Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Georgiev как успя да се върнеш на ios 6.1.2 ,дай по-подробно,че не можах все още,а и не лм остана много време да се занимавам,имам запазени SHSH .

By LanbeR

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Ей, тъй: чел си е домашното и си е дъмпнал 6.1.2 директно от телефона. По друг начин не става.

Публикувано

За мен не си заслужава да си затрия всичката информация от телефона и да го активирам наново само и само да 'разцъкам' горе споменатите приложения. Но разни хора, разни приоритети. :)

Публикувано

Хе хе, kal1ch, после като си вкараш iCloud акаунта нали ще ти синхронизира пак контакти, бележки, ала бала, а останалите неща ще си ги върнеш през тюнса. Е, не знам какво друго имаш като инфо, де. Може и да има нещо, което не можеш да върнеш.

Публикувано

Мисля, че не ме разбра правилно. За мен не си заслужава цялата занимавка. Както и да е, много се отклонихме от темата. :)

Към екипа: моля ви добавете iOS 7 и за iPad в настройките на форума.

Публикувано
Georgiev как успя да се върнеш на ios 6.1.2 ,дай по-подробно,че не можах все още,а и не лм остана много време да се занимавам,имам запазени SHSH .

By LanbeR

Свалянето става с къстъм фирм от Сноубрийз с добавени SHSH и през Pwned DFU с iREB. Новия тюнс дава грешка 11, така че сваляш 11.0.2.25 от замунда и си ти.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Публикувано

Не разбрахте ли, че този "офис пакет", е безплатен само и единствено при НОВОзакупено устройство? Прегледайте пак презентацията на iPhone 5S/C. Там се казва всичко.

Публикувано

Може да си обновите профилите вече :D

Публикувано

Sovar, ние разбрахме много добре. Ти обаче разбра ли, че поне двама потребители твърдят, че на СТАРОзакупените си устройства имат безплатно iWork, след restore & set as new, и останалите се опитваме да разберем как се случва "този номер"?

Публикувано

По склонен съм да вярвам че там има нещо, което споменатите потребители пропускат да споменат.

Публикувано

И аз съм с нов(as new) iOS 7, но не е безплатен iWork.

На хората с безплатна iWork, от къде са закупили iPhone?

Публикувано

Оххх, явно трябва да го обясня като за малки деца.

Пример: Бай Пешо, комшията си е купил петица след 01.09 и е минал да му я активирам с мой акаунт, че той още си няма. После си е направил, но аз междувременно намазвам.

Публикувано

Значи x3mbiker и koksibg, са активирали на някой новите 5ци с техните apple id и така печелят безплатен iWork…

Публикувано

Шамане, относно засичането, лага и т.н. Които имам с с iOS 7 на 4-ката какво предлагаш? Направил съм чист рестор, сет ас ню, не съм връщал никакви бекъпи, не съм инсталирал глупости? Просто се чудя щом проблема е в моя телефон, какъв може да е той?

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Публикувано

Ъпдейтни към 7.0.2 през телефона , в нета казват, че уж се забързват телефоните ...лично аз не съм забелязал разлика на моите iOS устройства.

Публикувано

При мен на 5-та с 7.0.2 ми се струва, че нещата се случват малко по-бързо. На айпада обаче положението е същото, харесва ми но е леко мудно. ( или аз много бързо бутам, ама не вярвам да е това :) )

Публикувано

В момента нямам айфон под ръка, та да попитам вас, че от снимки и видео по интернет ще е по- ясно май: свиква ли се как изглежда новия док или той не е чак толкова грозен колкото ми се струва?

Публикувано

"Грозно" зависи от човекът.

На едни им харесва,на други не.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Дока е много по-грозен, отколкото ти се струва. Огледай се за друг телефон, има в изобилие.

Публикувано

И аз минах на 7.0.2 на айпада и за сега не хващам някаква разлика в бързината.

Sent from my iPad using Tapatalk - now Free

Публикувано

Отново има локскрийн бъг, този път чрез Сири- чакайте 7.0.3!

Хах :)

http://www.idownloadblog.com/2013/09/27/ios-7-0-2-lock-screen-vunerability/

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

Редактирано от simba4

Публикувано

Тоя док дори не съм го забелязал...

При мен след качването на 7.0.2 се появиха проблеми при разговор. Зависване след като съм отказал повикване; зависване при набиране - седи 1-2 минути без никакъв сигнал и т.н. На някоя от първите бети също ми се беше случвало, но в последващите го бяха оправили..

Като подобрение забелязвам, че вече затваря всички приложения, когато от мултитаскинга с 2 пръста се махат едновременно. Преди оставаше доста често иконата на едно от тях..

Публикувано

Аз единственото, което забелязвам откакто качих от бета 6 на GM е, че обхвата ми е с една чертичка на долу. Надявах се като кача от GM на официалната 7.0 да се оправи, но си е все така, дори на 7.0.2 няма подобрение. Правих 4-5 рестора по всичките възможни начини познати на човечеството, но без резултат. Странно, кое кара едни и същи телефони, с един и също софтуер преинсталиран на чисто, да дават различни бъгове?

Публикувано

След качването на 7.0.2 при мен няма нито един от проблемите, които е изброил колегата, усеща се и забързване

Публикувано

Или телефоните ни не са толкова еднакви, колкото твърдят от Apple. Кой знае, кои серии, в кои китайски заводи и с какви части се сглобяват...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.