Публикувано Септември 18, 201312 гд При 4с-ката също забелязвам повишаване на бързината.Не мога да кажа дали работи по добре или по-бързо от 6.1.3,но определено системата се държи много добре и е много приятна за ползване. П.С Не знам за каква активация говорите,аз такива ядове нямах Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 18, 201312 гд Явно имам някакъв проблем с 4-ката, и с офицялната версия също крашва. Работи около 2-3 максимум 5 минути и дисплея замазва за миг целия става на хоризонтални черти и телефона се рестартира, странното е че с 6.1.3 нямаше такива проблеми. Това след ъпдейт, и след чиста инсталация същата работа...
Публикувано Септември 18, 201312 гд Имам идеИ бол. Пий една бира и лягай. Сутринта в 7-8, хамериканците ще спят и ще активираш на спокойствие. Идеята не е лоша. Само дето проблема явно НЕ е в това дали мога да дръпна ъпдейта, "той" явно вече е дръпнат, но поради някаква причина не мога да го инсталирам Когато натисна да "Install now" излиза на екрана едно "Verifying update..." и малко след това ми набива тази грешка: "Software Update Unavailable. Software update is not available at this time. Try again later.". Дали е въпрос на някаква оторизация, или просто е дръпнал "калпав" имидж, не мога да кажа с сигурност, това някой по-вещ от мен може да каже. Ако е оторизация, ще чакам, ясно е, но ако е второто, с калпавия имидж, то тогава какво е решението(без рестор и губене на контакти от телефона и т.н.). Благодаря.
Публикувано Септември 18, 201312 гд Проблема е там, че нито ми е пръв айфон, нито за пръв път инсталирам или ъпдейтвам ios, имал съм 2g, 3g, 4s а сега за добро или лошо имам 4-ка, която ако не тръгне до 1-2 дни ще се превърне в iPhone 5. Сравнително грамотен съм и до сега винаги сам съм си ъпдейтвал, джейл-вал и т.н. телефоните спънки съм срещал не веднъж, но такъв проблем не съм имал и то постоянен.
Публикувано Септември 18, 201312 гд След толкова айфони, не се ли научи да не ъпдейтваш веднага? Бързайте, пък JVV да ми обяснява за сървърите на 150 милиардната компания. Следя какво се случва от 2009-та, винаги има "олеле" и "бъгове" в първите два дни. Амарето, не може да свери ъпдейта, просто бъди търпелив.
Публикувано Септември 18, 201312 гд За поддръжка и синкване на bookmarks при бозата. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/icloud-bookmarks/ https://chrome.google.com/webstore/detail/icloud-bookmarks/fkepacicchenbjecpbpbclokcabebhah
Публикувано Септември 18, 201312 гд То го дава аутоинстал за синка, поне на мен! Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 19, 201312 гд 25pp не бачка след ъпдейта. С гм работеше И ios7 е по различна от ГМ Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Редактирано Септември 19, 201312 гд от tozarat
Публикувано Септември 19, 201312 гд С iphone 5 от мтел съм-Заключен е.Ако сложа ios7 ще остане ли заключен
Публикувано Септември 19, 201312 гд Но ще работи нормално както до сега ако го ползваш с карта на М-Тел.
Публикувано Септември 19, 201312 гд За клавиатурата, явно с новия интерфейс на 7-цата повече ми се набива на очи заради контраста. Не съм джейлвал от iPhone 4 насам. Редактирано Септември 19, 201312 гд от Anton
Публикувано Септември 19, 201312 гд аз с карта на мтел си го ползвам но е джейлнат..ако сега кача новия софтуер 7..ще мога ли да говоря с карта на мтел?
Публикувано Септември 19, 201312 гд Някой да има проблем с Phone, по точно бавно реагиране след натискане да набира някой?
Публикувано Септември 19, 201312 гд Ъпдейта на facebook и twitter? Много странно, аз нямам излезли ъпдейти за тях и си изглеждат като в iOS6.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.