Публикувано Октомври 5, 201312 гд От преди е. Мен скоро ми се случи, но съм сигурен, че беше преди да мина на 7.
Публикувано Октомври 5, 201312 гд На неоторизиран компютър,при заключен телефон с парола,тюнса не разрешава достъп Това от 7.0.2 май?Или аз съм спал в часовете "trust this computer"...
Публикувано Октомври 7, 201312 гд Имам следното питане, за което се извинявам предварително ако е дискутирано или писано, но не открих нищо в темата, което само по себе си ме изуми и все повече ме навежда на мисълта, че е всеизвестен факт за който не съм чул и ме кара да се срамувам от своята некомпетентност? Защо след като iMassage и FaceTime на iphon-a ми (ios7.0.2) са настроени към телефонния номер, а на iPad-a (ios 6.1.3) към мейла, при приемане на обаждане през FaceTime звънят и двете устройства? С iMassage няма проблем, при набиране на текст от трето устройство (с ios7) и цъкване на контакта ме пита към мейла ли да прати iMassage или към номера и го получавам съответно на ipad-a или на iphon-a, докато при facetime направо набира и звънят и двете. Спомням си, че при предходните версии питаше винаги и при FaceTime.
Публикувано Октомври 7, 201312 гд Мисля, зависи как е добавен контактът при другия и какво набира по дефолт. Ако искаш 100% да ограничиш позвъняването към телефона(докато звънят на пад-а), махни мейла от настройките на фейстайм в телефона, остави само номера.
Публикувано Октомври 8, 201312 гд Мерси много за бързия отговор Саше! Махната е отметката в настройките на facetime и imassage за мейла и съм оставил само на номера, но пак си звъни. Опитах да махна изцяло мейла, да го изтрия, но в този случай естествено ми излиза, че не мога да го изтрия. Просто проблема е, че фейстайма не ме пита кое да набере от съответния контакт (мейла или номера), както беше в предишните версии, а направо звъни и на двете. Интересното е, че при iMassage го няма този проблем. Показва ми, че към този контакт има номер и мейл и на кого да го прати. Продължавам да ровя и да дерзая, но нищо не намирам. Явно така е заложено в 7-цата за фейстайма.
Публикувано Октомври 8, 201312 гд Отваряш контакта, избираш конкретен адрес(т.е. мейл или телефон) и оттам пробваш да набереш. Имам предвид от контакти, не от фейстайм приложението.
Публикувано Октомври 8, 201312 гд Колеги имам някакъв проблем с акаунта ми в iTunes/iCloud, от един месец насам вече 4 път ми дава че акаунта ми е дисейбълт от мерки за сигурност, вече си сменям 4-път паролата и след седмица дава пак. А не въвеждам грешна парола или нещо, просто ми го изплюва , странното е че съвпада с iOS7 периода
Публикувано Октомври 8, 201312 гд Влез в сайта на Apple и си огледай акаунта, виж дали ти иска думите за сигурност и си оправи всичко добре, както и допълнителният мейл за сигурност. Изтрий iCloud от телефона за проба и ако не се оправи им пиши на съпорта. iOS7 не е променяла нищо в акаунтите или аз не съм разбрал, ако има нещо.
Публикувано Октомври 8, 201312 гд Не се знае къде е кривото: акаунт на който НИКОГА НЕ СА слагани тайни въпроси и отговори, сега при опит за смяна на паролата иска такива?!
Публикувано Октомври 8, 201312 гд От колко години съм нямал проблеми все с тоя каунт, какво му е щукнало сега....И не дава да ползвам предишни пароли то аз вече си използвах всички дето ползвам Редактирано Октомври 8, 201312 гд от profusion
Публикувано Октомври 8, 201312 гд Отваряш контакта, избираш конкретен адрес(т.е. мейл или телефон) и оттам пробваш да набереш. Имам предвид от контакти, не от фейстайм приложението. Като отворя контакт и имам: 1. Mobile 0888........(като го цъкна и звъни телефона с нормален си разговор) 2. FaceTime (като цъкна и звънят и двете устройства с фейстайм) 3. Email (Дава ми направо да пиша мейл) Неещо май повредата е или в моя телевизор или в чипа дето ми е в кратуната.
