Публикувано Октомври 16, 201312 гд Едва ли е и мой проблема, че няма Genius Bar не само в БГ, но и в останалия свят освен US. Да не говорим, че няма и оторизиран сервиз, ама айде.... А за нормалните юзъри "Дай с'а 1500 лъва и си е.и майката" СУПЕР! Редактирано Октомври 16, 201312 гд от Olemale1
Публикувано Октомври 16, 201312 гд http://creativecenter.bg/сервиз-и-поддръжка/ - ЕДИНСТВЕН ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ НА APPLE. Така пише на сайта им, а и са ми сменяли десетки телефони.
Публикувано Октомври 16, 201312 гд На мен дисплей на мака, ама все пак са българска фирма с договорни отношения, не епълски магазин. Джиниъс бар - в някоя друга държава...
Публикувано Октомври 16, 201312 гд Ей това ми хареса .......дано го разберат повече хора. Два еднакви телефона няма според мен. Редактирано Октомври 16, 201312 гд от aserrr
Публикувано Октомври 16, 201312 гд Дори при нас в Германия се броят на пръсти, пожелавам на всички ни за напред просто да нямаме нужда от услугите им... В България за жалост ще мине доста време докато отвори врати Гениус...
Публикувано Октомври 17, 201312 гд Едва ли е и мой проблема, че няма Genius Bar не само в БГ, но и в останалия свят освен US. Да не говорим, че няма и оторизиран сервиз, ама айде.... А за нормалните юзъри "Дай с'а 1500 лъва и си е.и майката" СУПЕР! Българският пазар не е чак толкова значим за Apple. Докато отворят genius bar четеш форуми или се спираш на друг телефон. Редактирано Октомври 17, 201312 гд от JVV
Публикувано Октомври 17, 201312 гд Е не мога вече за 6-ти път трябва да си резетвам паролата за акаунта!!! това не се търпи, акаунта ми е изряден даже си попълних всички секюрити въпроси, и това от както минах на новата ОС всяка седмица?!?!? колко години никакъв проблем сега ужас!
Публикувано Октомври 17, 201312 гд Аз пък се надявам с новите iPad-и да пуснат 7.1, който да върви по-добре на таблета ми, защото в момента положението не е много розово.
Публикувано Октомври 17, 201312 гд Хъм, аз трябва да се чувствам щастлив. Моя таблет не страда от връзката си с iOS7 и нямам накъсвания и оплаквания.
Публикувано Октомври 17, 201312 гд @profusion къде ти дава грешка ? Сложи шот да не пишеш излишно, спри всичко що се връзва с iCloud и iTunes и слагай едно по едно. Проблемът не е в новата OS, ни в старата. Махни кредитната карта за известно време, примерно, а трябваше отдавна да си писал на Apple, за да видиш, какво ще ти кажат.
Публикувано Октомври 17, 201312 гд На нова сутрешния блок и те са с iPad с iOS 7 и също работи, не мяза да лагва
Публикувано Октомври 17, 201312 гд И аз нямам никакви проблеми...смених един камион с 5-ци и сега с 5s всичко е ок. Имам един куп колеги с 4/4s и нямат проблеми. Така като гледам, тези дивайси, които са имали джейл са проблемни... Sent from my iPhone
Публикувано Октомври 17, 201312 гд Лошото е, че Алелемале, пардон Olemale донякъде е прав. Има два производителя и телефоните от втория бият по дефекти и бъгове. По - миналата седмица мъчих ревизирана четворка iphone_3,2 на iOS7. Няколко рестора с или без бекъпи(три пъти теглен фърм и два компа - мак и боза), все провлачваше(сравнявам я с моята). Моята е правена в КуцКон , другата в Пегатрон - просто разликата в работата боде очите. Моята има споменаваните досега бъгчета, понякога бави, но не сече. Ревизираната прави сечко даже без да има каквото и да е във фонов режим. Кротко се държи само при спрян нет и пуш. Ха, сега? Има ли начин да се разбере къде е произведен, без да се отваря самия телефон? И аз нямам никакви проблеми...смених един камион с 5-ци и сега с 5s всичко е ок. Имам един куп колеги с 4/4s и нямат проблеми. Така като гледам, тези дивайси, които са имали джейл са проблемни... Sent from my iPhone Така като гледам, си далеч от истината....
Публикувано Октомври 17, 201312 гд За тези, които са направили чист рестор и продължават да имат проблеми им препоръчвам да го направят на Mac osX. Почти сигурен съм, че при уиндоуз не е същото...(не случайно изхвърлих всичко, което е свързано с уиндоуз/Майкрософт от вкъщи) Sent from my iPhone Редактирано Октомври 17, 201312 гд от Fakoni
Публикувано Октомври 17, 201312 гд А тия дето сме само на Уиндолси сме умрели от глад и телефоните не изкарват и няколко часа без забиване и хард ресет. Айде стига вече с глупостите. Как пък аз като съм само на уиндолс на всичките си лаптопи и компютри и не съм правил преинсталиране от месеци на ейпъл устройствата, упдейтвам ОТА и телефоните и таблетите, който са покрай мен си работят напълно нормално.
Публикувано Октомври 17, 201312 гд profusion, надявам се да намериш разрешение на проблема и ако успееш, пиши какво е станало. Преди няколко дни и аз ъпдейтвах информация за Apple ID-то ми, не заради проблеми, а защото си сменях паролата, и също ми се наложи да попълня инфо и да оторизирам няколко нови мейла. Пробвай да си смениш алтернативния мейл и разни други атрибути на ID-то. Ако трябва си смени самото ID с нов мейл.
Публикувано Октомври 17, 201312 гд Що телефони съм ресторнал под ХР, не ви го побира акълът. Току - що ресторнах айпад2 3г под ХР и лети.
Публикувано Октомври 18, 201312 гд gogi6, ми кажи ни де! В тази тема поне на мен ми стана ясно, че по-голям разбирач от тебе няма. Ако седнеш да броиш, ще излезе, че си ремонтирал и преинсталирал повече iPhone-и от сервизите в София и Пловдив взети заедно.
Публикувано Октомври 18, 201312 гд Тц!Другия път, като незнам нещо,ще питам тебЗа адвокат на apple ставаш,дано и с познанията си така
Публикувано Октомври 18, 201312 гд Седмицата се влачи, като народна песен на iPhone 4. Поне при мен е много бавна. Нямам нерви да изтърпя това мотане като свалям нещо да не говорим че ми зарежда по-бавно и от костенурка(+5 минути на приложения като Chrome, Skype, Viber) приложенията, които ползвам редовно а с някои от речниците си вадя хляба всеки ден.След ъпдейта не мога да трия използваните приложения или т. нар. "кеш" на телефона е пълен до ушите. Много ще съм ви благодарна ,ако ми кажете откъде мога да си поръчам говорител за телефона, тъй като единия изтрещя не знам защо и кога. Благодаря предварително!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.