Публикувано Септември 19, 201312 гд Като сложиш пръст на приложението което искаш да затвориш, просто го плъзни на горе (up).
Публикувано Септември 19, 201312 гд Ето как да направите папка в папката за iOS7! Пробвах го, бачка си безотказно.. Нещо не мога да го направя :S
Публикувано Септември 20, 201312 гд Става със сигурност преди малко го пробвах на iPhone 4 за 4s и 5 незнам нямам под ръка става въпрос за папка в папка става номера по горе описан Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Редактирано Септември 20, 201312 гд от cecur
Публикувано Септември 20, 201312 гд Новия тюнс иска задължително да изключиш Find My Iphone на телефона при рестор!Застраховка при кражба?
Публикувано Септември 20, 201312 гд Щом казваш. П.П. Може и аз да съм в грешка, че е от бета1, но 100% го имаше на бетите. Редактирано Септември 20, 201312 гд от x3mbiker
Публикувано Септември 20, 201312 гд Вече две оплаквания за бавен, муден, лагав iPhone 5 iOS7 след ъпдейт, от 6.1.4. Не иска да набира, не може да затвори разговор по половин минута и няколко десетки натискания на END. Единия телефон е ресторнат след ъпдейта, проблемът продължава. Ще му направя такъв и от DFU . Само да вмъкна, че аз минах през всички бети, сега съм с GM, и телефонът е пушка, нямам никакви оплаквания. Бърз, батерията държи повече от прилично. На сина ми 5-цата също е без проблеми. Единия от гореспоменатите е на жена ми, другият на един приятел.
Публикувано Септември 20, 201312 гд Има ли възможност за downgrade, на тоя етап. Поздрави Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 20, 201312 гд Имам някакъв спомен, че в iOS 7 браузването беше направено по-лесно с жестове (може и да бъркам, че е било за Сафари...). При мен обаче няма такова нещо. Browse-вам страници в Сафари, но swipe-ване надясно не предизвиква никаква реакция. Нито swipe-ване наляво. Тъй като вече Сафари е full screen трябва да върна леко нагоре в страницата, за да се появи контролната лента с back бутона. Някой да осветли "спомените" ми от WWDC или да сподели неговия опит?
Публикувано Септември 20, 201312 гд chayanne, благодаря. Явно проблема е бил в моите пръсти (или кебапчета ). Не съм swipe-вал от края на екрана и затова не е ставало. Сега започвам жеста от ръба на телефона и си работи. Иначе да ви споделя една бърза новина. Открит е бъг, чрез който с помощта на Control Center може да се избегне заключен с pass code телефон. По този начин достъп се получава само до някои приложения като Twitter, Photos, Contacts, Mail. Допълнително условие е, че те трябва да са били отворени на телефона преди да бъде заключен. Ето как работи: Отваряте control center от заключения екран. От там може да отворите Clock app без необходимост от въвеждане на pass code. Задържате power бутона и избирате Cancel като бързо след това трябва да направите двойното натискане на home бутона, като задържите малко при втория клик. Въпреки че процедурата изглежда лесна за следване е трудно да се получи от всеки път. Аз успях да го направя първите 2-3 опита, но след това докато експериментирах не ми се получаваше толкова лесно. Източник
Публикувано Септември 20, 201312 гд Здравейте! Може ли някой да каже ,вече на официалната версия на iOS7 от къде се настройва ВРЕМЕТО в падащото меню защото аз не го намирам ??? Благодаря!
Публикувано Септември 20, 201312 гд В Settings, Privacy, Location Services трябва да разрешиш Weather app.
Публикувано Септември 20, 201312 гд Мисля,че не долови правилно въпроса ми колега ) Имам предвид настройка в падащото меню на нотификациите да показва времето както в 6.х.х !!
Публикувано Септември 20, 201312 гд Проблема е при теб — на iPhone 4S и iPad3 няма грижи. Гледам че имаш точно моя модел айпад. Как се държи, при мен като искам да сменя тапета чакам по 10 секунди, като натисна клавиатурата да ми вади числата също имам лаг 1-2сек. При минимизиране с жест на приложение също ми е дървено някак отзад тапета примигва. (определено 4с-ката ми е както трябва но айпада се усеща че не е същото?)
Публикувано Септември 20, 201312 гд Нещо което не съм виждал и инсталирал до сега. Който знае да сподели.
Публикувано Септември 20, 201312 гд Това с разговорите го имам от бета1. Ако не се лъжа и на 6.1.4 го правеше тоя номер. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 20, 201312 гд Vimeo и Flikr също Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 20, 201312 гд За да решите проблема с бъга при заключен телефон и контрол центъра, го изключете за лок скрийна.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.