук ;)

Публикувано

Проблемът не е там. Аз ще имам и iWork и iPhone 5S, но е важен критерия по който ще определят, кой "модерен" ще има и кой не.

Публикувано

Доколкото се разбира ще е датата на активиране на продукта. След 01.09.13 всички ще го имат.

"....are free on the App Store for qualifying iOS 7 compatible devices activated as of September 1, 2013"

iPhone 4 +

iPod 5 16GB + iPod 5 32GB и 64GB

iPad 2

iPad retina

iPad mini

Публикувано

Някой пробвал ли е на ipod 4g и ще върви ли въобще.

Редактирано от Cvetelin Kostadinov

Публикувано

iOS 7 не се поддържа от iPod touch 4.

Публикувано

Интересно ако си купиш новия айпад след един месец като го представят, активираш го и изтеглиш безплатно офиса и айлайф и ги добавиш към акаунта си, кое би те спряло да ги инсталираш и на стария си телефон.

Ако има сепариране на устройствата, всичко ще започне да изглежда като майкрософтската политика към потребителите. Ако не, е тъпо - всяко ново устройство ще ти носи безплатно двата пакета.

На мен ми е все тая - аз вече ги имам. Сигурно не са се изразили като хората.

Публикувано

Айде без цитати!

Аз съм на ЕЕ UK LTE оператор и си имам опция за изключване както на 3G така и на LTE

Публикувано

Golden master официална версия ли се води, след като е за разработчици?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.