Публикувано Септември 25, 201312 гд От толкова писане на кой как му се държи телефона- на един добре, на друг зле- на никой ли не му хрумна, че има нещо щом една и съща ОС при различни потребители работи различно. Едно златно правило- за да не се омаже ОС-а при ъпдейт, трябва да се направи задължително hard reset, restore или както и да му се казва.
Публикувано Септември 25, 201312 гд Аз на 4 ,4S крашове нямам,минавате през ОТА ъпдейти (не всички де), после ръгате какви ли не неизползваеми глупости -после работил като баба,на 7-цата и няма нищо -като при колата "ВИНАГИ Е ВИНОВНО ЗАД КОРМИЛНОТО УСТРОЙСТВО" Но това е мое мнение може и да греша
Публикувано Септември 25, 201312 гд Няма златно правило, всичко е късмет. Аз качих директно, с все бекъпа и телефона е пушка, така че явно зависи до колко си познавате телефоните и как ги поддържате, а не как качвате версията на софтуера.
Публикувано Септември 25, 201312 гд Наречете ме закостенял малоумник, но нова генерация ОС качвам с рестор и нови настройки. От бета 1 съм на ОТА и като изключим първата(нормално ужасна), всички досега са вървели прилично, макар и с бъгчета, все пак са бети. Даже на бета 6, животът на батерията беше чук, но хълцаше производителността. ГМ и финалната качих както казах вече - сега бъгчетата на бета 6 ги няма, но кара с 10-тина процента по - малко. Все пак, трябва да има прилична производителност, не могат втори път да си позволят недоразумението 3г с 4.2.1. Мразя "плоския" дизайн, но седем е естествено развитие на нещата, макар, че в някои отношения вече се излагат. Липсата на чичко Стив си личи отдавна, сега обаче проличава и липсата на Форстол. Експертът си е експерт. Няма как да го замениш с дизайнер или обикновен гей.
Публикувано Септември 25, 201312 гд С дизайна, макар и трудно се свиква. Иначе си прав, гейски си е, отвсякъде
Публикувано Септември 25, 201312 гд Мен ме кефи Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro! Редактирано Септември 25, 201312 гд от simba4
Публикувано Септември 25, 201312 гд Еми ресторнах го,без никакви програми и пак ми работи като " баба " Phone.app-a ! Преставам,явно няма да излезем на 1 глава !
Публикувано Септември 25, 201312 гд Имаш проблем с телефона ,бекъпа или незнам, може би с БАБИТЕ Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro! Редактирано Септември 25, 201312 гд от simba4
Публикувано Септември 25, 201312 гд 7.0.0 (4S) - iPhone4,1_7.0_11A465_Restore.ipsw Максиме, давай брато, ама си затвори скайпа и торентите
Публикувано Септември 25, 201312 гд За съжаление и най-перфектните неща един ден омръзват което ги прави автоматично демоде. От 2007 до 2013 са си 6 години в които и скеоморфизма който в началото предизвикваше УАУ омръзна на публиката. Сега идва времето на плоския дизайн който пък в сайтовете след 2003-2004 замени триизмерния но после беше отвян от скеоморфите .
Публикувано Септември 25, 201312 гд Наскоро си купих и 5-ца така ,че мога да споделям впечатления от два телефона. Сложих iOS 7 на 4-ворката през iTunes със рестор преди това , а на 5-цата направо през телефона като ъпдейт. Като цяло новата ОС ми харесва като замисъл , но като изпълнение има какво да се желае още. Най не съм доволен от батерията (никой не може да ме обори) и това е лично мнение. И сега ако някой тръгне да ми говори за омазване и т.н. ................5-тицата е на 10 дни и не е инсталирано нищо на нея. Купих я и директно и сложих iOS 7. Максимума ,който изкара 5 часа във време на работа и три дни стендбай.Относно производителност нямам забележки кой знае кави и към двата телефона. Държат си се прилично. А по отношение на това , кой доволен и кой не.........винаги ще има най различни мнения. Мен по ме радва , че хора които бяха най големите защитници на iOS 7 сега най много плюят по нея.
