Публикувано Септември 27, 201312 гд Тук си абсолютно прав и това е така вече от доста време насам.. Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Публикувано Септември 27, 201312 гд @Максим, просто пророчески изказвания малко ме дразнят Супер е, че Apple своевременно оправят разни бъгове, макар че на мен лично ми се щеше да не присъстват в официалния фърм, но явно не им е стигнало времето. Приятелю това е форум и всякакви изказвания , макар и пророчески не би трябвало да те дразнят
Публикувано Септември 27, 201312 гд Напротив, могат да го дразнят колкото си искат, но няма как да ги махне - правото е равно за всички. Правилата също.
Публикувано Септември 27, 201312 гд Съгласен . Сега чакам някой друг от агиткста да ме оплюе. Има правописна грешка ....не съм я редактирал да не ме накажеш.
Публикувано Септември 28, 201312 гд Дока е много по-грозен, отколкото ти се струва. Огледай се за друг телефон, има в изобилие. Ирония ли се опитваш да демонстрираш..? Да, много е грозен дока. Разцъквах днес един айпад 2 и не мога да разбера как е предпочетено това нещо пред традиционния стар... Силно се надявам да не бутнат и OS X
Публикувано Септември 28, 201312 гд Живи и здрави да сме,аз просто така си се паля някой път.А сега по темата : Реално на моята 4s-ка забелезвам по-малък usage на рам,отколкото на 6.1.3.Батерийката държи маалко повече отпреди - а бе като за телефон от 2011 съм доволен,все пак не е Nexus
Публикувано Септември 28, 201312 гд При мене на 5ца всичко е ок . Даже мисля че са оправили проблема с 3G който беше нямаше обхват така добър.
Публикувано Септември 28, 201312 гд Като слагате шотове или снимки пишете, какво значат, че да не давате празни надежди на хората. Особено тази с iFile.
Публикувано Септември 28, 201312 гд Да, но за тази с iFile вчера някъде пишеше, че е единственото приложение с работещ мултитаскинг при iOS 7. Нещо подобно бе, ако е така не е добра новина и за Jailbreak вероятно рано да се говори. edit: Ако няма грeшка, за момента само iFile движи коректно при iOS7. Just fixed Cydia for iOS 7, compiled with the iOS 7 SDK and it is looking wweeiirdd https://twitter.com/...668435697156096 iFile (and Substrate) seem to be the only stuff that's working right now on iOS 7. Don't bother updating https://twitter.com/...626221713514499 Редактирано Септември 28, 201312 гд от iPhoneman
Публикувано Септември 28, 201312 гд Като слагате шотове или снимки пишете, какво значат, че да не давате празни надежди на хората. Особено тази с iFile. Аз не се надявам,а чакамПравиш разлика,нали?
Публикувано Септември 28, 201312 гд Прави ми впечатление, че за разлика от всички версии, на които съм бил досега (от 4 нагоре), падането от 100% на 99% на батерията е равно на това между две от кои и да е други стойности. Преди като заредех до обяд батерията беше на 100% и чак след като станеше 99% започваше нормално да се точи.
Публикувано Септември 28, 201312 гд Не разбрах какво искаш да кажеш. И сега като заредя вечерта батерията ми стои на 100% до обяд на следващия ден.
Публикувано Септември 28, 201312 гд Не разбрах какво искаш да кажеш. И сега като заредя вечерта батерията ми стои на 100% до обяд на следващия ден. батерията Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 28, 201312 гд При мен не е така. Като заредя до 100% и проведа един разговор на телефона и вече е на 99%. Преди правех по 5 разговора и ровех по половен час, за да ми падне на 99%. Винаги съм смятал това за пропуск при софта.
Публикувано Септември 28, 201312 гд Ето няколко съвета за "жадните" за батерия: http://www.redmondpie.com/top-28-ios-7-battery-life-saving-tips-guide/ Или направо преминете към последния съвет
Публикувано Септември 28, 201312 гд iPhone 5 и не само 5, след като го заредях до края и го изключа обикновено много бързо пада на 99% без значение дали е с 6 или iOS7. Ако стои цяла нощ в контакта се забавя доста, докато падне на 99%, но пак не винаги. 5s е мисля е подобен, но съм го зареждал 3 пъти и не съм сигурен, но към краят под 50% е по-стабилен от iPhone 5. С нова батерия е все пак и може да ми е грешно впечатлението, а и не съм му слагал много приложения.
Публикувано Септември 30, 201312 гд Някой забелязал ли е след restore, че трябва да си верифицира устройството отново в Whatsapp и съответно абонаментът му става от безкраен на едногодишен?
Публикувано Септември 30, 201312 гд По-скоро е от Apple ID, а не от устройство било то ново или ресторанто.
Публикувано Септември 30, 201312 гд Абе, целият случай е много странен. Вчера правих два рестора (ей, така за гимнастика, щото имах време за губене). Първия път направих set as new и после вкарах ID-то. Тогава ми направи за първи път този номер. Когато стартирах Whatsapp ми каза, че ще тегли инфо от облака и трябваше да се съглася с това, т.е. Apple ID-то е било коректно. Втория път restore-нах от бекъп и пак същото, което не би трябвало да е така след като връщам целия бекъп от iTunes. Писах мейл на съпорта, но още нямам отговор. Затова рекох да попитам, докато чакам от Whatsapp да ми пишат. Редактирано Септември 30, 201312 гд от Anton
Публикувано Септември 30, 201312 гд WhatsApp обявиха отдавна,че ще минават на едногодишен абонамент!Може би момента е дошъл
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.