Публикувано Септември 26, 201312 гд При мен на 5S преди 2 дни излезе ъпдейт и вече съм с 7.0.1 . При другите устройства има ли такъв , защото при IPad 3 не виждам ?
Публикувано Септември 26, 201312 гд Някой знае ли какво фиксва 7.0.1 освен отпечатъка от пръста за AppStore? Погледнах набързо вчера, но не ми стана ясно, а щом го има и за 5с, значи ще има и други неща.
Публикувано Септември 26, 201312 гд Преди две минути направих чист рестор през DFU,и Set a new.Но няма нищо безплатно от iwork!!!!
Публикувано Септември 26, 201312 гд Доколкото се вижда във видео от Apple мисля беше, след активиране или след въвеждане на акаунта се отваря прозорец със всички неща включително iWork. Аз не видях подобен, но сложих акаунт при който са купени. Все пак ми се струва, че трябваше да излезе.
Публикувано Септември 26, 201312 гд И при мен не са безплатни.. Нали и Тим Кук каза, че е за нови устройства, а не активации. Бях пуснал цитат по-назад в темата. На мен само числата и кийноут ми трябват, останалите съм си ги купил, но все пак.. Като дойде 5S-а, ще ми "рефунднат" 20$
Публикувано Септември 26, 201312 гд Хаха типично по български всичко живо ресторва заради 3 безплатни приложения. Ако са ви толкова важни, досега да бяхте си ги платили. Нищо лично към никого. Просто забавно ми стана.
Публикувано Септември 26, 201312 гд И за 4s има ъпдейт до 7.0.2 ! П.С : Забелязвам леко повишено бързодействие при 4s-ките Като че ли "забавянето" при влизането в Phone.app-а е намалено. Има го,но е минимално и не дразни окото Честито Редактирано Септември 26, 201312 гд от Максим Костадинов
Публикувано Септември 26, 201312 гд За фикс на паскод, който не ползвам и клавиатура на гръцки ... безмислен ъпдейт. Има 7.0.2 и за iPhone 4
Публикувано Септември 26, 201312 гд Хубаво, че бързо го отстраниха. Цялата интернет общност лудна покрай този бъг за задминаване на паслок-екрана..
Публикувано Септември 26, 201312 гд А мен ме дразни, че вече не показва кога телефона е зареден напълно. Преди от светкавицата си минаваше към кабел иконката, а сега стои само на светкавица... Редактирано Септември 26, 201312 гд от hpignatov
Публикувано Септември 26, 201312 гд Познах ,че скоро ще има 7.0.1 и 7.0.2 . До 10 дни ще има и 7.1.0 вервайте ми. Просто това ще е системата със най много ъпдейти досега. Защо ли съм прав? Междудругото....5-тицата я купих на 13 септември и целия пакет със iPhotо ,iMovie , keynote и т.н. ми е безплатен.
Публикувано Септември 26, 201312 гд Добре де,какъв е тоя афинитет към "дразгата" ?! Момчето го е казало примерно ! И аз подкрепям донякъде тезата на aserrr.Според мене beta 6 се държеше много по-добре в някоИ отношения от официалната и GM версията. " Паживьом-увидим",както са казали братушките Редактирано Септември 26, 201312 гд от Alxx® А, научи българския правопис, преди чуждия?
Публикувано Септември 26, 201312 гд По - силен звук и по - малко заета рам след рестарт. Що мислите, че ъпдейтът е само онова, което се пише в чейндж лог-а?
Публикувано Септември 26, 201312 гд @Максим, просто пророчески изказвания малко ме дразнят Супер е, че Apple своевременно оправят разни бъгове, макар че на мен лично ми се щеше да не присъстват в официалния фърм, но явно не им е стигнало времето.
Публикувано Септември 26, 201312 гд От няколко минути е забило така.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 26, 201312 гд Момци, аз пробвах 7-цата от както излезе официалния релийз, бях с нея няколко дена, но найстина на iPhone 4 лагва, засича, забива и като отворя повече от две приложения става мама-мия Затова си върнах на 6.1.2 с джейла и сега телефона лети. Бих го препоръчал на всеки, който има проблеми с бързината и има запазени SHSH Редактирано Септември 26, 201312 гд от ggeorgieev
Публикувано Септември 27, 201312 гд Георгиев, поста ти ми идва като дежа вю! Проблеми имате ти, Костадинов и Уабита(на него все му забива нещо)! Други 100 човека ги нямат. Костадинов се убеди и сам.
Публикувано Септември 27, 201312 гд Най-вероятно безплатният iWork е за телефони закупени и активирани след определена дата. Другия вариант е да е нещо свързано с държавата на app store-a. Ако може koksibg и x3mbiker да дадат малко повече инфо в тази посока. kal1ch, не става въпрос по български всички да се метнем на безплатното. На мен лично офис пакета не ми трябва, тъй като за момента имам само iPhone и не ми е удобно да правя някакви редакции на документи, нито за момента ми се налага да пускам презентации от него. Въпроса е, че след като би могъл да е безплатен, вече мога да го пробвам и да го разцъкам малко. Ако имах и iPad най-вероятно щях да съм си купил апликациите отдавна. Не винаги въпроса е "чакал съм 3 години да стане безплатно, за да си го "купя"". Но ако в момента мога да го взема безплатно и да го пробвам, защо да не го направя? Редактирано Септември 27, 201312 гд от Anton
Публикувано Септември 27, 201312 гд Шамане и да забива аз кво съм виновен? Вчера след ъпдейта като че ли малко живна системата и за сега се държи добре Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.