Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

4-ка с чист рестор без бекъпи и 5-ца OTA - е няма как 700 контакта, 3-4 ГБ музика, 6-7ГБ приложения (около 250 лв), мейли, снимки - 2500 да се занимавам и играйкам аз 3 седмици, да чета огромен форум и да задавам 200 въпроса кое как да си връщам на телефона, при положение, че съм си взел на всичкото отгоре и допълнително 20ГБ storage в icloud, защото не са ги направили нещата като хората. Да ще чакаме 7.1, 7.2, 7.3 и т.н., и дано... дано, но просто работата е оакана. И не, не съм от ревливите. Виж кога съм се рег'нал във форума, попрочел съм долу горе всичко, позаигравал съм се във времето доста, и до сервиза съм ходил не веднъж, когато съм оплесквал работата тотално, и не съм ревал до сега. Може да не съм активен писач, но пък съм читател повече от активен. Хубав е замисъла на 7-цата, но за малко визия и няколко екстри, които ги имаше още от ios 4, работата е МНОГО ЗЛЕ. А за батерията на 5-та ... по-добре даже и да не коментирам, че в джоба ми си нося зарядното вече всеки ден!!! Сори!

Редактирано от Olemale1

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

И 7000 да са контактите пак става без бекъп. За приложенията важи същото. Нищо че струват 250 лв.

Батерията ми държи колкото с iOS6.

Редактирано от JVV

Публикувано

Сега от теб разбирам, че ставало..... ДА, СТАВА АМА НУЖНО ЛИ Е???

Публикувано

Време ти е да вземеш по-нов телефон. Съгласен съм с колегата по-горе, че изобщо не трябваше да пускат iOS 7 за 4-ката.

Публикувано

Също съм доволен от работата на четворката, преминала през почти всички бети и с restore и set as new на iOS 7

До сега нямам пропуснато повикване, нито нищо от изброеното при "пострадали" колеги от бавна iOS 7.

Батерията се стопява така, както беше и на 4.3.3, 5.1.1, 6.1.3....-според употребата, но не пада, като не ползвам устройството.

То и колата ми ще изгори колкото й сложа - нито повече, нито по-малко

Публикувано

Имам и 5-ца там положението е също мнооого зле, просто работи по-бързо. И сега ще правя тези всички еквилибристики да чета форума от-до, защото не съм си играл отдавна да видя кое как ставаше, кое как беше. И как да не си затрия нещо важно. Както и по-горе споменах ябълката за мен е най още от 3GS и не искам друго, както и не мисля че има по-добро, просто сега положението е СУПЕР ЗЛЕ!

Редактирано от Olemale1

Публикувано

Просто се примерете, че ползвате телефон с операционна система. Няма как да се оеднаквят милиони устройства да работят еднакво....мина онова време с нокиите и тн. Както всеки компютър се оправя след преинсталиране, така и нещата тук се доближават. Като не ви се занимава има сервизи, там хората с радост ще ви приемат.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Публикувано
оложението е СУПЕР ЗЛЕ!

Колко човека трябва да ти напишат че положението е идеално?

@gorgior, дали точно сега не е момента да споделиш знания на печен хардкор юзър и да решиш ужасните проблеми на потребителите по-горе без рестор?

Редактирано от JVV

Публикувано

Аз съм съгласен, че Apple трябваше да се погрижат ъпдейта да минава безупречно, но за добро или зло, не са успели. И да, gorgior е прав, че форумът е да помогнем на тези с проблемите да си ги решат, но не виждам какъв е смисълът да се мрънка и плюе по операционната система, защото няма нищо продуктивно в това. Много хора изписаха, че нямат никакви проблеми със 7цата, както и някои се оплакаха (и продължават), че имат. Според мен вариантите за недоволните са 2 - пробват с чист рестор от DFU или сменят дивайса. Ако не искат да пробват нито един от двата, колкото и да се вайкат по форумите, няма да им се оправят телефоните.

Публикувано

Аз съм със 7-цата от първият ден, сложена с рестор от ДФУ, без да връщам бекъп. До ден днешен не съм индикирал никакви проблеми. И са ко праим'? :)

Публикувано

Въртите се в някакъв омагьосан кръг ми се струва. Въпросът тук не е кой има проблеми и кой няма, а защо две напълно еднакви устройства (да речем две 5-ци), ресторнати през DFU до iOS7 работят различно. Това тук не е сглобено PC в кварталния магазин от различни части и производители, и отворена ОС като Windows, за да има всевъзможни и различни проблеми. Говорим за един и същи дивайс, с една и съща ОС, ъпдейтнати по един и същи начин и напълно различни проблеми, които дори след 4-5 рестора не се оправят, а технически устройствата са здрави и напълно работещи. Казвал съм го и преди, ще го кажа и сега от 4-ката на сам имам чувстовото, че телефоните не са напълно еднакви и също така не са правени или сглобявани на едно и също място. Различни сензори за близост - различни драйвери, единия не работи правилно с устройството, другия е ок. Това са мой размисли, останалото оставям на вас.

