Публикувано Септември 30, 201312 гд И на седем и на шест нямам проблеми все ми е lifetime Watsapp! Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Септември 30, 201312 гд Ако не греша финдмайфон не играе толкова съществена роля, колкото акаунта от iCloud. Преди рестор от 7, ако се изтрие iCloud акаунта и не би трябвало да има проблеми с искане на пароли. Нещо такова не, но не съм напълно сигурен щот го пробвах веднъж и не останах убеден.
Публикувано Септември 30, 201312 гд Здравейте. Проблема ми е, че при някои опити да набера някой телефона увисва. Имам 5 и докато не качих IOS 7 този проблем го нямаше. Пиша толкова подробно, защото прочетох и други мнения със същия проблем, на който не бе обърнато внимание. Направих чист рестор, смених си картата (Мтел), изключвах ту 3G, ту Wi Fi. Направих отново мрежови настройки, но при опит да набера някой (без да има точна закономерност кого набирам и откъде като местоположение набирам) телефона забива. Всички други функции работят, но няма телефония... Някой да знае нещо по въпроса?
Публикувано Септември 30, 201312 гд Да споделя и аз, След качването на 7.0 имах проблем с нотификациите на ъп-дейтите. От неделя скочих на 7.0.2 (Алекс споко за джейла ) всичко е точно с нотификациите. iPhone 5 и iPhone 4. Уотсапа си работи, даже сега мернах за инфо - lifetime. Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Редактирано Септември 30, 201312 гд от julian72
Публикувано Септември 30, 201312 гд Може би обясних много сложно проблема. Всичко ра боти перфектно, но има ли някаква връзка между 3G, Wi Fi и това, че петицата забива? Освен мен, още двама души имат този проблем откакто са с IOS 7. Въпрос е къде е проблема - в IOS, в телефона или в оператора? Ползвам iPhone от първата генерация и такъв проблем не съм срещал (след много отключвания, джейл и т. Н) и това много ме дразни. Иначе 7 е супер и работи отлично....
Публикувано Септември 30, 201312 гд Здравейте. Проблема ми е, че при някои опити да набера някой телефона увисва. Имам 5 и докато не качих IOS 7 този проблем го нямаше. Пиша толкова подробно, защото прочетох и други мнения със същия проблем, на който не бе обърнато внимание. Направих чист рестор, смених си картата (Мтел), изключвах ту 3G, ту Wi Fi. Направих отново мрежови настройки, но при опит да набера някой (без да има точна закономерност кого набирам и откъде като местоположение набирам) телефона забива. Всички други функции работят, но няма телефония... Някой да знае нещо по въпроса? Спокойно! От опит ти казвам, при 2 iPhone5 единия с GM другия с ъпдейт от 6.1.4 към 7.0 съществуваше гореспоменатия проблем. Ресторнах ъпдейтнатия като нов, проблема остана. След регистрирано оплакване на *88 и няколко дена, проблема изчезна и при двата телефона, като при втория мина без никаква интервенция. В същия период в същия град знам за още 2-ма със същия проблем, на същия оператор - факт.
Публикувано Септември 30, 201312 гд @kkotov сега със 7 с друг кариер ли си, вдигнал ли го е ъпдейта или продължава да в същият, както преди !? Смени и SIM карта с на друг оператор, ако ти е възможно, за проба само.
Публикувано Октомври 1, 201312 гд kkotov пробвай от настройките да изключиш 3G-то и виж дали на 2G ще може да набереш някого.
Публикувано Октомври 1, 201312 гд . Направих чист рестор, смених си картата (Мтел), изключвах ту 3G, ту Wi Fi.
Публикувано Октомври 1, 201312 гд kkotov явно имаш някакъв конфликт между iOS и настройките на оператора. Предлагам ти да пробваш две неща, които се надявам да оправят проблема. 1. Набери *#31# и виж какво ще ти изпише, ако restriction e enabled означава, че са ти ограничени изходящите обаждания в самия телефон, тогава набираш #31# за да ги включиш, ако пък ти пише, че restriction is disabled премини на точка 2. 2. Набери *228, това ще ъпдейтне актуалния списък с клетки на оператора като временно ще ти изпише No Service. Тези две неща често решават проблема с изходящите обаждания. Пише дали има резултат.
