Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

На 5-ца със 7.0.2 всичко е ток и жица...

Чуствам се като летящият шотландец!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

Също и аз никакви проблеми с седмицата.

Във твоя телевизор е проблема

Публикувано

А активирането на дисплея по време на разговор?!Спикера си се пуска когато си поиска!Но не е от моя телевизор;)Всички около мен са така:(

Публикувано

Нямам такива оплаквания аз.

Публикувано

А активирането на дисплея по време на разговор?!Спикера си се пуска когато си поиска!Но не е от моя телевизор ;)Всички около мен са така :(

Я кажи пак за джейла...

Публикувано

Това с високоговорителя ми се случва и на мен, но когато държа телефона с рамо.

Публикувано
А активирането на дисплея по време на разговор?!Спикера си се пуска когато си поиска!Но не е от моя телевизор;)Всички около мен са така:(

Може би е заразно!!! :):):) Шегата настрана.

На 7 устройства при мен, всичко изброено при теб, е супер!

Публикувано
Това с високоговорителя ми се случва и на мен, но когато държа телефона с рамо.

Някакъв датчик?

Публикувано

Тцъ. С рамо, невинаги ухото ти е където трябва ;)

Публикувано

Преди да сложа 7.0.2 бях с 6.1 и от време на време като набера номер ,телефона зависваше и така си стоеше без да се свърже. След като сложих 7.0.2 / през компютъра с чист рестор без връщане на бекъп-а / тоя проблем със набирането остана и даже взе да го прави доста често. Накрая отидох в М-Тел и ги накарах да ми сменят сим картата. След това вече нямам този проблем.

Публикувано

Малко off

Apple изглежда купили персоналният асистент Cue и най-късно за iOS8 ще е тук, ако е вярно разбира се.

Странното е, че и приложението го няма в AppStore, а Siri можеше да се сваля от AppStore дори и след като ги купиха Apple.

http://appleinsider.com/articles/13/10/03/rumor-apple-may-have-acquired-personal-assistant-app-cue-for-at-least-35m

Публикувано

Да, определено на моменти забелязвам лаг-ове, но на iPhone4 са на очакваните места.

Единственоя бъг до момента, който имам е в приложение: mobile air mouse: към компютър с парола, не дава да пиша в полето за нея.

Имах проблема с музикалните контроли, от който се беше оплакал и друг колега: не сменяше песни, само плей и пауза и контрол на звук работиха. След рестарт се оправяше до следваща проява, но след ъпдейта към 7.0.2 изчезна.

"Чукам на дърво" , но драмите които описвате ги нямам. Правил съм чист рестор и съм настроил като нов.

Дизайна е въпрос на вкус и е много субективно. Дразни ме това, че са направили обложките и на локскрийна и в music app, по-малки. Друго което ме дразни е: когато затворя на някой, вече не остава пропуснато повикване в локскрийна или phone app. Иска ми се да мога да си редактирам бутоните в control centre.

Двама души с iPhone5 са ми под око всеки ден: единия след чист рестор няма ядове никакви, другия след ъпдейт от 6.1.4 има оплакване от прекалена консумация на ток, при включен wi-fi, мързи го да ресторва, упорито си го ползва и се радва на удобния суич в control centre.

В крайна сметка: всички ревяха за промяна, ето я!

Публикувано

Странно нещо забелязвам при iOS7- след 7-10 дни ползване, изведнъж с-мата се забавя, започват леки лагове при отваряне на папки и по- забележими при скролване в AppStore например (клавиатурата също влачи при писане в AppStore). Правя му един ребуут и всичко си идва на мястото до след следващите 7-10 дни..

Това определено не ми се е случвало при предишните версии на ОС-а.

Публикувано
Тцъ. С рамо, невинаги ухото ти е където трябва ;)

То преди обясняваха,как правилно да държим телефоните заради антените....сега ухото:))))Още малко и ще ми наложат с колко бучки лед да пия уискито:)))Ще го оправят,надявам се!Получава се често,ако говориш в движение!Така,че ако говорите с някой(таен субект),стойте на едно място без да мърдате,че да няма нокаути;)

Публикувано

iPhone 4 продължава да се държи чудесно и с 7.0.2 (откакто се появи), няма вече проблем в колата, нито дори с приложението mobile air mouse...Прави ми впечатление, че при мен Cellular е Mobile, а на приятели с 4-ка, 4s и 5-ца, всичките с iOS 7 си е Cellular....

Ето и снимка:

bazejudy.jpg

Публикувано

Гогиш, подчертах, че само с рамо като го държа се е случвало да светне. Никога не съм имал проблем със сензора, на нито един модел досега. Нещо твоя телевизор не лови, не, че седмицата не е наред.

Публикувано

Отдавна не приемам нещата толкова сериозно;)Шегувам се!Каквото пуснат,такова;)Но този проблем не е при мен!На жена ми редовно се случва...говори и хоп-спикър!На приятели също!Преди доста време май пак имаше подобен проблем?!Ако форума е само да казваме...Колко прекрасна Ос,Колко е изчистена,Колко невероятна...с нови рингтонове,на които даже може да си танцуваш..

Публикувано

И това никой не го е казвал ;)

Публикувано

iPhone 4 продължава да се държи чудесно и с 7.0.2 (откакто се появи), няма вече проблем в колата, нито дори с приложението mobile air mouse...Прави ми впечатление, че при мен Cellular е Mobile, а на приятели с 4-ка, 4s и 5-ца, всичките с iOS 7 си е Cellular....

Ето и снимка:

bazejudy.jpg

Интересно, на моята 4-ка е Cellular.

Публикувано

Левият е с en-GB локализация, десният е с en-US. (Може да се види и по разликата в изписването на "center")

Редактирано от killer4o

Публикувано

И при мен се случва това с рамото :) и то честичко :)

Публикувано

Нямам нито един от изброените бъгове. Единствено батерията се стапя доста бързо, но това сигурно се дължи на това, че не съм ресторвал. Не мога да разбера тези, които плачат от това, че когато отхвърлиш дадено повикване трябва да ти излиза в пропуснати.

Публикувано

Определено е доста неудобно! Аз обикновенно затварям на повечето, които ми се обаждат, защото имам много минути и преди само слайдвах, след като затворя! Сега затварям, натискам лок бутона, слайдвам надясно, въвеждам парола, отварям фоне приложението намирам човека и го набирам! Е това ако е улеснение здраве му кажи!

Редактирано от georgilsfc

Публикувано

Един тъп въпрос - iPhone 5 през ОТА до iOS 7 ще се запазят ли всички снимки etc.? Няма да го правя на мой телефон и не смея да рискувам. Предполагам, че ще е ОК, но от питане глава не боли.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.