Публикувано Септември 18, 201312 гд Има ли някой услужлив съфорумец да изброи какво губим ако не ъпдейтнем към iOS7? Като цяло "дизайна" ,прочети changelog-a на 7-цата Аз бих ги прежалил тия работи за пъргавината на 6.1.3 Не знам дали е подобрен perfomance,аз помолих за съвет,ама е все още рано за такава информация
Публикувано Септември 18, 201312 гд Аз съм с 5sc с вече е ъпдейтнат на iOS 7.2.3 и всичко е наред. Има и джейл брейк за него, така че не се притеснявайте. Айде малко по-сериозно с въпросите някой няма ли iPhone 5s/5c - все още не е започнала продажбата им по магазините.
Публикувано Септември 18, 201312 гд И аз току що свалих новият iTunes от сайта им.В момента съм с бета 6 на iOS 7,като дам Check for update ми изписва се съм си с най-новата версия,а аз искам да кача официалната.Какво трябва да направя в случая? Благодаря!
Публикувано Септември 18, 201312 гд Готови сте - http://bgiphone.com/topic/25468-ios-7-download-links/
Публикувано Септември 18, 201312 гд Да закачиш тела с Туньо и да му дадеш чист рестор! Съветвам те да изчакаш до утре поне и тогава да извършиш манипулацията.
Публикувано Септември 18, 201312 гд Като цяло "дизайна" ,прочети changelog-a на 7-цата Аз бих ги прежалил тия работи за пъргавината на 6.1.3 Не знам дали е подобрен perfomance,аз помолих за съвет,ама е все още рано за такава информация Стига с тоя "perfomance"
Публикувано Септември 18, 201312 гд Kaкво губиш ако останеш на ios 6, можеш да видиш на сайта на Епъл. А и тази тема тук - 40 страници малко ли материал е? Имах предвид да ми обясниш технически. Батинка сладурест мамин златен, знам че поемаш от батковците да храниш с с лопатата новобранците свежи. Понеже те гледам един такъв грамотен техничар, може ли да не ме пращаш на сайта на Apple да чета чейнджлога на iOS, ами да ми го обясниш на прост език? Тва щото си много deep? Редактирано Септември 18, 201312 гд от Pe6o666
Публикувано Септември 18, 201312 гд Е на всякъде чета че между 7 и гм няма разлика. Защо ми е тогава да ъпдейтвам ?
Публикувано Септември 18, 201312 гд Добре де , за да премина към iOS 7 единствения начин само чрез рестор през iTunes ли е ? На телефона ми няма ли да се появи опция за ъпдейт ?
Публикувано Септември 18, 201312 гд Влез където ти е версията на софтуера и ще видиш новата версия. Теглиш и тя се инсталира. Имай предвид, че в момента има сериозно натоварване на сървърите.
Публикувано Септември 18, 201312 гд Добре де, как да ви се обясни, че в момента цял свят ъпдейтва и е нормално да излизат грешки, и да не може да ъпдейтнете ОТА и т.н. Търпение малко
Публикувано Септември 18, 201312 гд Аз просто питам за да знам как стоят нещата, сега не смятам да ъпдейтвам, просто да си знам дали ще мога и през телефона както досега или само iTunes, но разбрах ясно
Публикувано Септември 18, 201312 гд Запазете shsh за 6.1.3 и 6.1.4 със tinyumbrella 6.00.14!!! Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 18, 201312 гд За всеки случай!!! Споменаха за даунгрейд в Туитър! Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 18, 201312 гд Естествено Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 18, 201312 гд Добре де, как да ви се обясни, че в момента цял свят ъпдейтва и е нормално да излизат грешки, и да не може да ъпдейтнете ОТА и т.н. Търпение малко Аз се затруднявам да го разбера. Може ли да ми разясниш, че явно си от просветените? Питайте арм11 да ви обясни за лоудбалансинга на уебсървърите. Що и как и кое е нормално. Да имаш 150 милиарда долара кеш и да не знаеш как да пуснеш няколко уебсървъра да поемат натоварването. Тези неща арм11 ги поназнайва и сега ще ми затрият поста. Редактирано Септември 18, 201312 гд от JVV
Публикувано Септември 18, 201312 гд Заяждаш ли се или наистина не разбираш какво значи, че "Цял свят ъпдейтва в момента и сървърите са натоварени" ?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.