Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

От преди е. Мен скоро ми се случи, но съм сигурен, че беше преди да мина на 7.

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

На неоторизиран компютър,при заключен телефон с парола,тюнса не разрешава достъп ;)Това от 7.0.2 май?Или аз съм спал в часовете ;)

"trust this computer"...

Публикувано

Разбрах го аз;)Чудех се откога е така?

Публикувано

От бета 1.

Публикувано

Имам следното питане, за което се извинявам предварително ако е дискутирано или писано, но не открих нищо в темата, което само по себе си ме изуми и все повече ме навежда на мисълта, че е всеизвестен факт за който не съм чул и ме кара да се срамувам от своята некомпетентност? Защо след като iMassage и FaceTime на iphon-a ми (ios7.0.2) са настроени към телефонния номер, а на iPad-a (ios 6.1.3) към мейла, при приемане на обаждане през FaceTime звънят и двете устройства? С iMassage няма проблем, при набиране на текст от трето устройство (с ios7) и цъкване на контакта ме пита към мейла ли да прати iMassage или към номера и го получавам съответно на ipad-a или на iphon-a, докато при facetime направо набира и звънят и двете. Спомням си, че при предходните версии питаше винаги и при FaceTime.

Публикувано

Мисля, зависи как е добавен контактът при другия и какво набира по дефолт. Ако искаш 100% да ограничиш позвъняването към телефона(докато звънят на пад-а), махни мейла от настройките на фейстайм в телефона, остави само номера.

Публикувано

Мерси много за бързия отговор Саше! Махната е отметката в настройките на facetime и imassage за мейла и съм оставил само на номера, но пак си звъни. Опитах да махна изцяло мейла, да го изтрия, но в този случай естествено ми излиза, че не мога да го изтрия. Просто проблема е, че фейстайма не ме пита кое да набере от съответния контакт (мейла или номера), както беше в предишните версии, а направо звъни и на двете. Интересното е, че при iMassage го няма този проблем. Показва ми, че към този контакт има номер и мейл и на кого да го прати. Продължавам да ровя и да дерзая, но нищо не намирам. Явно така е заложено в 7-цата за фейстайма.

Публикувано

Отваряш контакта, избираш конкретен адрес(т.е. мейл или телефон) и оттам пробваш да набереш. Имам предвид от контакти, не от фейстайм приложението.

Публикувано

Колеги имам някакъв проблем с акаунта ми в iTunes/iCloud, от един месец насам вече 4 път ми дава че акаунта ми е дисейбълт от мерки за сигурност, вече си сменям 4-път паролата и след седмица дава пак. А не въвеждам грешна парола или нещо, просто ми го изплюва :(, странното е че съвпада с iOS7 периода

Публикувано

Влез в сайта на Apple и си огледай акаунта, виж дали ти иска думите за сигурност и си оправи всичко добре, както и допълнителният мейл за сигурност. Изтрий iCloud от телефона за проба и ако не се оправи им пиши на съпорта. iOS7 не е променяла нищо в акаунтите или аз не съм разбрал, ако има нещо.

Публикувано

Не се знае къде е кривото: акаунт на който НИКОГА НЕ СА слагани тайни въпроси и отговори, сега при опит за смяна на паролата иска такива?!

Публикувано

От колко години съм нямал проблеми все с тоя каунт, какво му е щукнало сега....И не дава да ползвам предишни пароли то аз вече си използвах всички дето ползвам :tooth:

Редактирано от profusion

Публикувано

http://blog.ih8sn0w.com/

Хвърлете едно око, може да помогнете.

Публикувано

Отваряш контакта, избираш конкретен адрес(т.е. мейл или телефон) и оттам пробваш да набереш. Имам предвид от контакти, не от фейстайм приложението.

Като отворя контакт и имам:

1. Mobile

0888........(като го цъкна и звъни телефона с нормален си разговор)

2. FaceTime (като цъкна и звънят и двете устройства с фейстайм)

3. Email (Дава ми направо да пиша мейл)

Неещо май повредата е или в моя телевизор или в чипа дето ми е в кратуната.

Публикувано

Е, пробва ли да си спреш facetime и да го активираш отново и на двете устройства като посочиш на всяко кои адреси да използва?

Редактирано от Anton

Публикувано

Да пробвах и този вариант, но отново греда. Явно така е заложено в 7-цата за фейстайма да не разделя контакта на мейл и номер както е в iMessage. То просто не ме пита кое да набере, както до сега в предните версии. Ако е така, за мен определено е недостатък на ios7.

Публикувано

Не знам кой какво говори, но по-бъгава ОС до сега от Ябълката не са пускали. То не е рестартиране, респрингване, постоянно няма връзка с телефона ти, не можеш да набереш нормално номер, после пък го набереш, не можеш да затвориш, блокиране, липса на обхват, интернет... изобщо т'ва не е реално. По цял ден ги псувам, а от 3GS насам не съм сменял с нищо друго, но този път се оляха!

Редактирано от Olemale1

Публикувано

Нищо подобно. Оправи си телевизора.

Публикувано

Проблемите не са винаги в хората!Сложил си OTA ъпдейт и стой и гледай кво става!А повечето са така!Форума не са и го помирисвали!Доста нови неща има в ios 7,така че е нормално да има проблеми!Те андроидите за какво са бъгави?!Набкъскали са ги с всякакви неща и....Ще стигнем до 7.1.и т.н и всичко ще е ок!Но засега е греда донякъде:(А за iphone 4 въобще не трябваше да я пускат:(Все едно гледам slow motion;))

Публикувано

Да споделя и аз впечатление… да, има някакво забавяне на реакцията на дивайса, но не мисля, че е нещо, на което си заслужава да се обръща чак толкова внимание, разбира се с уговорката, че аз съм с 4S. Ако при някого е по-осезаемо би било наистина дразнещо. Батерията наистина издържа по-малко! Това за мен вече е сигурно, въпреки рестори и т.н. За проблема с контактите писах преди няколко дни. Това, което установявам с поведението на дивайса, при активен WiFi е че връзката е значително по-добра. Има места, където ме дропваше често, а сега няма и помен от това.

Публикувано

Аз пък ще кажа, че на iPhone 4 си работи напълно нормално. Всичко е ок! Качен е ОТА след 6.1.3.

Публикувано

Така си е, за какво му е на обикновенния потребител да знае дали да връща бекъп или да ресторва. Щом от епъл са дали възможност за ОТА ъпдейт, ъпдеит през айТунс и връщане на бекъп - би трябвало всеки от възможните варианти да работи без проблем.

Колкото и да не ми се иска да призная - епъл не са това което бяха.

Публикувано

Аз пък се чудя само аз ли съм толкова прост да сменям major версия на iOS само от DFU и без връщане на бекъп?

Той и ъпдейтът от vista към windows8 сигурно е съпортед, ама дали е най-удачният ход?

@gorgior ти какво съветваш? Да се стои с лаговете и забиванията, да не се ресторва на чисто и да се реве по форумите колко е бъглива iOS7?

Редактирано от JVV

Публикувано

Хората си купуват телефон и въбще не си и помислят за форуми!Като си купиш нова и скъпа кола не очакваш да тръгнеш по сервизи и форуми?

Публикувано

В крайна сметка бъглива, забиваща и дропеща разговори ли е iOS7?

Ще повторя. При мен всичко е безупречно.

Редактирано от JVV

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.