Публикувано

Ох, ОК не беше идеята да се оплаквам. Споделих мнение и не беше обмислено, че не е конструктивно. Съжалявам за което. Пак казвам не съм от ревящите, но след пореден отчайващ ден на пропуснати разговори и постоянни дропвания ми излезе пяна на устата и ми идваше да го тресна в земята. Почвам да чета какво и как да направя, за да не остана без контакти, снимки и музика и се надявам след няколко дни четене да успея, защото няма да рискувам, а не съм правил никакви не ОТА операции откакто го има облака може би, та съм забравил и основни неща. Съжалявам още веднъж лека вечер на всички

Редактирано от Olemale1

Публикувано
Аз съм със 7-цата от първият ден, сложена с рестор от ДФУ, без да връщам бекъп. До ден днешен не съм индикирал никакви проблеми. И са ко праим'? :)

И аз също рестор в ДФУ и спикъра си се включва когато си иска!И са ко праим?

Публикувано

Няма защо да се дърлите за глупости - колкото по - сложен е един софтуер, толкова се увеличава възможността нещо да не мине по план. У-вата наистина са различни и на децата даже е ясно, че единият подизпълнител Пегатрон, се дъни доста по - често от Фокскон. Още от времето на първите пегатронски 4с-и се наблюдава спад на качеството и увеличаване честотата на оплакванията. Идеални неща няма! Съвети не се дават и взимат само от форуми - епъл имат страница за поддръжка и там съветите са не по - различни от нашите. Когато нямаш избор, рано или късно опираш до тях.

Публикувано

На моя 3gs от 3.0 до 6.1.2 само веднъж съм използвал set as new, въпреки че постоянно е бил с джейл и че по всички форуми всеки съветва винаги да се прави set as new и да не се връща бекъп. Та същата е и работата с windows примерно - някои успяват да го забозят за 1 седмица, други го ползват години без нужда от преинсталация.

Публикувано

И аз също рестор в ДФУ и спикъра си се включва когато си иска!И са ко праим?

И кое от двете не е вярно? 6.1.2 или 7-цата от първия ден?

Публикувано
някои успяват да го забозят за 1 седмица, други го ползват години без нужда от преинсталация.

Е ти си от майсторите явно.

Публикувано

Всичко е вярно!7 е на жена ми;)Нали знаеш кога ще сложа 7 на моя тел?;)

Публикувано

При мен всичко е на ред.Качих 7.0.0. директно от телефона.Сега съм с 7.0.2. Преди около седмица смених СИМ картата защото започна ( три пъти в различни дни от седмицата) да ми изписва вместо "BG Globul" , "invalid SIM" и така оставах без GSM връзка. Ходих в Глобул,издадаха ми нова карта и от тогава този проблем изчезна.Дано СИМ картата да е била виновна! :) Батерията държи чувствително по-малко в сравнение с 6.1.3.

Публикувано

Всичко е вярно!7 е на жена ми ;)Нали знаеш кога ще сложа 7 на моя тел? ;)

Веднага с джейла ;)

И аз също = на жена ми също :tooth:

Публикувано

....че единият подизпълнител Пегатрон, се дъни доста по - често от Фокскон.

Това не разбраха някои хора, че от iPhone до iPhone няма нищо общо и си продължават да мрънкат. Виновни няма да търсим, но има много боклук и от iPhone 5 на пазаря. По 5 се сменят един след друг и всички с някакви проблеми, а Apple дори не ги тестват преди да ти подадат в ръката "новият", но като им го върнеш си минават с теста за 5 минути в Apple Store и си го прибират, защото бройката не струва за нищо. Ако някой се оплаче - печели, ако не, просто му се радва.

Публикувано

Добре, но това означава, че е най-добре да не се буташ да си от първите, които ще подкарат поредния нов модел, а да поизчакаш и да си закупиш вече поошлайфания продукт? При автомобилите е така и стига да не си зависим от това да си №1 дори и да имаш ядове те са по-малко

:idea:

Публикувано

Аз, за това намеквах доста често :D

Публикувано

Гошко, как да проумея че iOS7 е бъглива и забиваща след като и на четирите ми телефона върви прекрасно?

А точно пък ти си ми през хардккура държа да отбележа. :)

Върни малко по-нагоре и обърни внимание кой дава наставления какви съвети да се дават относно телевизорите. Ама нали си батка, обичаш да съветваш с менторски тон.

Публикувано

А, ша въ замоля да си пиете 'апчетата :) По - споко бре, да не взимате заплати от Мапгей(т) Кук? Ядове има(аз немам) и ще ги мъчим. Нали за т'ва сме тука?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.