Публикувано Октомври 8, 201312 гд Е, пробва ли да си спреш facetime и да го активираш отново и на двете устройства като посочиш на всяко кои адреси да използва? Редактирано Октомври 8, 201312 гд от Anton
Публикувано Октомври 8, 201312 гд Да пробвах и този вариант, но отново греда. Явно така е заложено в 7-цата за фейстайма да не разделя контакта на мейл и номер както е в iMessage. То просто не ме пита кое да набере, както до сега в предните версии. Ако е така, за мен определено е недостатък на ios7.
Публикувано Октомври 9, 201312 гд Не знам кой какво говори, но по-бъгава ОС до сега от Ябълката не са пускали. То не е рестартиране, респрингване, постоянно няма връзка с телефона ти, не можеш да набереш нормално номер, после пък го набереш, не можеш да затвориш, блокиране, липса на обхват, интернет... изобщо т'ва не е реално. По цял ден ги псувам, а от 3GS насам не съм сменял с нищо друго, но този път се оляха! Редактирано Октомври 9, 201312 гд от Olemale1
Публикувано Октомври 9, 201312 гд Проблемите не са винаги в хората!Сложил си OTA ъпдейт и стой и гледай кво става!А повечето са така!Форума не са и го помирисвали!Доста нови неща има в ios 7,така че е нормално да има проблеми!Те андроидите за какво са бъгави?!Набкъскали са ги с всякакви неща и....Ще стигнем до 7.1.и т.н и всичко ще е ок!Но засега е греда донякъдеА за iphone 4 въобще не трябваше да я пускатВсе едно гледам slow motion;))
Публикувано Октомври 9, 201312 гд Да споделя и аз впечатление… да, има някакво забавяне на реакцията на дивайса, но не мисля, че е нещо, на което си заслужава да се обръща чак толкова внимание, разбира се с уговорката, че аз съм с 4S. Ако при някого е по-осезаемо би било наистина дразнещо. Батерията наистина издържа по-малко! Това за мен вече е сигурно, въпреки рестори и т.н. За проблема с контактите писах преди няколко дни. Това, което установявам с поведението на дивайса, при активен WiFi е че връзката е значително по-добра. Има места, където ме дропваше често, а сега няма и помен от това.
Публикувано Октомври 9, 201312 гд Аз пък ще кажа, че на iPhone 4 си работи напълно нормално. Всичко е ок! Качен е ОТА след 6.1.3.
Публикувано Октомври 9, 201312 гд Така си е, за какво му е на обикновенния потребител да знае дали да връща бекъп или да ресторва. Щом от епъл са дали възможност за ОТА ъпдейт, ъпдеит през айТунс и връщане на бекъп - би трябвало всеки от възможните варианти да работи без проблем. Колкото и да не ми се иска да призная - епъл не са това което бяха.
Публикувано Октомври 9, 201312 гд Аз пък се чудя само аз ли съм толкова прост да сменям major версия на iOS само от DFU и без връщане на бекъп? Той и ъпдейтът от vista към windows8 сигурно е съпортед, ама дали е най-удачният ход? @gorgior ти какво съветваш? Да се стои с лаговете и забиванията, да не се ресторва на чисто и да се реве по форумите колко е бъглива iOS7? Редактирано Октомври 9, 201312 гд от JVV
Публикувано Октомври 9, 201312 гд Хората си купуват телефон и въбще не си и помислят за форуми!Като си купиш нова и скъпа кола не очакваш да тръгнеш по сервизи и форуми?
Публикувано Октомври 9, 201312 гд В крайна сметка бъглива, забиваща и дропеща разговори ли е iOS7? Ще повторя. При мен всичко е безупречно. Редактирано Октомври 9, 201312 гд от JVV
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.