Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Като сложиш пръст на приложението което искаш да затвориш, просто го плъзни на горе (up).

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Ето как да направите папка в папката за iOS7!

Пробвах го, бачка си безотказно.. :nosepick:

Нещо не мога да го направя :S

Публикувано

Става със сигурност преди малко го пробвах на iPhone 4 за 4s и 5 незнам нямам под ръка става въпрос за папка в папка става номера по горе описан

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Редактирано от cecur

Публикувано

Новия тюнс иска задължително да изключиш Find My Iphone на телефона при рестор!Застраховка при кражба?

Публикувано

Още от бета 1 и стария тюнс го има. Иначе да, застраховка е.

Публикувано

Нямаше го на бета 1 и стария iTunes.

Публикувано

Щом казваш. :)

П.П. Може и аз да съм в грешка, че е от бета1, но 100% го имаше на бетите.

Редактирано от x3mbiker

Публикувано

На GM го нямаше при мен!

Публикувано

Вече две оплаквания за бавен, муден, лагав iPhone 5 iOS7 след ъпдейт, от 6.1.4. Не иска да набира, не може да затвори разговор по половин минута и няколко десетки натискания на END. Единия телефон е ресторнат след ъпдейта, проблемът продължава. Ще му направя такъв и от DFU .

Само да вмъкна, че аз минах през всички бети, сега съм с GM, и телефонът е пушка, нямам никакви оплаквания. Бърз, батерията държи повече от прилично. На сина ми 5-цата също е без проблеми. Единия от гореспоменатите е на жена ми, другият на един приятел.

Публикувано

Има ли възможност за downgrade, на тоя етап. Поздрави

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Имам някакъв спомен, че в iOS 7 браузването беше направено по-лесно с жестове (може и да бъркам, че е било за Сафари...). При мен обаче няма такова нещо. Browse-вам страници в Сафари, но swipe-ване надясно не предизвиква никаква реакция. Нито swipe-ване наляво. Тъй като вече Сафари е full screen трябва да върна леко нагоре в страницата, за да се появи контролната лента с back бутона.

Някой да осветли "спомените" ми от WWDC или да сподели неговия опит?

Публикувано

Проблема е при теб — на iPhone 4S и iPad3 няма грижи.

Публикувано

chayanne, благодаря. Явно проблема е бил в моите пръсти (или кебапчета :)). Не съм swipe-вал от края на екрана и затова не е ставало. Сега започвам жеста от ръба на телефона и си работи. :)

Иначе да ви споделя една бърза новина. Открит е бъг, чрез който с помощта на Control Center може да се избегне заключен с pass code телефон. :)

По този начин достъп се получава само до някои приложения като Twitter, Photos, Contacts, Mail. Допълнително условие е, че те трябва да са били отворени на телефона преди да бъде заключен. Ето как работи:

Отваряте control center от заключения екран. От там може да отворите Clock app без необходимост от въвеждане на pass code. Задържате power бутона и избирате Cancel като бързо след това трябва да направите двойното натискане на home бутона, като задържите малко при втория клик. Въпреки че процедурата изглежда лесна за следване е трудно да се получи от всеки път. Аз успях да го направя първите 2-3 опита, но след това докато експериментирах не ми се получаваше толкова лесно.

Източник

Публикувано

Здравейте! Може ли някой да каже ,вече на официалната версия на iOS7 от къде се настройва ВРЕМЕТО в падащото меню защото аз не го намирам ??? Благодаря!

Публикувано

В Settings, Privacy, Location Services трябва да разрешиш Weather app.

Публикувано

Мисля,че не долови правилно въпроса ми колега :)) Имам предвид настройка в падащото меню на нотификациите да показва времето както в 6.х.х !!

Публикувано

Вече е под формата на текст.

Публикувано

Аз май го долових...

Вече няма такова време като при iOS6.

Публикувано

Проблема е при теб — на iPhone 4S и iPad3 няма грижи.

Гледам че имаш точно моя модел айпад. Как се държи, при мен като искам да сменя тапета чакам по 10 секунди, като натисна клавиатурата да ми вади числата също имам лаг 1-2сек. При минимизиране с жест на приложение също ми е дървено някак отзад тапета примигва. (определено 4с-ката ми е както трябва но айпада се усеща че не е същото?)

Публикувано

Нещо което не съм виждал и инсталирал до сега. jutanaze.jpg

Който знае да сподели.

Публикувано

Това с разговорите го имам от бета1. Ако не се лъжа и на 6.1.4 го правеше тоя номер.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Баронче, сина уейбо вече е интегрирана, както фб и туийтър ;)

Публикувано

Аз понеже не съм много "социален"...

Публикувано

Vimeo и Flikr също :)

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

Публикувано

За да решите проблема с бъга при заключен телефон и контрол центъра, го изключете за лок скрийна.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.