Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Не. Платените от едно време, трябва да са с лайфтайм. Аз, съм така.

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Неговото дали е платено?

Публикувано

Да, платено е. Купих си го още докато бях на iPhone 4.

Публикувано

pyzu9y3u.jpg

Купено е преди много време...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Може и да не е платено, ако си хванал безплатна промоция в началото.

Публикувано

Не съм хванал безплатна промоция. Купил съм си го. Тези спекулации са безсмислени след като съм дал конкретна информация. До тук няколко души казаха, че нямат проблем, така че е възможно да има някакъв проблем с Apple ID-то ми. Тази сутрин видях и че активацията на iMessage и FaceTime не включваше телефонния ми номер, а само мейлите. Още чакам отговор от Whatsapp и ако ми дадат адекватен отговор (което не ми се е случвало при предишни запитвания) ще пиша тук да ви кажа какво е станало.

Публикувано

Брат.... chill.

Давам информация - не съм писал за теб нещо, нито съм ти хвърлял камъни....

Аз не съм го купил - хванал съм аванта - проблематичност???

Нещо доста хора седят нонстоп по форуми и се озлобяват, ми се струва... Покажете се малко на слънце бе - не е вредно.

Публикувано

Не че нещо-ама това не е проблем на iOS 7 или аз се бъркам?

:scratch:

Публикувано

Но е проблем в следствие на използването на iOS 7. Например при същите действия, когато съм бил на iOS 6.x.x не ми се е случвало. Или тази тема е само и единствено за iOS 7 и нейните "заводски" приложения? Ако е така затривайте и да настава мир.

mariankata, след моя пост "Да, платено е. Купих си го..." ти пишеш "Може и да не е платено". На кого точно писа, щом не е на мен? И каква точно информация даде?

На мен ми се струва, че се навъдиха много хора, които седят нон-стоп по форуми и "дават информация".

Публикувано

Това че разработчиците са решили да си сменят политиката с пускането на ъпдейта е просто съвпадение, и наистина няма нищо общо с темата.

Сега си проверих WhatsApp-а, и ми пише, че е Lifetime, както каза и колегата по-горе. Нещо при теб се е объркало, но със сигурност не е от iOS 7.

Публикувано

Аз да питам за тоз Whatsapp като не съм го плащал купувал никога защо сега на абонамент ми излиза lifetime.

Ква е врътката тук някой знае ли?

П. Хахаха Да си проверявам сметката редовно ли?

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Публикувано

@anton

може и да не е платено = не е задължително да е струвало пари (за да го оставят lifetime).

Зелен чай съм чувал да успокоява нерви....

Публикувано

Абе не знам при вас как е, но след бета 6 много често ми изчезва балончето на AppStore, което показва колко нови ъпдейти имам. Като го отворя и цъкна на updates също "уж" нямам нищо за ъпдейтване, а не е така, защото имам програмки,които умишлено не съм ъпдейтвал. След някакво известно време като проверя имам налични ъпдейти, след това отново липсват. При вас така ли е?

ПП. Autoupdate ми е на off.

Публикувано

Да, при мен е така. Сутрин например ми се появява значка, че имам няколко ъпдейта, като се прибера след работа отварям магазина и няма никакви ъпдейти. Force quit-вам магазина, след което нямам значка, но има ъпдейти. Ако не го закачам след определено време пак се появява значката.

Публикувано

Това и на 6.x.x ми го прави.

Пише 2 в баджа, отварям и има само един ъпдейт...

Или това...

post-217-0-16151600-1380544645_thumb.png

Публикувано

Аз да питам за тоз Whatsapp като не съм го плащал купувал никога защо сега на абонамент ми излиза lifetime.

Ква е врътката тук някой знае ли?

П. Хахаха Да си проверявам сметката редовно ли?

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Може да сигосвалил,в някой от моментите,когато го пускаха free.

Няма да ти дойде сметка,спокойно ;)

Публикувано
@anton

може и да не е платено = не е задължително да е струвало пари (за да го оставят lifetime).

Зелен чай съм чувал да успокоява нерви....

Редовния секс също;)

Публикувано

"Проблема"с Whatsapp не е от ОС, вероятно е бъг. Между другото Whatsapp се плаща с абонамент от първият ден, но понеже при iOS нямаше IAP, приложението се плащаше само веднъж щот в противен случай изхвръква от AppStore. Така че не виждам кой е проблема да се плати левче на година и да си се ползва, не че е евтино, но не е и толкова скъпо. Друг е проблема, че качеството на приложението, както и сигурността е 0 и няма никакви опции, но не му е тук темата.

Това с ъпдейтите, за което споменавате го имах като проблем, както в тюнса, така и при iPhone 5. Появи се още от момента на излизане на официалната iOS7. Един час след това ми не невъзможно да ъпдейтвам ни едно приложени и така в продължение на дни.

Публикувано

Аз съм още на 6.1.2 (с 3GS няма как да съм на 7 :smile: ) и при мен апп стора ми показва бадж-ове че има ъпдейти, но като го отворя изчезват.

Предполагах че ги засича като ъпдейти, но после чеква че са само за 7 или пък са само за по-нови устройства а и за това изчезват.

Ако и на 7 се случва същото, явно ъпдейтите са само за 5s, 5c или устройство по-ново от вашето.

Т.е моя извод е че бъг-а е че при проверка за ъпдейт не се взема предвид устройството.

П.П. За Whatsapp не съм плащал никога нищо. Инсталирах го още когато беше free (а може и промоция да е имало) и в момента ми пише lifetime.

Редактирано от lambreto

Публикувано

Аз, нямам такива грижи с ъпдейтите от телефона, но имам точно такива на iMac-a още от сноу лео, та до сега. :tooth:

Публикувано

Toва за Мак-а и при мен го имаше. Проблемът идва от това, че най-вероятно имаш някое кракнато приложение (при мен беше Transmit).

Easy fix: delete your pirated version of angry birds (the one you pirated using the _CodeSignature and _MASReceipt of Twitter).

И по-подробно:

1. Download "Twitter" from the App Store using your Apple ID account.

2. Go to "/Applications/Twitter.app/Contents" and copy the "_MASReceipt" folder.

3. Go to any app that you personaly put on the computer or you know are the cause. Go to the "Contents" folder of that app. Paste "_MASReceipt" into that folder. Make sure to overwrite the exsting folder.

На iPad-a (джейлнат с 6.1) също почна да ми се появява този проблем съвсем наскоро. Изкарва 6-7 ъпдейта, пускам и нищо.. С няколко ръчни спирания и включвания се появяват..

Редактирано от DreamcatcheR

Публикувано

Мани ги тия рецепти, нали аз ти писах някои врътки? :) Не е от това. На дяла със МЛ имам само платен софтуер и пак го има.

Публикувано

Може ли да ме светнете само , че се обърках вече. Ако телефона 4с е на 6.1.3 и го ресторна като findmyiphone е пуснат на иос7 , ще иска ли парола или не. Едни ми казват не иска ако е бил на 6.1.3 други , че иска щом се ресторне на иос 7 . Кое е вярното?

Публикувано

Акаунт с парола.

Публикувано

От 6 към 7 нямаш проблеми с find my iphone. След като минеш на 7 вече си "вързан". :)

Иначе както очаквах от Whatsapp съпорта не ми помогнаха изобщо. Отговорът им беше, че версията им за iOS7 още не била готова и не можели да обсъждат кога щяла да бъде готова. :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.