Публикувано Юни 16, 201312 гд AirDrop-а бяха казали, че е само между телефоните. Освен като се появят разни програмки и да им ползват Api-то, тa тогава да се свързва с мак... Аз се надявам на една връзка iFile-AirDrop-Mac.
Публикувано Юни 16, 201312 гд Много ме радва За два дни заби веднъж и веднъж се рестартира. На 4-ката обаче се влачи. Определено анимациите го товарят.
Публикувано Юни 16, 201312 гд Без рестарт вече 3 ден след рестор през ДФУ към 6.1.3 , връщане на бекъп и ъпдейт към 7! След това ресет локейшън и нетуорк ! Sent from my iPhone(6.1.3) not jailbroken using Tapatalk 2!
Публикувано Юни 18, 201312 гд След малко премеждия с телефона и качването на бета 7 от вчера и аз успешно съм с iOS7 beta на iPhone 4. Впечатления: 1. Проблема с не затварянето след разговор - голям проблем със сигурност ще бъде оправено в следващата бета. 2. Изчистен лок скрийн - радост за окото. По доста подобен начин ми изглеждаше преди това когато имах джейл на телефона. 3. Анимациите по пускане и изключване на приложенията малко се бавят, но не е досадно и дразнещо. Може би било доста добре ако се появи възможност за изключване на тази опция в някоя от следващите бети, с цел ползване на iOS7 и на по-стари устройства. А и дори и на нов телефон доста хора биха предпочели стария начин на пускане и спиране на приложенията. 4. Добавените бързи бутони, супер но честно казано там ми липсва 3G бутон. Е едва ли ще го добавят, но би било добре ако наистина го сложат. Като цяло ми изглежда добре и за сега ще я оставя на телефона. За сега няма забивания и рестарт. Само след разговорите забиването. Другото което установих е следното - ако искаш да прекратиш набиране на което нямаш отговор и решиш да го направиш само с Power бутона, не се затваря. Мой разговора остава активен. На старите версии затваряше и заключваше телефона.
Публикувано Юни 18, 201312 гд Това с 3G-то и да не го добавят не,то Cydia ще го направи. Ползвам 7-цата доста дълго и честно казано съм доста доволен,като за бета. П.П. Нито веднъж не ми е забил телефонът,единственият минус е,че не мога да си подкарам Navigon-a все още
Публикувано Юни 18, 201312 гд Навигона си ми работи, само ми изчезна българския, но ще изчакам финална 7 и тогава ще го върна езика пак.
Публикувано Юни 18, 201312 гд Откъде мога да сваля IOS 7 Beta 1 за айфон 4,неможах никъде да немеря линк за сваляне
Публикувано Юни 18, 201312 гд При толкова налични теми в Cydia,успяха да измислят оригинален дизайн!Не е никак лесно!Евала на дизайнерския екип!За софта не се притеснявам!Там всичко ще е изпипано!
Публикувано Юни 18, 201312 гд Снощи и аз ъдейтнах . Не знам дали на друг се е случвало, но без да връщам какъвто и да е бакъп всички програми,смс-и контакти и настройки ми се върнаха , като преди ъпдейта . Освен изброените в темата бъгчета не ми работи нито една програма в лендскейп. Общо взето бетата ми харесва.
Публикувано Юни 18, 201312 гд Нормално всичко да се е върнало като контакти, смс-и и настройки. Нали си ъпдейтнал, не си направил настройки за нов телефон.
Публикувано Юни 18, 201312 гд Добра новина! Излезе ъпдейт на Sygic, който вече работи на бета-та! Още не съм тествал програмата по-обстойно, но важното е, че вече зарежда нормално! Замина си една от причините да се върна на 6.1.4. Евалата на екипа на Sygic за бързата реакция!
Публикувано Юни 18, 201312 гд Ако някой открие какво трябва да се редактира за да имаме достъп до това меню нека сподели.
Публикувано Юни 18, 201312 гд Според мен това е модифицирана 6.x, FolderEnhancer, Parallax и iOS 7 Font.
Публикувано Юни 18, 201312 гд ^За кое е прав? Ако това е джейлнат 6 направо да си търся, къде съм наврял сигнатурите и да даунгрейдвам за джейл П.П. Може да няма 3Г в контролния център, но вече менюто Cellular е извадено в Settings, а преди беше в Settings>General, което не е кой знае какво, но пак е нещо.. един тап по-малко.
Публикувано Юни 18, 201312 гд Днес след цял ден ползване и проведени минимум 30 разговора, забиването на екрана след края на разговора се случи 2-3 пъти само в началото на деня. След това не е забивал нито един път. При Вас има ли някаква зависимост с забиването на екрана?
Публикувано Юни 18, 201312 гд Няма никакво забиване, просто не заспива. Това само при входящ разговор!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.