Публикувано Септември 20, 201312 гд Спря ли бекграунд app updates, ненужни location services и т.н? Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Как си спира бекграунд app updates ?
Публикувано Септември 20, 201312 гд Значи спрял съм всичко,сега погледнах (още оная вечер) и положението при мен е много зле ... Дано разработчиците направят някое "инструментче" за сваляне на версията ...
Публикувано Септември 20, 201312 гд Рестори едва ли ще има официални. При мен е все тая. 1 ден. Но аз имам зарядни навсякъде де. Живея в град. Без режим натока. Редактирано Септември 20, 201312 гд от JVV
Публикувано Септември 20, 201312 гд Изключвай 3Gто. Така или иначе по селата е по-бавно от Edge, а мачка тройно батерията.
Публикувано Септември 20, 201312 гд Не съм от село,а от гр.Бяла Слатина и чертичките,там,както и в Плевен на 3g-то ми са догоре Явно ще се ориентирам към кейс-батериите ...
Публикувано Септември 20, 201312 гд Като гледам заглавието на темата е все още бета, явно има защо,... Чета за хора с iPad 4 да лагва, и да се замисля около 5сек. при смяна wallpaper. На моята 5-ца също има "зацпвания" на моменти. Дано реагират бързо с 7.0.1.
Публикувано Септември 20, 201312 гд Да те светна, че на нашата територия не трябва да имаш много вяра на чертичките за сървиса. А и телефонът няма как да разбере че Бяла Слатина е град. Каквото пусне оператора като сървис това е.
Публикувано Септември 20, 201312 гд Не знам вече на какво да вярвам,но в 1 съм сигурен - батерията пада с умопомрачителен темп.Сериозно обмислям скок на 5-ца...
Публикувано Септември 20, 201312 гд О не не е повярвайте ми Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro! Редактирано Септември 20, 201312 гд от simba4
Публикувано Септември 20, 201312 гд Има си разни бъгове и то повече отколкото имаше в iOS6 в началото. Явно времето не им стига да си довършат нещата. Преди 5 минути загубих обхват напълно и се върна само след рестарт. Като сменяш wallpaper, ако излезеш директно от менюто за смяна и после влезеш пак settings.app крашва. И разни други дреболии. Днес писаха, че за 5s и 5c вече има ъпдейт до 7.0.1.
Публикувано Септември 20, 201312 гд Не потреблението е различно Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 20, 201312 гд Абее малко ще поспоря по тоя въпрос. Вече два дни ми дава подобни резултати: От друга страна, не изпитвам абсолютно никакви от споменатите бъгове и проблеми с обхвати. Много съм доволен от ОС-а. От живота на батерията - не. Лошото е, че при 5S ще е почти същото. Редактирано Септември 20, 201312 гд от DreamcatcheR
Публикувано Септември 20, 201312 гд Аз от софта съм доволен (и от бетите), ама от батерията при официалния (чист ресторе без backup).... нещо не ме радва. Изключил съм system services (освен near me и frequent locations), push е пуснат на основните (viber и подобни). 3g няма как да ме накарат да спра (tunein nonstop dubstep, когато съм извън wifi, което е max час-два на ден). Имам и оплаквания от iMessages пуснато е и е активирано, но праща чисти смс-и на номера, които до вчера са ми били със син send). Изкрено мога да кажа, че батерията ми дава с 1/3 по-малко от преди (6.1). Чакам си кротко 7.0.1.
Публикувано Септември 21, 201312 гд Когато имате проблеми, които отсъстват при останалите потребители, то тези проблеми са бъгове, но на устройството ви Аз също не срещам нито един от изброените "бъгове"!
Публикувано Септември 21, 201312 гд Здравейте. Опитвам се, да направя чист рестор с iTunes, но на няколко пъти ми изписва грешка 3004.
Публикувано Септември 21, 201312 гд За сега нямам проблеми някакви с iOS7 освен че приложението за мобилно банкиране на Булбанк отказа да ми приеме пин кода и се блокира. Предполагам че е проблем на приложението.
Публикувано Септември 21, 201312 гд Преинсталирай го и ще се оправи. Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 21, 201312 гд Да при мен имаше същия проблем с приложението на булбанк, наложи се да го активирам наново през онлайн банкирането.
Публикувано Септември 21, 201312 гд Всички се оплакват,но аз пък да похваля живота на батерията. Дали си въобразявам или просто телефона е имал нужда от рестор, не знам.
Публикувано Септември 21, 201312 гд И при мен всичко е наред,батерията се държи доста добре-да не кажа по-добре от и на бетите
Публикувано Септември 21, 201312 гд Инсталация през ДФУ като нов и всичко ми работи много добре, вкл. и батерията. Даже смятам, че се държи по добре от шестицата.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.