Публикувано Октомври 1, 201312 гд Аз имам следния проблем, телефона е 5-ца беше си 6.1.4 ъпдейтнах през телефона към 7.0.0, и се появи следния проблем. При входящо повикване сензора за близост угася дисплея, но веднага след това светва и започва едно натискане с бузата като най често пускам или указателя или по-гадното високоговотителя. Проблема се проявява само при входящи повиквания и само на угасен дисплей. При изходящи повиквания или входящи на отключен дисплей проблема не се проявява. Правих рестор, после чист рестор и накрая чист рестор през DFU. Проблема си остава. Сега ъпдейтнах към 7.0.2 и няма промяна. Много дразнещ проблем. Някой с подобен проблем или предложение по решаването му? Минах на айфон защото ми беше писнало от бъговете на андроид и бях много щаслив с 6.1.4. Обаче сега все едно пак съм на андроид. Не знам какво да правя да чакам ли ъпдейт с който да се надявам, че проблема ще изчезне или да си продавам телефона и да си търся същия който не е минал на 7-ца. Иначе нямам други проблеми със новия IOS. Батерията се държи малко по-зле от IOS6, но си издържа с едно зареждане на 24часа, което ме устройва. Дразни ме само че няма функцията анимация OFF. Не за друго ами защото съм длъжен да гледам анимации и чак след това да натисна приложението което ми трябва.
Публикувано Октомври 1, 201312 гд Не си единствения с такъв проблем, оказва се, че при много телефони след ъпгрейд от iOS6 на 7 въпросния сензор блокира или се изключва, незнайно защо. При повечето се оправя след Reboot (не Power-off) на телефона (2 пъти). Задръж Home бутона + Power бутона за около 10 секунди и телефона ще се рестартира, направи това още веднъж и пробвай дали сензора се е активирал.
Публикувано Октомври 1, 201312 гд Или рекалибрирай същият! Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!
Публикувано Октомври 1, 201312 гд kkotov явно имаш някакъв конфликт между iOS и настройките на оператора. Предлагам ти да пробваш две неща, които се надявам да оправят проблема. 1. Набери *#31# и виж какво ще ти изпише, ако restriction e enabled означава, че са ти ограничени изходящите обаждания в самия телефон, тогава набираш #31# за да ги включиш, ако пък ти пише, че restriction is disabled премини на точка 2. 2. Набери *228, това ще ъпдейтне актуалния списък с клетки на оператора като временно ще ти изпише No Service. Тези две неща често решават проблема с изходящите обаждания. Пише дали има резултат. Направих и двете неща, сега ще чакам за резултат. Благодря за съветите! Благодаря на всички за съветите. Засега не съм се обаждал на *88, но ако проблема продължи, ще се обадя и там...
Публикувано Октомври 1, 201312 гд Без промяна след два последователни ребута. Как се калибрира този сензор?
Публикувано Октомври 1, 201312 гд Добре тогава, влез в Settings - General - Siri и го изключи, след това се обади на някой може и на оператора (*88, 123...) и виж дали сензора ще ти прави проблеми, ако работи нормално включи Siri и би трябвало проблема да е изчезнал.
Публикувано Октомври 1, 201312 гд Ще пробвам със изключено Сири, но както казах проблема го имам само при входящо повикване. След приемане на повикването дисплея угасва, но веднага след това пак светва. При отдръпване на телефона и повторно приближаване сензора започва да работи нормално и дисплея остава неактивен.
Публикувано Октомври 1, 201312 гд Пробвай го, проблема ти може да има връзка с Raise to speak функцията на Siri.
Публикувано Октомври 1, 201312 гд @vladimirnn има настройки за входящи разговори, не знам дали ще ти оправят проблема, но погледни, да не са разместени.
Публикувано Октомври 1, 201312 гд Някой да е забелязал да му се губят контакти? Случайно стана, но на близък човек, който не бях чувал дълго време ми излезе като непознат номер. След това видях, че и други контакти липсват. С рестор до 7.0 и връщане на бекъп, след това ъпдейт през ОТА 7.02 на 4-ка. Не знам кога е станало предшестващото събитие, но сега го забелязах.
Публикувано Октомври 1, 201312 гд За контакти не съм забелязал, но на жена ми вчера й изчезнаха смс-ите.
Публикувано Октомври 1, 201312 гд NSA като барат, не се сещат да връщат Шегата настрана, не си първият с такова оплакване.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.