Публикувано Септември 25, 201312 гд За съжаление и най-перфектните неща един ден омръзват което ги прави автоматично демоде. От 2007 до 2013 са си 6 години в които и скеоморфизма който в началото предизвикваше УАУ омръзна на публиката. Сега идва времето на плоския дизайн който пък в сайтовете след 2003-2004 замени триизмерния но после беше отвян от скеоморфите . Не съм чак сектант, но скюоморфизмът ме влече по принцип. "Плоският" дизайн е недоразумение, достойно за детски ум. Пардон, даже децата се ориентират по - лесно в скюоморфен интерфейс, за разлика от всеки друг. Изводът е само един, според мен. Давам пример: няколко деца, от различна възраст - от 5 до 17(племенници, деца на колеги и т.н.), казват при сравнение на 6 и 7: Т'ва е шаренко и симпатично(7), ама трябва да чета кое какво е под иконите. Онова другото се разбира от само себе си. Мнение на племенницата(17 год.): Нямам нужда от ръководство на потребителя(за 3.1.2 на 2г) - всичко е ясно и искам айфон(няма такъв, има блекбери). Дадох и седмица: е, готино изглежда, ама…по - зле е от блекберито. Мнение на най - малкия(11 год.): вуйчо, т'ва айфон менте ли е?
Публикувано Септември 25, 201312 гд И на мен лена и скюморфите ми допадат ако са направени както трябва но какво да се прави. Дъщеря ми няма и 2 годинки и се справя еднакво добре и със 6 и със 7 няма никаква разлика . Сина ми е на 8 и също даже не му направи впечатление промяната.
Публикувано Септември 25, 201312 гд Абе…пипнат ли MacOSX към плоско - сбогом епъл. Пардон, сбогом нови ОС, здравей отново SL, ML...
Публикувано Септември 25, 201312 гд Според мен ще я оправят в следващата голяма версия (8 примерно). Не са имали достатъчно време за проучване и сондиране на потребителски мнения. Никой не е казал, че ще остане дълго такава визията, особено ако понесе сериозна критика... За мен лично най-грозното е дока.
Публикувано Септември 26, 201312 гд Не казваш, че ще се върнат към стария дизайн, нали Все едно да се върнем на ВЕФ-овете! Слезте на земята и го приемете. Това е новия Apple и на мен ми харесва.
Публикувано Септември 26, 201312 гд Добре,че имам 6-7 купени темичкиИ тези големи икони...За какво изобщо има опция за смяна на тапета,като той не се вижда?!Паралакса работи незадоволително,но върха са "бутоните"при входящо повикване)))Пълен смях!То фен съм,ама такива глупости може ли?Папките обаче ги харесвамИ анимациятаНо да ъпдейтна моднатия си телефон с тази ...как беше "минималистична" ОС)))Тц!
Публикувано Септември 26, 201312 гд Аз не разбрах, ти пробва ли или си говориш ей така от снимчици? п.п. Като гледам темичките ти в другата тема, колко "не" са шаренки и нежни
Публикувано Септември 26, 201312 гд Естествено,че ПРОБВАМ непрекъснато!Имам 2 петици ...Относно темите,поне имам ИЗБОРНе съм длъжен да ползвам това което ми подадатИ не съм най-активен в раздела "игри",защото не джейлнат телефон (изключвам 4-5 приложения),за друго освен да играя и да снимам облаци и дървета ,не става!Едно торентче не можеш да дръпнеш)))Сега ще чуем"Ама видиш ли,трябва да се плаща"?!На тея ще им платя вече с един гол х..
Публикувано Септември 26, 201312 гд Да, сигурен съм, че с този джейл совалки изстрелваш! Излагаш се вече с този хейт.
Публикувано Септември 26, 201312 гд Има ли яснота дали iWork приложенията ще бъдат безплатни за всички устройства или само за новите?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.