Публикувано Септември 27, 201312 гд Georgiev как успя да се върнеш на ios 6.1.2 ,дай по-подробно,че не можах все още,а и не лм остана много време да се занимавам,имам запазени SHSH . By LanbeR
Публикувано Септември 27, 201312 гд Ей, тъй: чел си е домашното и си е дъмпнал 6.1.2 директно от телефона. По друг начин не става.
Публикувано Септември 27, 201312 гд За мен не си заслужава да си затрия всичката информация от телефона и да го активирам наново само и само да 'разцъкам' горе споменатите приложения. Но разни хора, разни приоритети.
Публикувано Септември 27, 201312 гд Хе хе, kal1ch, после като си вкараш iCloud акаунта нали ще ти синхронизира пак контакти, бележки, ала бала, а останалите неща ще си ги върнеш през тюнса. Е, не знам какво друго имаш като инфо, де. Може и да има нещо, което не можеш да върнеш.
Публикувано Септември 27, 201312 гд Мисля, че не ме разбра правилно. За мен не си заслужава цялата занимавка. Както и да е, много се отклонихме от темата. Към екипа: моля ви добавете iOS 7 и за iPad в настройките на форума.
Публикувано Септември 27, 201312 гд Georgiev как успя да се върнеш на ios 6.1.2 ,дай по-подробно,че не можах все още,а и не лм остана много време да се занимавам,имам запазени SHSH .By LanbeR Свалянето става с къстъм фирм от Сноубрийз с добавени SHSH и през Pwned DFU с iREB. Новия тюнс дава грешка 11, така че сваляш 11.0.2.25 от замунда и си ти. Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Публикувано Септември 27, 201312 гд Не разбрахте ли, че този "офис пакет", е безплатен само и единствено при НОВОзакупено устройство? Прегледайте пак презентацията на iPhone 5S/C. Там се казва всичко.
Публикувано Септември 27, 201312 гд Sovar, ние разбрахме много добре. Ти обаче разбра ли, че поне двама потребители твърдят, че на СТАРОзакупените си устройства имат безплатно iWork, след restore & set as new, и останалите се опитваме да разберем как се случва "този номер"?
Публикувано Септември 27, 201312 гд По склонен съм да вярвам че там има нещо, което споменатите потребители пропускат да споменат.
Публикувано Септември 27, 201312 гд И аз съм с нов(as new) iOS 7, но не е безплатен iWork. На хората с безплатна iWork, от къде са закупили iPhone?
Публикувано Септември 27, 201312 гд Оххх, явно трябва да го обясня като за малки деца. Пример: Бай Пешо, комшията си е купил петица след 01.09 и е минал да му я активирам с мой акаунт, че той още си няма. После си е направил, но аз междувременно намазвам.
Публикувано Септември 27, 201312 гд Значи x3mbiker и koksibg, са активирали на някой новите 5ци с техните apple id и така печелят безплатен iWork…
Публикувано Септември 27, 201312 гд Шамане, относно засичането, лага и т.н. Които имам с с iOS 7 на 4-ката какво предлагаш? Направил съм чист рестор, сет ас ню, не съм връщал никакви бекъпи, не съм инсталирал глупости? Просто се чудя щом проблема е в моя телефон, какъв може да е той? Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Публикувано Септември 27, 201312 гд Ъпдейтни към 7.0.2 през телефона , в нета казват, че уж се забързват телефоните ...лично аз не съм забелязал разлика на моите iOS устройства.
Публикувано Септември 27, 201312 гд При мен на 5-та с 7.0.2 ми се струва, че нещата се случват малко по-бързо. На айпада обаче положението е същото, харесва ми но е леко мудно. ( или аз много бързо бутам, ама не вярвам да е това )
Публикувано Септември 27, 201312 гд В момента нямам айфон под ръка, та да попитам вас, че от снимки и видео по интернет ще е по- ясно май: свиква ли се как изглежда новия док или той не е чак толкова грозен колкото ми се струва?
Публикувано Септември 27, 201312 гд "Грозно" зависи от човекът. На едни им харесва,на други не. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Септември 27, 201312 гд Дока е много по-грозен, отколкото ти се струва. Огледай се за друг телефон, има в изобилие.
Публикувано Септември 27, 201312 гд И аз минах на 7.0.2 на айпада и за сега не хващам някаква разлика в бързината. Sent from my iPad using Tapatalk - now Free
Публикувано Септември 27, 201312 гд Отново има локскрийн бъг, този път чрез Сири- чакайте 7.0.3! Хах http://www.idownloadblog.com/2013/09/27/ios-7-0-2-lock-screen-vunerability/ Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro! Редактирано Септември 27, 201312 гд от simba4
Публикувано Септември 27, 201312 гд Тоя док дори не съм го забелязал... При мен след качването на 7.0.2 се появиха проблеми при разговор. Зависване след като съм отказал повикване; зависване при набиране - седи 1-2 минути без никакъв сигнал и т.н. На някоя от първите бети също ми се беше случвало, но в последващите го бяха оправили.. Като подобрение забелязвам, че вече затваря всички приложения, когато от мултитаскинга с 2 пръста се махат едновременно. Преди оставаше доста често иконата на едно от тях..
Публикувано Септември 27, 201312 гд Аз единственото, което забелязвам откакто качих от бета 6 на GM е, че обхвата ми е с една чертичка на долу. Надявах се като кача от GM на официалната 7.0 да се оправи, но си е все така, дори на 7.0.2 няма подобрение. Правих 4-5 рестора по всичките възможни начини познати на човечеството, но без резултат. Странно, кое кара едни и същи телефони, с един и също софтуер преинсталиран на чисто, да дават различни бъгове?
Публикувано Септември 27, 201312 гд След качването на 7.0.2 при мен няма нито един от проблемите, които е изброил колегата, усеща се и забързване
Публикувано Септември 27, 201312 гд Или телефоните ни не са толкова еднакви, колкото твърдят от Apple. Кой знае, кои серии, в кои китайски заводи и с какви части се сглобяват...
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.