Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Едва ли е и мой проблема, че няма Genius Bar не само в БГ, но и в останалия свят освен US. Да не говорим, че няма и оторизиран сервиз, ама айде.... А за нормалните юзъри "Дай с'а 1500 лъва и си е.и майката" СУПЕР!

Редактирано от Olemale1

• Отговори 3.1k
  • Прегледа 316.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Следобед, към четири и половина.

• Ресторнат ли е веднъж(на старите версии), няма как да го видиш с файнд…ако не вкарат твоя акаунт. Забавно, нали? Сега, даже и да не се активира, ако си пуснал "лост моуд" във файн май айфон, програмат

• На 6 даже има вградена сидия :tooth:

Добавени снимки

Публикувано

http://creativecenter.bg/сервиз-и-поддръжка/ - ЕДИНСТВЕН ОТОРИЗИРАН СЕРВИЗ НА APPLE.

Така пише на сайта им, а и са ми сменяли десетки телефони.

Публикувано

На мен дисплей на мака, ама все пак са българска фирма с договорни отношения, не епълски магазин. Джиниъс бар - в някоя друга държава...

Публикувано

Ей това ми хареса .......дано го разберат повече хора. Два еднакви телефона няма според мен.

Редактирано от aserrr

Публикувано

Дори при нас в Германия се броят на пръсти, пожелавам на всички ни за напред просто да нямаме нужда от услугите им... В България за жалост ще мине доста време докато отвори врати Гениус... :(

Публикувано
Едва ли е и мой проблема, че няма Genius Bar не само в БГ, но и в останалия свят освен US. Да не говорим, че няма и оторизиран сервиз, ама айде.... А за нормалните юзъри "Дай с'а 1500 лъва и си е.и майката" СУПЕР!

Българският пазар не е чак толкова значим за Apple. Докато отворят genius bar четеш форуми или се спираш на друг телефон.

Редактирано от JVV

Публикувано

Е не мога вече за 6-ти път трябва да си резетвам паролата за акаунта!!! това не се търпи, акаунта ми е изряден даже си попълних всички секюрити въпроси, и това от както минах на новата ОС всяка седмица?!?!? колко години никакъв проблем сега ужас!

Публикувано
  • Автор

Спрете да се оплаквате. За това се подготвя iOS 7.0.3. ;)

Публикувано

Аз пък се надявам с новите iPad-и да пуснат 7.1, който да върви по-добре на таблета ми, защото в момента положението не е много розово.

Публикувано

Да на таблета доста насича и не е плавно

Публикувано

Хъм, аз трябва да се чувствам щастлив. Моя таблет не страда от връзката си с iOS7 и нямам накъсвания и оплаквания.

Публикувано

@profusion къде ти дава грешка ? Сложи шот да не пишеш излишно, спри всичко що се връзва с iCloud и iTunes и слагай едно по едно.

Проблемът не е в новата OS, ни в старата. Махни кредитната карта за известно време, примерно, а трябваше отдавна да си писал на Apple, за да видиш, какво ще ти кажат.

Публикувано

На нова сутрешния блок и те са с iPad с iOS 7 и също работи, не мяза да лагва ;)

Публикувано

И аз нямам никакви проблеми...смених един камион с 5-ци и сега с 5s всичко е ок. Имам един куп колеги с 4/4s и нямат проблеми.

Така като гледам, тези дивайси, които са имали джейл са проблемни...

Sent from my iPhone

Публикувано

Лошото е, че Алелемале, пардон :biggrin: Olemale донякъде е прав. Има два производителя и телефоните от втория бият по дефекти и бъгове. По - миналата седмица мъчих ревизирана четворка iphone_3,2 на iOS7. Няколко рестора с или без бекъпи(три пъти теглен фърм и два компа - мак и боза), все провлачваше(сравнявам я с моята). Моята е правена в КуцКон :smile:, другата в Пегатрон - просто разликата в работата боде очите. Моята има споменаваните досега бъгчета, понякога бави, но не сече. Ревизираната прави сечко даже без да има каквото и да е във фонов режим. Кротко се държи само при спрян нет и пуш. Ха, сега?

Има ли начин да се разбере къде е произведен, без да се отваря самия телефон?

И аз нямам никакви проблеми...смених един камион с 5-ци и сега с 5s всичко е ок. Имам един куп колеги с 4/4s и нямат проблеми.

Така като гледам, тези дивайси, които са имали джейл са проблемни...

Sent from my iPhone

Така като гледам, си далеч от истината....

Публикувано

За тези, които са направили чист рестор и продължават да имат проблеми им препоръчвам да го направят на Mac osX. Почти сигурен съм, че при уиндоуз не е същото...(не случайно изхвърлих всичко, което е свързано с уиндоуз/Майкрософт от вкъщи)

Sent from my iPhone

Редактирано от Fakoni

Публикувано

Спри да пишеш глупости!

Публикувано

Не са глупости!!

Публикувано

А тия дето сме само на Уиндолси сме умрели от глад и телефоните не изкарват и няколко часа без забиване и хард ресет. Айде стига вече с глупостите. Как пък аз като съм само на уиндолс на всичките си лаптопи и компютри и не съм правил преинсталиране от месеци на ейпъл устройствата, упдейтвам ОТА и телефоните и таблетите, който са покрай мен си работят напълно нормално.

Публикувано

profusion, надявам се да намериш разрешение на проблема и ако успееш, пиши какво е станало. Преди няколко дни и аз ъпдейтвах информация за Apple ID-то ми, не заради проблеми, а защото си сменях паролата, и също ми се наложи да попълня инфо и да оторизирам няколко нови мейла. Пробвай да си смениш алтернативния мейл и разни други атрибути на ID-то. Ако трябва си смени самото ID с нов мейл.

Публикувано

Що телефони съм ресторнал под ХР, не ви го побира акълът. Току - що ресторнах айпад2 3г под ХР и лети.

Публикувано

И аз за ХР щях да кажа,ама хайде някой по-знаещ;)

Публикувано

gogi6, ми кажи ни де! В тази тема поне на мен ми стана ясно, че по-голям разбирач от тебе няма. Ако седнеш да броиш, ще излезе, че си ремонтирал и преинсталирал повече iPhone-и от сервизите в София и Пловдив взети заедно.

Публикувано

Тц!Другия път, като незнам нещо,ще питам теб;)За адвокат на apple ставаш,дано и с познанията си така;)

Публикувано

Седмицата се влачи, като народна песен на iPhone 4. Поне при мен е много бавна. :( Нямам нерви да изтърпя това мотане като свалям нещо да не говорим че ми зарежда по-бавно и от костенурка(+5 минути на приложения като Chrome, Skype, Viber) приложенията, които ползвам редовно а с някои от речниците си вадя хляба всеки ден.След ъпдейта не мога да трия използваните приложения или т. нар. "кеш" на телефона е пълен до ушите. Много ще съм ви благодарна ,ако ми кажете откъде мога да си поръчам говорител за телефона, тъй като единия изтрещя не знам защо и кога. Благодаря предварително!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.