Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Прави ли ти го при използване на камера апликацията, почти сигурно е че батерията заминава!

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Здравейте имам iphone 4 със ios 6.0.1 и искам да ъпдейтна на 6.1.3 обаче в самия телефон ми дава да мина на ios 7 ако може кажете как точно да мина на 6.1.3 без да се натреса на 7 и ще загубя ли всички приложения който имам до момента.Благодаря.

Публикувано

Няма как, минаваш на 7 или стоиш там, където си. Apple не подписват 6.1.3 вече.

При ъпдейт към 7 няма да загубиш нищо от информацията на телефона.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Днес ми направи впечатление,че зареждането на телефона от както минах на iOS 7 OTA трае повече от колкото преди.Отиде ли към 97% днес изчаках около 30-40 минути отгоре да качи на 100% напълно заредена батерия.Някой да има такъв проблем?

Публикувано

Добре де, аз имам следния въпрос:

След като всички много добре знаят, че всяка версия на операционната система търпи някъква еволюция под формата на ъпдейти. Защо когато 6.1.3 беше актуалната за момента ОС, не ъпдейтвате а чакате да излезне следваща и то не ненадейно, а съвсем планово, Чак тогава започвате едни безмислени теми, как да кача това или онова ама без това и т. н. условия?

На моменти не се сдържам, защото това е от първия iPhone и продължава до днес.

Публикувано

u2e4ube7.jpg

От 10 до 6% падна по-бързичко...

Публикувано

Ако има някой, ъпдейтнал с iPhone 4 на iOS7,нека моля да сподели, как се държи телефона, има ли лаг и върви ли добре.

Публикувано

Върни назад има хиляда поста как се държи 4 на ос 7!

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

Публикувано

Моята 4ка е с iOS 7. Забавяне да има от 1 секунда, но батерията е ужасна. Снощи си легнах към 24 ч. при батерия 76%, тази сутрин в 9 батерията беше 50%. Подчертавам, че 3Г-то и location глупостите са изключени. Някакви идеи?

Публикувано

Ако има някой, ъпдейтнал с iPhone 4 на iOS7,нека моля да сподели, как се държи телефона, има ли лаг и върви ли добре.

Държи се перфектно, дори мисля, че и батерията кара повече. Единствено с quickoffice pro, имам проблем с изпращането на мейли, но се надявам скоро да има ъпдейт на апликейшъна и да се отстрани проблема.

Публикувано

Прави ми впечатление, че не отчита времената на стендбай и употреба. Дали това не се дължи на промяната на настройката за болт текст в сетингите, след която телефона прави респринг (за първи път виждам нормална апликация а не такава от Сидия) да прави такова нещо? Някой друг с такова наблюдение и възможно ли е да е от това?

Публикувано

Да, да. Същото става ако ти крашне сетингс. Респринг има и при смяна на системния език.

Публикувано

При мен се появи следния ''проблем'',на 6-та не ми даваше грешка че кабела който ползвам е фалшив.Когато инсталирах 7-та почна да ми пищи че е!Някой има ли някаква идея дали кабела наистина е фалшив или е от 7-та?

Публикувано

Със сигурност си личи, ако го поразгледаш обстойно.

Повечето неща ги знаем, но има и други, скрити екстри в седем:

http://www.redmondpie.com/top-20-hidden-ios-7-features-that-you-likely-dont-know-about/

Публикувано

На айпада уж няма отново апликация за време а дава времето в нотификейшън центъра и то във фаренхайти, и как да ги променя в целзии :)

Публикувано

Голямо предимство поне за мен е,че ОС-а си ъпдейтва сама без да те пита за пароли и т.н :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Дали?!

Публикувано

Аз съм ги изключил автоматичните ъпдейти. Понякога ъпдейт на приложение е всъщност даунгрейд. За пример mctube уж премахна опцията за сваляне на видео. AV player загуби AC3 кодеци поради лицензионни проблеми. И други...

Юпии, най-накрая Сири знае какво е времето в София! :)

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано
На айпада уж няма отново апликация за време а дава времето в нотификейшън центъра и то във фаренхайти, и как да ги променя в целзии :)

При мен си ги показва в целзий. Може би не си задал регионални настройки9aqa7ety.jpg

Sent from my iPad

Публикувано

Задай си го да е в целзий от Weather.app!

Публикувано

Че айпада има ли?

Едит: стана с регионалните, мерси

Редактирано от profusion

Публикувано

И аз търсих като гламав weather.app като на телефона ...да ама не ;)

Публикувано

NYPD ( New York Police Department) са започнали "акция" с любезно приканване чрез листовки за ъпдейт на новият iOS 7. По принцип обичам конспирациите и теориите към тях,но това доста понамирисва...и с тоя TouchID...

6587184e.jpg

Редактирано от Максим Костадинов

Публикувано

Това що не го пусна в "Смешки и вицове" ?!?

Публикувано

На 4S ъпдейтнах през телефона, върви много гладко и не виждам да има някакви проблеми засега. До сега винаги съм правил чист рестор през iTunes, но сега не ми даде и след няколко опита се отказах. Постоянно ми даваше грешка 3004. Пробвах всички хватки, които пише в нета за тази грешка, но така и не стана. В началото, ме дразнеше новият вид на иконите, но взех да им свиквам. :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.