Публикувано Септември 25, 201312 гд Прав си, но те умно направените неща ги има в Cydia. Като копираш направи го качествено поне. А и е добре също да не разваляш работещи неща.
Публикувано Септември 25, 201312 гд Аз мисля че телефонът ми започва да става все по бавен и муден,ден след ден.. пример от днес - 30% батерия,пускам 3G-то да погледна нещо в нета,еми Сафарито ми заби 2-3 пъти,за секунди екранът ми стана чисто черен с иконките по него.
Публикувано Септември 25, 201312 гд Подкрепям горното мнение с 2 ръце - адски много ми сече телефона,през BatterySaver-а имам опция да видя колко рам ми се използва - ами то под 350-400 не пада,дори и след relocate . Не ми се вярва и да го оправят това,явно това им е логиката - леко-полеко старите (на 2 години) телефони да се изкарват от пазара,въпреки че вкараха опцията да се теглят версиите на приложенията,които са с по-стара поддръжка ...
Публикувано Септември 25, 201312 гд И все пак в момента няма ли някакъв начин за даунгрейд към 6.1.3?
Публикувано Септември 25, 201312 гд То не бяха бети,ъпдейти...сега ревете!Научете се да изчаквате,отзиви и т.н.!Ама нали трябва да сме модерни?!Ако ви кажа колко съм си добре с 6.1.2 с джейлче!Сега ще ме резнат,но не се сдържах вече
Публикувано Септември 25, 201312 гд Нали се установи,че 5-цата работела по-бързо с 7-цата,отколкото с 6 ,така че ти може и да си доволен
Публикувано Септември 25, 201312 гд Ми не ми работи основно епълско приложение, което е една от причините да съм им дал една шапка пари. Трябва да съм доволен? От just works стана just шарения.
Публикувано Септември 25, 201312 гд Ти с 5-цата си доволен,но ние с 4С не сме.. човек да не изкаже мнение значи
Публикувано Септември 25, 201312 гд То не бяха бети,ъпдейти...сега ревете!Научете се да изчаквате,отзиви и т.н.!Ама нали трябва да сме модерни?!Ако ви кажа колко съм си добре с 6.1.2 с джейлче!Сега ще ме резнат,но не се сдържах вече А аз с 6.1 Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 25, 201312 гд Лошо няма,но защо ще ни напада ?! Вие "нали искахте да сте модерни" ?!
Публикувано Септември 25, 201312 гд В този ред на мисли и 2G-то е "пушка"с 3.1.2,ама седи в шкафа! Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Публикувано Септември 25, 201312 гд Пушка, пушка... ама кремъклийка Проблемите които описвате на 4S при мен ги няма - явно повредата е във вашия телевизор.
Публикувано Септември 25, 201312 гд И при мен 4с вървеше добре на 7 преди да я продам и взема 5. Подкрепям колегата! Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 25, 201312 гд То и при мен върви,но на моменти сече,апликейшъните крашват.И ми е нон стоп 350-400 употребяващата се рам ! А за флаш-а при звънетето - я светне,я не Phone.app-а бози яко при набиране,затваряне,както и Camera.app !
Публикувано Септември 25, 201312 гд Абре, деца, спрете се малко. Това, че са ви осрани кошниците, не значи че при всички е така. Имам 4 и 4с, вървят както се очаква за две и три годишен телефон. Даже седем върви изненадващо добре с четворката, на фона на 3г с 4.2.1 навремето. Какво искате? 10 годишна поддръжка ли?
Публикувано Септември 25, 201312 гд ..но ние с 4С не сме.. Ъм.. чакай малко. Това, че ти си с 4S и не си доволен от iOS 7, не означава, че всички ние с 4S не сме доволни. Аз не съм забелязал забавяния, проблема с батерията си го реших и като цяло мога да кажа, че в сравнение с 6-цата телефона си работи със същата скорост. При 6-цата анимациите са по-бързи, което създава илюзията за по-бърза ОС, но като свърши анимацията чакам, за да ми зареди приложението, което искам да отворя. Имах възможността да сравня 7 на 4, 4S и 5. Между 5 и 4S няма толкова голяма разлика (като се има впредвид, че на 4S-a паралакса е изключен) докато при 4-ката анимациите насичат. Не знам дали е така с всички 4-ки, но поне аз това видях. Не се оплаквам.. никак даже. И колкото по-скоро предложат 5s от глобул, толкова по-скоро ще направя подарък на мама, която е тъжна, че 3GS-a й няма да подкара 7.
Публикувано Септември 25, 201312 гд Имам 4 и 4с, вървят както се очаква за две и три годишен телефон. Ето го тънкият момент ! Просто не обичам някой да се опитва да ме убеждава в нещо като предишните колеги ! Вървяла му перфектно - Да бе Да ! Все едно ви е срам да признаете фактите !
Публикувано Септември 25, 201312 гд А някой ще оправи ли да може в профилите да е ios 7 и да ги има новите айфони
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.