Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Слафе, с 5S ли се обзаведе?

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

От толкова писане на кой как му се държи телефона- на един добре, на друг зле- на никой ли не му хрумна, че има нещо щом една и съща ОС при различни потребители работи различно.

Едно златно правило- за да не се омаже ОС-а при ъпдейт, трябва да се направи задължително hard reset, restore или както и да му се казва.

Публикувано

Аз на 4 ,4S крашове нямам,минавате през ОТА ъпдейти (не всички де), после ръгате какви ли не неизползваеми глупости -после работил като баба,на 7-цата и няма нищо -като при колата "ВИНАГИ Е ВИНОВНО ЗАД КОРМИЛНОТО УСТРОЙСТВО" :smile:

Но това е мое мнение може и да греша :smile:

Публикувано

Няма златно правило, всичко е късмет. Аз качих директно, с все бекъпа и телефона е пушка, така че явно зависи до колко си познавате телефоните и как ги поддържате, а не как качвате версията на софтуера. ;)

Публикувано

Наречете ме закостенял малоумник, но нова генерация ОС качвам с рестор и нови настройки. От бета 1 съм на ОТА и като изключим първата(нормално ужасна), всички досега са вървели прилично, макар и с бъгчета, все пак са бети. Даже на бета 6, животът на батерията беше чук, но хълцаше производителността. ГМ и финалната качих както казах вече - сега бъгчетата на бета 6 ги няма, но кара с 10-тина процента по - малко. Все пак, трябва да има прилична производителност, не могат втори път да си позволят недоразумението 3г с 4.2.1. Мразя "плоския" дизайн, но седем е естествено развитие на нещата, макар, че в някои отношения вече се излагат. Липсата на чичко Стив си личи отдавна, сега обаче проличава и липсата на Форстол. Експертът си е експерт. Няма как да го замениш с дизайнер или обикновен гей.

Публикувано

С дизайна, макар и трудно се свиква. Иначе си прав, гейски си е, отвсякъде :)

Публикувано

Мен ме кефи :)

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

Редактирано от simba4

Публикувано

Еми ресторнах го,без никакви програми и пак ми работи като " баба " Phone.app-a ! Преставам,явно няма да излезем на 1 глава ! :)

Публикувано

Не ти ли мина през ума, да си изтеглиш фърмуера наново?

Публикувано

Имаш проблем с телефона ,бекъпа или незнам, може би с БАБИТЕ :)

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

Редактирано от simba4

Публикувано

7.0.0 (4S) - iPhone4,1_7.0_11A465_Restore.ipsw

Максиме, давай брато, ама си затвори скайпа и торентите ;)

Публикувано

Абсолютно всичко спрях,но не се сетих за фърмуера.Благодаря ! :cheers:

Публикувано

За съжаление и най-перфектните неща един ден омръзват което ги прави автоматично демоде. От 2007 до 2013 са си 6 години в които и скеоморфизма който в началото предизвикваше УАУ омръзна на публиката. Сега идва времето на плоския дизайн който пък в сайтовете след 2003-2004 замени триизмерния но после беше отвян от скеоморфите :).

Публикувано

Наскоро си купих и 5-ца така ,че мога да споделям впечатления от два телефона. Сложих iOS 7 на 4-ворката през iTunes със рестор преди това , а на 5-цата направо през телефона като ъпдейт. Като цяло новата ОС ми харесва като замисъл , но като изпълнение има какво да се желае още. Най не съм доволен от батерията (никой не може да ме обори) и това е лично мнение. И сега ако някой тръгне да ми говори за омазване и т.н. ................5-тицата е на 10 дни и не е инсталирано нищо на нея. Купих я и директно и сложих iOS 7. Максимума ,който изкара 5 часа във време на работа и три дни стендбай.Относно производителност нямам забележки кой знае кави и към двата телефона. Държат си се прилично. А по отношение на това , кой доволен и кой не.........винаги ще има най различни мнения. Мен по ме радва , че хора които бяха най големите защитници на iOS 7 сега най много плюят по нея.

Публикувано

За съжаление и най-перфектните неща един ден омръзват което ги прави автоматично демоде. От 2007 до 2013 са си 6 години в които и скеоморфизма който в началото предизвикваше УАУ омръзна на публиката. Сега идва времето на плоския дизайн който пък в сайтовете след 2003-2004 замени триизмерния но после беше отвян от скеоморфите :smile:.

Не съм чак сектант, но скюоморфизмът ме влече по принцип. "Плоският" дизайн е недоразумение, достойно за детски ум. Пардон, даже децата се ориентират по - лесно в скюоморфен интерфейс, за разлика от всеки друг. Изводът е само един, според мен.

Давам пример: няколко деца, от различна възраст - от 5 до 17(племенници, деца на колеги и т.н.), казват при сравнение на 6 и 7:

Т'ва е шаренко и симпатично(7), ама трябва да чета кое какво е под иконите. Онова другото се разбира от само себе си.

Мнение на племенницата(17 год.):

Нямам нужда от ръководство на потребителя(за 3.1.2 на 2г) - всичко е ясно и искам айфон(няма такъв, има блекбери). Дадох и седмица: е, готино изглежда, ама…по - зле е от блекберито. Мнение на най - малкия(11 год.): вуйчо, т'ва айфон менте ли е?

Публикувано

И на мен лена и скюморфите ми допадат ако са направени както трябва но какво да се прави. Дъщеря ми няма и 2 годинки и се справя еднакво добре и със 6 и със 7 няма никаква разлика ;). Сина ми е на 8 и също даже не му направи впечатление промяната.

Публикувано

Абе…пипнат ли MacOSX към плоско - сбогом епъл. Пардон, сбогом нови ОС, здравей отново SL, ML...

Публикувано

Според мен ще я оправят в следващата голяма версия (8 примерно).

Не са имали достатъчно време за проучване и сондиране на потребителски мнения.

Никой не е казал, че ще остане дълго такава визията, особено ако понесе сериозна критика...

За мен лично най-грозното е дока.

Публикувано

Не казваш, че ще се върнат към стария дизайн, нали ;) Все едно да се върнем на ВЕФ-овете! Слезте на земята и го приемете. Това е новия Apple и на мен ми харесва.

Публикувано

Добре,че имам 6-7 купени темички;)И тези големи икони...За какво изобщо има опция за смяна на тапета,като той не се вижда?!Паралакса работи незадоволително,но върха са "бутоните"при входящо повикване:))))Пълен смях!То фен съм,ама такива глупости може ли?Папките обаче ги харесвам;)И анимацията;)Но да ъпдейтна моднатия си телефон с тази ...как беше "минималистична" ОС:))))Тц!

Публикувано

Аз не разбрах, ти пробва ли или си говориш ей така от снимчици?

п.п. Като гледам темичките ти в другата тема, колко "не" са шаренки и нежни :D

Публикувано

Естествено,че ПРОБВАМ непрекъснато!Имам 2 петици ...Относно темите,поне имам ИЗБОР;)Не съм длъжен да ползвам това което ми подадат;)И не съм най-активен в раздела "игри",защото не джейлнат телефон (изключвам 4-5 приложения),за друго освен да играя и да снимам облаци и дървета ,не става!Едно торентче не можеш да дръпнеш:))))Сега ще чуем"Ама видиш ли,трябва да се плаща"?!На тея ще им платя вече с един гол х..;)

Публикувано

Да, сигурен съм, че с този джейл совалки изстрелваш! Излагаш се вече с този хейт.

Публикувано

И ти с тази ОС 7

Публикувано

Има ли яснота дали iWork приложенията ще бъдат безплатни за всички устройства или само за новите?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.