Публикувано Септември 21, 201312 гд Прави ли ти го при използване на камера апликацията, почти сигурно е че батерията заминава! Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 21, 201312 гд Здравейте имам iphone 4 със ios 6.0.1 и искам да ъпдейтна на 6.1.3 обаче в самия телефон ми дава да мина на ios 7 ако може кажете как точно да мина на 6.1.3 без да се натреса на 7 и ще загубя ли всички приложения който имам до момента.Благодаря.
Публикувано Септември 21, 201312 гд Няма как, минаваш на 7 или стоиш там, където си. Apple не подписват 6.1.3 вече. При ъпдейт към 7 няма да загубиш нищо от информацията на телефона. Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Редактирано Септември 21, 201312 гд от SpAwN
Публикувано Септември 21, 201312 гд Днес ми направи впечатление,че зареждането на телефона от както минах на iOS 7 OTA трае повече от колкото преди.Отиде ли към 97% днес изчаках около 30-40 минути отгоре да качи на 100% напълно заредена батерия.Някой да има такъв проблем?
Публикувано Септември 21, 201312 гд Добре де, аз имам следния въпрос: След като всички много добре знаят, че всяка версия на операционната система търпи някъква еволюция под формата на ъпдейти. Защо когато 6.1.3 беше актуалната за момента ОС, не ъпдейтвате а чакате да излезне следваща и то не ненадейно, а съвсем планово, Чак тогава започвате едни безмислени теми, как да кача това или онова ама без това и т. н. условия? На моменти не се сдържам, защото това е от първия iPhone и продължава до днес.
Публикувано Септември 22, 201312 гд Ако има някой, ъпдейтнал с iPhone 4 на iOS7,нека моля да сподели, как се държи телефона, има ли лаг и върви ли добре.
Публикувано Септември 22, 201312 гд Върни назад има хиляда поста как се държи 4 на ос 7! Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 22, 201312 гд Моята 4ка е с iOS 7. Забавяне да има от 1 секунда, но батерията е ужасна. Снощи си легнах към 24 ч. при батерия 76%, тази сутрин в 9 батерията беше 50%. Подчертавам, че 3Г-то и location глупостите са изключени. Някакви идеи?
Публикувано Септември 22, 201312 гд Ако има някой, ъпдейтнал с iPhone 4 на iOS7,нека моля да сподели, как се държи телефона, има ли лаг и върви ли добре. Държи се перфектно, дори мисля, че и батерията кара повече. Единствено с quickoffice pro, имам проблем с изпращането на мейли, но се надявам скоро да има ъпдейт на апликейшъна и да се отстрани проблема.
Публикувано Септември 22, 201312 гд Прави ми впечатление, че не отчита времената на стендбай и употреба. Дали това не се дължи на промяната на настройката за болт текст в сетингите, след която телефона прави респринг (за първи път виждам нормална апликация а не такава от Сидия) да прави такова нещо? Някой друг с такова наблюдение и възможно ли е да е от това?
Публикувано Септември 22, 201312 гд Да, да. Същото става ако ти крашне сетингс. Респринг има и при смяна на системния език.
Публикувано Септември 22, 201312 гд При мен се появи следния ''проблем'',на 6-та не ми даваше грешка че кабела който ползвам е фалшив.Когато инсталирах 7-та почна да ми пищи че е!Някой има ли някаква идея дали кабела наистина е фалшив или е от 7-та?
Публикувано Септември 22, 201312 гд Със сигурност си личи, ако го поразгледаш обстойно. Повечето неща ги знаем, но има и други, скрити екстри в седем: http://www.redmondpie.com/top-20-hidden-ios-7-features-that-you-likely-dont-know-about/
Публикувано Септември 22, 201312 гд На айпада уж няма отново апликация за време а дава времето в нотификейшън центъра и то във фаренхайти, и как да ги променя в целзии
Публикувано Септември 22, 201312 гд Голямо предимство поне за мен е,че ОС-а си ъпдейтва сама без да те пита за пароли и т.н Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 22, 201312 гд Аз съм ги изключил автоматичните ъпдейти. Понякога ъпдейт на приложение е всъщност даунгрейд. За пример mctube уж премахна опцията за сваляне на видео. AV player загуби AC3 кодеци поради лицензионни проблеми. И други... Юпии, най-накрая Сири знае какво е времето в София! Редактирано Септември 22, 201312 гд от DreamcatcheR
Публикувано Септември 22, 201312 гд На айпада уж няма отново апликация за време а дава времето в нотификейшън центъра и то във фаренхайти, и как да ги променя в целзии При мен си ги показва в целзий. Може би не си задал регионални настройки Sent from my iPad
Публикувано Септември 22, 201312 гд Че айпада има ли? Едит: стана с регионалните, мерси Редактирано Септември 22, 201312 гд от profusion
Публикувано Септември 22, 201312 гд И аз търсих като гламав weather.app като на телефона ...да ама не
Публикувано Септември 22, 201312 гд NYPD ( New York Police Department) са започнали "акция" с любезно приканване чрез листовки за ъпдейт на новият iOS 7. По принцип обичам конспирациите и теориите към тях,но това доста понамирисва...и с тоя TouchID... Редактирано Септември 22, 201312 гд от Максим Костадинов
Публикувано Септември 22, 201312 гд На 4S ъпдейтнах през телефона, върви много гладко и не виждам да има някакви проблеми засега. До сега винаги съм правил чист рестор през iTunes, но сега не ми даде и след няколко опита се отказах. Постоянно ми даваше грешка 3004. Пробвах всички хватки, които пише в нета за тази грешка, но така и не стана. В началото, ме дразнеше новият вид на иконите, но взех да им свиквам.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.