Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

При мен iOs7 се държи много добре. Очевадната разлика е, че започна да се разбира много добре с рутера ми D-link. А се бях засилил да го сменям.

Ъпдейтна се icloud-а за има-няма минута. До сега въобще не успяваше.

Редактирано от tosco69

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Интерсно ми е тези,които имат проблеми с iOS7 правили ли са рестор или направо ъпдейт.Защото аз направих рестор без бекъп и нямам оплаквания от iOS7,батерията се държи нормално и за сега не съм намерил нещо което да не функционора нормално.

Публикувано

Аз ъпдейтнах през тел ,всичко си работи много добре няма лагове батерията също се държи добре.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Публикувано

И при мен ъпдейта беше през телефона. Още вечерта го измъчих, защото ми беше интересно. Не съм слагал бети и GM. За сега няма никакви от споменатите проблеми и не виждам разлика в батерията.

И малко :offtopic: (не можах да се сдържа):

ay5xQvY_700b_v2.jpg

Редактирано от svetliol

Публикувано

Аз направих чист рестор без никакъв бекъп. Два пъти го направих. Но батерията ми се изяжда. Всички настройки съм оправил, махнал съм излишните неща, които точат батерията без да са ми необходими. Но резултатите са плачевни + лаг и бавна работа с телефона. Батерията не е заминала, защото трлефонът ми беше гаранционно сменен преди по-малко от 6 месеца. Колко още рестора трябва да направя, че всичко да е ок, както някои отбрлязват, че в това е проблемът?

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Публикувано

Аз да попитам има ли как location service да ми дърпа от батерията, когато телефона е с изключени 3Г и wifi? Тази сутрин като се събудих стрелкичката стоеше горе до часовника и се учудих, защото по принцип не ползвам location service и той е изключен за всички приложения освен за weather. Да не би да има някаква опция, при която през определено време се обновява времето независимо дали съм включил/изключил нета?

Публикувано

Аз направих чист рестор от ГМ към 6.1.4 и след това ъпдейт към 7 без да бях качвал нищо друго, само го активирах. Не вярвам да има разлика в моя случай дали с рестор или ъпдейт е трябвало да го слагам.

Публикувано

Аз съм доволен! Никакви ядове с петицата. При това го направих ъпдейта по най-простия начин - директно от телефона, че си забравих компа в работата. Пак казвам - няма драма с батерията или с поведението на телефона :)

Редактирано от julian72

Публикувано

Аз също нямам ядове с фунционалност, като изключиш, че не можах да намеря как да откажа обаждане :). Но батерията едни 10% пада по бързичко мисля. Ъпдейтнах през телефона. Знам, че не мога да се върна обратно, но ако можех не знам дали бих ъпдейтнал пак. За мен, няма нищичко в новата ОС което да ми върши някаква смислена работа. Така или иначе пътя е само напред :).

П.С. Благодаря на колегите по горе. След 5 мин разговор с Булбанк приложението тръгна.

Редактирано от hgeorgiev

Публикувано

И аз от снощи съм с новата иос7 , на 4s - доста по-бърза е от 6 цата,като изключим малко кофти вида на иконките другото ми допада-батерията за 4 часа е паднала с 20%

Публикувано

Значи спокойно ще изкара 15-20 часа;)

Публикувано

Всичко хубаво с този control centar , включваш и изключваш wi-fi и така нататък ама не мога да разбера защо там го няма 3g -то ? Не са ли сметнали че е необходимо да си го контролираме по - бързичко :)

Публикувано

Нали трябва да се мисли за операторите, включено 3g, повече трафик за единица време ;)

Публикувано

За по-дълъг живот на батерията задължително се изключват почти всички system services в location services и най-вече frequent locations и wi-fi networking. Особено първото ползва gps-а през 10-15 минути и записва къде си бил. Полезно е за къстъмизация на резултатите в някои апликации, но точи батерията като смок.

След ъпдейта и на мен ми се прецакаха приложенията за онлайн банкиране. На булбанк се оправи с нова активация през онлайн банкирането, но на ПИБ едва ли ще е толкова лесно. Ще звъня в кол центъра да видим какво ще стане.

Публикувано

Ние пък с ДСК-то нямаме ядове :biggrin:

Това с батерията не ви ли омръзна...

Никога до сега не съм спирал нищо на телефонът-за какъв .у. ми е такъв апарат,след като ще го ползвам като Нокия 3210...

Usage - 2 часа и 12 мин. (поща почти постоянно,разговори,find my friends,tapatalk...infinity blade не съм играл)

Standby - 9 часа и 19 мин.

75% батерия.

Разлика в сравнение с 6.Х.Х. не забелязвам.

Публикувано

Браво!!!

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

Публикувано

Хм при мен сега чак забелязах проблем със снимките на контактите, каквото и да центрирам в кръгчето ,при звънене излиза в някой от краищата на дисплея,никога там където съм го сложил.

Опитах да направя чист рестор , вкарах тел в дфу и му дадох shift+restore но ми изписа iphone could not be restored because the firmware file is not compatible, свалям го вече няколко пъти но на всички дава така, някаква идея ?

Публикувано

Спри си антивирусната.

Публикувано
Тази сутрин като се събудих стрелкичката стоеше горе до часовника и се

Тази стрелкичка не е само за локейшъни. На мен ми излезе когато имах вход. обаждане което не приех а отказах със бутона ремайнд/remind/ и на мен ми влезе във апп Reminders като след няколко часа ми се появи лилава стрелка и стоя там докато не отворих remainders app.

Дано съм помогнал

П. Така ми беше на ios6. Тук може да е същото.

Редактирано от koksibg

Публикувано

BulgarianSS

Не ползвам антивирусни всички е спряно , скайп ,vnc, restart но отново показва това съобщение. Пробвах на няколко пц-та с вин7 хр няма промяна.

Хм странно май е от itunes, дадох му рестор само свали си ios7 ресторна си го и сега няма проблеми с shift+restore,вече работи.

Редактирано от londongunner

Публикувано

Да ви излизат снимките на контактите размазани при набиране от ваша или тяхна страна?

Публикувано

Като набирам снимка вече няма като получавам обаждане да снимките са някак увеличени и леко размазани.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Редактирано от londongunner

Публикувано

На булбанк се оправи с нова активация през онлайн банкирането, но на ПИБ едва ли ще е толкова лесно. Ще звъня в кол центъра да видим какво ще стане.

Приложението на ПИБ се оправя с нова инсталация и нова регистрация на цена 10 стотинки.

Поне при мен това беше решението при инсталацията на всяка бета до сега.

В момента съм с GM и проблем с батерията нямам за разлика от първите няколко бети. Но вече няколко пъти ми се случва, докато ползвам някое приложение, телефона да се изключи заради батерия, макар че на индикатора е около 10%. При включване на зарядно, телефона стартира веднага и съответно батерията е на 11-12%. Като приложенията не са някакви тежки игри... Изключвал ми е при използване на Camera, Photos, а днес и на Reminders.

Редактирано от hudson

Публикувано

Батерията ти е пътник.

Публикувано

В началото и аз си помислих така, но - не го прави всеки път и досега само на споменатите приложения. Не вярвам да имат по-голяма консумация от говорене по телефона например - издържа 3-4 минутен разговор при 1%, а и снощи разцъках една игра и си падаше нормално, не да умре изведнъж на 10%

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.