Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

При 4с-ката също забелязвам повишаване на бързината.Не мога да кажа дали работи по добре или по-бързо от 6.1.3,но определено системата се държи много добре и е много приятна за ползване.

П.С Не знам за каква активация говорите,аз такива ядове нямах :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Явно имам някакъв проблем с 4-ката, и с офицялната версия също крашва. Работи около 2-3 максимум 5 минути и дисплея замазва за миг целия става на хоризонтални черти и телефона се рестартира, странното е че с 6.1.3 нямаше такива проблеми. Това след ъпдейт, и след чиста инсталация същата работа...

Публикувано

Аз нещо говорих оня ден, ама кой да слуша...

Публикувано

Имам идеИ бол. Пий една бира и лягай. Сутринта в 7-8, хамериканците ще спят и ще активираш на спокойствие.

Идеята не е лоша.

Само дето проблема явно НЕ е в това дали мога да дръпна ъпдейта, "той" явно вече е дръпнат, но поради някаква причина не мога да го инсталирам :( Когато натисна да "Install now" излиза на екрана едно "Verifying update..." и малко след това ми набива тази грешка: "Software Update Unavailable. Software update is not available at this time. Try again later.". Дали е въпрос на някаква оторизация, или просто е дръпнал "калпав" имидж, не мога да кажа с сигурност, това някой по-вещ от мен може да каже. Ако е оторизация, ще чакам, ясно е, но ако е второто, с калпавия имидж, то тогава какво е решението(без рестор и губене на контакти от телефона и т.н.).

Благодаря.

Публикувано

Проблема е там, че нито ми е пръв айфон, нито за пръв път инсталирам или ъпдейтвам ios, имал съм 2g, 3g, 4s а сега за добро или лошо имам 4-ка, която ако не тръгне до 1-2 дни ще се превърне в iPhone 5. Сравнително грамотен съм и до сега винаги сам съм си ъпдейтвал, джейл-вал и т.н. телефоните спънки съм срещал не веднъж, но такъв проблем не съм имал и то постоянен.

Публикувано

След толкова айфони, не се ли научи да не ъпдейтваш веднага? Бързайте, пък JVV да ми обяснява за сървърите на 150 милиардната компания. Следя какво се случва от 2009-та, винаги има "олеле" и "бъгове" в първите два дни.

Амарето, не може да свери ъпдейта, просто бъди търпелив.

Публикувано
Публикувано

То го дава аутоинстал за синка, поне на мен!

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

Публикувано

При мен на IPad 3 казва че новата е 6.1.3….

Публикувано

Късметлия си :tooth:

Публикувано

25pp не бачка след ъпдейта. С гм работеше

И ios7 е по различна от ГМ

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Редактирано от tozarat

Публикувано

С iphone 5 от мтел съм-Заключен е.Ако сложа ios7 ще остане ли заключен :(

Публикувано

ДА. :(

ДА. :(

Публикувано

Ти как мислиш.

Публикувано

Но ще работи нормално както до сега ако го ползваш с карта на М-Тел.

Публикувано

За клавиатурата, явно с новия интерфейс на 7-цата повече ми се набива на очи заради контраста. Не съм джейлвал от iPhone 4 насам.

Редактирано от Anton

Публикувано

аз с карта на мтел си го ползвам но е джейлнат..ако сега кача новия софтуер 7..ще мога ли да говоря с карта на мтел?

Публикувано

Да!

Публикувано

Ще можеш.

Публикувано

Но, на този етап няма да имаш джейл!

Публикувано

Знам,благодаря

Публикувано

При мен работи.25pp,ios7.???

Публикувано

Някой да има проблем с Phone, по точно бавно реагиране след натискане да набира някой?

Публикувано

Ъпдейта на facebook и twitter? Много странно, аз нямам излезли ъпдейти за тях и си изглеждат като в iOS6.

Публикувано

Супер е!!!!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.