Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Има ли някой услужлив съфорумец да изброи какво губим ако не ъпдейтнем към iOS7?

Като цяло "дизайна" :D ,прочети changelog-a на 7-цата :) Аз бих ги прежалил тия работи за пъргавината на 6.1.3 :) Не знам дали е подобрен perfomance,аз помолих за съвет,ама е все още рано за такава информация :)
  • Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Аз съм с 5sc с вече е ъпдейтнат на iOS 7.2.3 и всичко е наред. Има и джейл брейк за него, така че не се притеснявайте. :D

Айде малко по-сериозно с въпросите някой няма ли iPhone 5s/5c - все още не е започнала продажбата им по магазините.

Публикувано

И аз току що свалих новият iTunes от сайта им.В момента съм с бета 6 на iOS 7,като дам Check for update ми изписва се съм си с най-новата версия,а аз искам да кача официалната.Какво трябва да направя в случая? Благодаря!

Публикувано

Стига с тоя "perfomance"...

Публикувано

wabbittPG ти сериозно ли? Не четеш ли темата въобще?

Публикувано

Да закачиш тела с Туньо и да му дадеш чист рестор! Съветвам те да изчакаш до утре поне и тогава да извършиш манипулацията.

Публикувано

Като цяло "дизайна" :biggrin: ,прочети changelog-a на 7-цата :smile: Аз бих ги прежалил тия работи за пъргавината на 6.1.3 :smile: Не знам дали е подобрен perfomance,аз помолих за съвет,ама е все още рано за такава информация :smile:

Стига с тоя "perfomance"

Публикувано
Kaкво губиш ако останеш на ios 6, можеш да видиш на сайта на Епъл. А и тази тема тук - 40 страници малко ли материал е?

Имах предвид да ми обясниш технически.

Батинка сладурест мамин златен, знам че поемаш от батковците да храниш с с лопатата новобранците свежи.

Понеже те гледам един такъв грамотен техничар, може ли да не ме пращаш на сайта на Apple да чета чейнджлога на iOS, ами да ми го обясниш на прост език? Тва щото си много deep?

Редактирано от Pe6o666

Публикувано

Е на всякъде чета че между 7 и гм няма разлика. Защо ми е тогава да ъпдейтвам ?

Публикувано

Вече не е бета;)Заключвайте темата!

Публикувано

Спазвайте добрия тон моля!!!

Публикувано

Добре де , за да премина към iOS 7 единствения начин само чрез рестор през iTunes ли е ? На телефона ми няма ли да се появи опция за ъпдейт ?

Публикувано

Влез където ти е версията на софтуера и ще видиш новата версия. Теглиш и тя се инсталира. Имай предвид, че в момента има сериозно натоварване на сървърите.

Публикувано

Добре де, как да ви се обясни, че в момента цял свят ъпдейтва и е нормално да излизат грешки, и да не може да ъпдейтнете ОТА и т.н.

Търпение малко :)

Публикувано

Няма как да се обясни и още 30 пъти да го обясним ;)

Публикувано

Аз просто питам за да знам как стоят нещата, сега не смятам да ъпдейтвам, просто да си знам дали ще мога и през телефона както досега или само iTunes, но разбрах ясно :)

Публикувано

Запазете shsh за 6.1.3 и 6.1.4 със tinyumbrella 6.00.14!!!

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

Публикувано

За всеки случай!!! Споменаха за даунгрейд в Туитър!

Публикувано

Това за на който му трябва нали?!

Публикувано

Естествено :)

Публикувано

Добре де, как да ви се обясни, че в момента цял свят ъпдейтва и е нормално да излизат грешки, и да не може да ъпдейтнете ОТА и т.н.

Търпение малко :smile:

Аз се затруднявам да го разбера. Може ли да ми разясниш, че явно си от просветените?

Питайте арм11 да ви обясни за лоудбалансинга на уебсървърите. Що и как и кое е нормално.

Да имаш 150 милиарда долара кеш и да не знаеш как да пуснеш няколко уебсървъра да поемат натоварването.

Тези неща арм11 ги поназнайва и сега ще ми затрият поста.

Редактирано от JVV

Публикувано

Заяждаш ли се или наистина не разбираш какво значи, че "Цял свят ъпдейтва в момента и сървърите са натоварени" ?

Публикувано

Мда…темата се "разви" в твърде очаквана посока :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.