Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Забелязах аномалия в Contacts. Ако въведем контакт, но не въвеждаме име или фамилия, а компания, в предишната версия контакта се записваше по подразбиране по критерий Company и така излиза в указателя. Сега се оказва малко по-различно - пак критерия става по компания, но изписването е с едни досадно малки букви... Странното е, че ако погледнем контакта в Мак -а всичко си е нормално, въпреки, че iClouds го е пренесъл от iPhone. Същото важи и за контакти, които са били въведени преди ъпдейта, дори и в iPhone.

:thinking:

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Нещо са омешали таговете май. При мен от ъпдейта до МЛ и после телефона до седем, на старите контакти имам таг (null), без секция.

Публикувано

Сега опитах да създам контакта първоначално на Mak -а, няма проблем! iClouds го пренесе в iPhone перфектно. :wacko:

Публикувано

Така де, при мен също са наред новите - нашарени са ми старите, отпреди ъпдейтването.

Публикувано

След усилено четене тук реших да направя рестор на дивайса си. Е, направих го, но се оказа, че възтанови всичко от бекъпа, но за съжаление около 80% от приложенията липсват! Нприятното е, че не ми дава да ги изтегля от профила ми, дори не ми дава да придобивам нови. Сега правя процедурата наново, дано се оправи

:afraid:

Публикувано

Нещо кредитната карта?

Публикувано

Бекъпа не съдържа приложенията, трябва да си ги свалиш.

Публикувано

Май е писал,че не успява да ги свали!;)

Публикувано

Продължава да върти. Просто му дадох пълен рестор и бекъп, музика, снимки и т.н. Не видях никъде да ми казва, че не може да ги свали. Тъпото е, че не ми дава да свалям вече платени приложения, които ми стоят в купени, дори и нови безплатни пак не дава, не прави ъпдейт на приложения, а е индикирал, че има няколко които имат нужда!

Дереджето е същото, добрата новина е, че мога да тегля това, което е купено, но не е качено :mad:

Започвам да се забавлявам :wacko:

Редактирано от dedil

Публикувано

Хахахах уби ме :)оппссс

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

Редактирано от simba4

Публикувано

Да попитам пак...пари в картата имаш ли?

Публикувано

Има достатъчно ;)

Имаш ли икони с "мътен" нюанс по спрингборда? Ако да, значи сваля въпросните и докато не приключи, няма да еб@ва.

Публикувано

Плюс това свидетел съм на себе си, рестори по два дена съм имал от айклауд с бившият си 4с, но най - важното е в процес на рестор да имаш уайфай при същият, защото може от прекъсване да се прецака нещо-случвало ми се е!

Друго сега се сетих - няма как да свалиш нещо ако рестора ти тече , в смисъл първо си минава рестора после може да правиш каквото и да е! Провери си photos application дали е свалила всичко

, влез по албумите и отдолу си пише! Доаунлоадинг пише ли,не е приключил рестора!

НSent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

Редактирано от simba4

Публикувано

Приятели, нещата заспаха! Даже сега пиша през iPhone.

Притеснението бе основателно, но сега всичко си е на мястото. Имам и карта и пари в нея. Изчаках да завърши, както рестора, така и бекъпа да спре напълно. Сега, когато свалям наново приложение си го"завира" пак на абсолютното място, в същата папка където си е било преди. Това, което не вдявам е на какъв принцип е преценено кое приложение да е на дивайса и кое не? Изненадан съм, че някой каза че бекъпа не включва приложения, странна работа, защо тогава се подреждат там където са си били?

Публикувано

Включва шорткът към даунлоада на приложението, но не и самите тях!

Sent from my iPhone 5 Black 64gb(iOS 6.1 Jailbroken) using Tapatalk Pro!

Публикувано

Имаха някакъв критерий за автоматичния даулоуд - май 30Мб обем на приложението. Не помня просто. Иначе, положението и състоянието на всяко приложение е кеширано в бекъп-а.

Публикувано

Дали някога ще има JB за ios 7 A5 устройства.

Чува ли се някаква информация? В интернет има предимно фейкове.

Публикувано

Ако някое приложение не поддържа iCloud няма да го има в списъка на бекъпа и съответно при рестор няма да го свали. А ти ги слага по папките после, защото разположението на хоумскрийна и папките се запазва в клауд бекъпа.

Публикувано
Дали някога ще има JB за ios 7 A5 устройства.

Чува ли се някаква информация? В интернет има предимно фейкове.

А бе уж p0six и planet пишат във "Врабчето",че вървят нещата, ама....

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Публикувано

Не знам но за мен тая 7.0.2 е страшно бъгава, абсолютно мога да кажа че последната бета беше по-стабилна от колкото 7 и 7.0.2 , то не бяха ресринги не бяха крашове , не мога да си напиша паролата защото екрана ми е изместен на половина и няма как да стигна до буквите. Ужас просто , Стив Джобс сигурно се върти като бургия в гроба , Бог да го прости! Все едно съм с някой бъгав китайски андройд. :get-crazy:

Публикувано

Защо си мислиш че е от 7 и 7.0.2?

Публикувано

Ами защото на бета 6 нещата бяха отлични.

Публикувано

Глупости-нямам проблеми с 7.0.2...

Търси повредата в твоят телевизор.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Верно е, iOS 7.0 движи прекрасно добре, учуди ме доста, все едно си с iOS6 по избор. Батерия, както при използване така и при standby си е перфектна, никакви проблеми, WiFi и 3G също. Ако имаш проблеми чакай да ги оправят или ресторвай, ако имаш възможност.

Аз от 7.0 не мърдам, докато не пуснат гейм падовете или нещо друго интересно.

След 7.0 не знам как са версиите.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.