Публикувано Септември 18, 201312 гд Няма как да се обясни и още 30 пъти да го обясним Ти кой беше, че тръгна и да обясняваш на простолюдието?
Публикувано Септември 18, 201312 гд Теглете си двамата още сега по една майна и ни спестете десетките постове преди да стигнете до нея.
Публикувано Септември 18, 201312 гд Бързината на 4s-ка е зашеметяваща - или е по-бърза от 6.1.3 или е на нейното ниво ! Ще заредя телефона и ще видя как се държи батерията и евентуално утре по това време ще мога да дам моята гледна точка за тоя ъпдейт
Публикувано Септември 18, 201312 гд Ако някой с 4ка ъпдейтва нека сподели мнение как се държи телефона Редактирано Септември 18, 201312 гд от peppu
Публикувано Септември 18, 201312 гд Нещо при активацията удрям на камък -ни през Туньо, ни през телефона...
Публикувано Септември 18, 201312 гд Значи не е само при мен. Ще активираме утре ако не стане до края на мачовете.
Публикувано Септември 18, 201312 гд Вече написах, ама айде и тук. Бъдете настоятелни с активацията или който не бърза, утре направо.
Публикувано Септември 18, 201312 гд От няколко часа съм с iOS7. Активирах и двата iPhone-a от раз. Като цяло много ми харесва и интерфейса е така направен, че изглежда доста по-бърз от iOS6. Има някои неща, които дразнят, например буквите на клавиатурата са само големи, въпреки че Caps lock не е включен. Също папките можеше да си останат с 4х4 приложения на страница.
Публикувано Септември 18, 201312 гд Някой намери ли начин за iTunes Radio? И някой има ли проблем с iPad да открие новия ъпдейт? ПС. Дава ми непрекъснато на единия телефон(5ца) "Software Update Unavailable. Software update is not available at this time. Try again later", ПРИ условие че ъпдейта ми се дръпна успешно, но явно НЕ може да го инсталира нещо..хух
Публикувано Септември 18, 201312 гд От няколко часа съм с iOS7. Активирах и двата iPhone-a от раз.Като цяло много ми харесва и интерфейса е така направен, че изглежда доста по-бърз от iOS6. Има някои неща, които дразнят, например буквите на клавиатурата са само големи, въпреки че Caps lock не е включен. Също папките можеше да си останат с 4х4 приложения на страница. Буквите винаги са били големи, просто си бил с джеил брейк Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 18, 201312 гд Здравейте, до сега бях с iOS7 бета 6 и започнах да правя рестор към 6.1.3, но накрая ми даде грешка: We could not complete your iTunes Store request, An unknown error occurred (-9810). Някой знае ли какво трябва да се направи?
Публикувано Септември 18, 201312 гд Не знам дали са сменили бейсбанда от последната бета но от както съм с GM ми се оправи обхвата в офиса където ментел бяха ужасни и сега ако не е сменен бейсбанда ще кача финалната 7 инак ще си чакам някой с иос7 да ми кацне за да видим как се държи
Публикувано Септември 18, 201312 гд Някой намери ли начин за iTunes Radio?И някой има ли проблем с iPad да открие новия ъпдейт? ПС. Дава ми непрекъснато на единия телефон(5ца) "Software Update Unavailable. Software update is not available at this time. Try again later", ПРИ условие че ъпдейта ми се дръпна успешно, но явно НЕ може да го инсталира нещо..хух Sent from my iPhone using Tapatalk - now FreeБъди по настоятелен и търпелив. При мен след половин час опити тръгна! Редактирано Септември 18, 201312 гд от Kimi
Публикувано Септември 18, 201312 гд Звукът за отключване има ли го или не пак Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 18, 201312 гд Здравейте,на мен пък не иска да ми се свърже с Itunes Store...Дава ми Could not activate Iphone
Публикувано Септември 18, 201312 гд Здравейте,на мен пък не иска да ми се свърже с Itunes Store...Дава ми Could not activate Iphone Виж пост №1420!
Публикувано Септември 18, 201312 гд Дано да е това,тръгва всичко и когато започна да активирам и в Itunes ми изписва We could not complete your Itunes Store request . The network connection was reset Редактирано Септември 18, 201312 гд от Tomi Abedinov
Публикувано Септември 18, 201312 гд Sent from my iPhone using Tapatalk - now FreeБъди по настоятелен и търпелив. При мен след половин час опити тръгна! Подобна грешка имах на моя си телефон, докато се дърпаше самия ъпдейт. На съпругата на телефона й, ъпдейта се дръпна, и по време на инсталацията изписа тази грешка, което е много странно, и сега всеки път когато натисна "Install now" и мисли мисли, и после бълва тази грешка. Нещо странно е станало. Според мен не си е дръпнало целия пакет, и сега си седи някъде и незнам как да го оправя...явно го е кеширало някъде...или знам ли Ако някой има идей, моля да сподели. Благодаря.
Публикувано Септември 18, 201312 гд Имам идеИ бол. Пий една бира и лягай. Сутринта в 7-8, хамериканците ще спят и ще активираш на спокойствие.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.